- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.921
benim koca da eline iş yakışır ama soylemeden yapmaz ben de her seferinde sevmiyorum şunu yaparmısın bunu yaparmısın düzenli takip ettiği bir şey var o da soba yı yakmak geçen cumartesi hava soğuk diye oturma odasına sofra hazırladım tam yemek yerken arkadasım dan mesaj geldi gelin çay içelim diye tamam gidelim dedik ama ev de çok dağılmıstı ve 22,00 gibi kız kardeşim gelecekti kalmaya ben de 10 dk gideceğimz yere geç gidelim su evi bi süpüreyim mutfakta bıraz ekmek kırıgı kolidorda paspas kovası bir kaç ıvır zıvır var diye düşündüm sofrayı zaten zor toparladım eğil kalk bulasıkları yerleştirdim makinaya baktım eşim hala tv karsısında kıpırdamıyo sinir oldum gittim tv yi kapattım hadi kal evi süpürmeme yardım et dedim ,,,e evi süpüreceksek gitmeyelm dedi tavırlı tavırlı süpürmeye başladı bu sefer yine kızdım süpürgeyi kapattım gitmeyeceksek bırak ben süpürürüm sen git tv izle dedim o da benim tavrima kızdı azıcık aramız bozuldu neyse topladık gittik arkadasıma ama bundan sonra asla eşimden yardım almayı düşünmüyorum her işimi kendim yapmaya karar verdim
aha adamın isteğide yerine gelmiş oldu işte.Canım saçmalama erkek milletini rahata alıştırmayacaksın,sen çalışıyorsun bide hamilesin, oda sana yardım edecek tabiiki.Hiç yardım almam falan deme hatta sürekli söyleki görevi bilsin