• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden:52:[/QUOTE]

ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben:52:

hoşgeldinn :))) biraz geç gördüm ama yemek yiyordum :)))) tıkınmakla meşkuldum canım :)))

benim doktorum vermedi canım iğne felan... c.tesi doktordaydım hatta.. bebeğim 984 gr olmuş.. kasıklarımda ağrı oluyor ayakta dolanınca dedim... bebeğe baktı ters olursa olur demişti herşey normal baş aşağı duruyormuş bebeğim hiç bir sorun yok dedi.. ağrılarım için magnezyum verdi yolladı :))) şekerim biraz yüksek çıkmıştı yükleme sonraı tekrarlamam gerekirmi diye sordum kanda bişeye baktırdı son 3 ayda şekerim yükselmişmi belli oluyormuş onda... yükselmemiş :))) anlayacağınız şekerim de olmamış.. ama hiç iğneden bahsetmedi.. benim doktor zaten ilaç vermeme taraftarı hep..

sen doktoruna sordun mu böyle bir tehlikemi varda verdin yoksa normal presodür mü? ilk başlarda kanala yakındı senin değil mi.. belki onun için vermiştir... tedbir amaçlı.. boşver yargılama verdiyse vardır bir bildiği...

maşallah kızına baya büyümüş valla.
sordumda şimdi herkese veriyoruz dedi. gidince daha ayrıntılı sorarım artık bir tek ben varım herhelde burada kimseden duymadım

kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededen:9: hayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb:9:

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden:52:

ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben:52:[/QUOTE]

aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))

kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededen:9: hayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb:9:

saraçhanede daha uygunmuş fiyatlar

Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?

canım kraftın twist modeli var onu beğeniyorum,ınglesina bebek arablarının modeline benziyor portatif birşey ınglesina kadar pahalı değil hiç değilse,saraçhanede 600-650 bırakan yerler var gidip ordan alıcam.Uygun olanlara baktım içime sinmedi, gözüm beğendiğim modelde kaldı kocişte tamam gidip onu alalım bari dedi:9:
Eğer ayırdığınız bütçe o aralardaysa kesinlikle tavsiye ederim.Portbebesi arabaya oturtulabiliyor ve çok sevimli duruyorlar.

güzelmiş canım... 4.yede kullanırsın :60::60:

canım çok haklı düşünmüşsünüz bu tarz şeylerde kaliteli olması önemli arkadaşlar 400e aldılar ana kucağı ile 3 aydır biniyor bebek araba yamuldu kızın parmağıda öyle döndürürken ayağını acıtmış keşke paraya takılmasaydık diyr birde kesinlikle herşeyden kısın bu tarz şeylerden kısmayın dedi ne kadar doğru bilemem ama onlar böyle bir tecrübe kazandı:31:

Son düzenleme:
hoşgeldin cnmm :nazar::nazar: maşallah topiğe

hoşbulduk canım bnm inş. doğumdaşım:1::1:ayy sevdim bu kelimeyi
mustafa yusufu tembihle zamanında gelsin üzmesin anneyi ben işe yararsa hergece diyorum baban gibi aceleci olma annen gibi hımbıl davran diye :69:
:9: oda iyiymişbende söylüyorum gazlı olma annenin sütünü cup cup ye..uyu vs die ama bakalım şimdiden laf dinlemiyolar ozaman ne olur halimiz bakalım:9:
hosbulduk canım nasılsınız??

çok şükür iyiyiz cnm dün randevum vardı bebişimi gördüm:16:

ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben:52:

aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))[/QUOTE]

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..

merhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz:9::9:

hoşgeldinn :))) biraz geç gördüm ama yemek yiyordum :)))) tıkınmakla meşkuldum canım :)))

benim doktorum vermedi canım iğne felan... c.tesi doktordaydım hatta.. bebeğim 984 gr olmuş.. kasıklarımda ağrı oluyor ayakta dolanınca dedim... bebeğe baktı ters olursa olur demişti herşey normal baş aşağı duruyormuş bebeğim hiç bir sorun yok dedi.. ağrılarım için magnezyum verdi yolladı :))) şekerim biraz yüksek çıkmıştı yükleme sonraı tekrarlamam gerekirmi diye sordum kanda bişeye baktırdı son 3 ayda şekerim yükselmişmi belli oluyormuş onda... yükselmemiş :))) anlayacağınız şekerim de olmamış.. ama hiç iğneden bahsetmedi.. benim doktor zaten ilaç vermeme taraftarı hep..

sen doktoruna sordun mu böyle bir tehlikemi varda verdin yoksa normal presodür mü? ilk başlarda kanala yakındı senin değil mi.. belki onun için vermiştir... tedbir amaçlı.. boşver yargılama verdiyse vardır bir bildiği...

hoşbulduk canımmm ye canım yarasınn bebişeee
Maşallah kocaman olmuş bebişin ya benim drumda öyle elinden gelse vitamin bile vermiycek kan ilacı demir magnezyum kalsiyum şimdiye kadar hiçbirini vermedi mümkün olduğunca doğal yollardan olsun dedi sanki biraz abartıyo gibi ama en azından kan ilacı demir eksikliği ilacı falan vermeliydi

:9: oda iyiymişbende söylüyorum gazlı olma annenin sütünü cup cup ye..uyu vs die ama bakalım şimdiden laf dinlemiyolar ozaman ne olur halimiz bakalım:9:

çok şükür iyiyiz cnm dün randevum vardı bebişimi gördüm:16:

gözünaydın canım büyümüsmü oğluş kac grm olmus??bebeğin ters duruyormuss galiba seninde..insallah döner canım..

aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))

ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyim:59:gecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım:67:eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..[/QUOTE]

valla haklı eşin bende kızdım burdan:57::57::47: insanın aklına gelmiyor bazen unutuyor ama dikkat et kendine canım melekler bize emanet:31:

Hoşgeldin canım Güle güle kullansın Mustafa Yusuf bebek ve diğerleri:1:insanın ilk gördüğü ve beğendiği gözünde kalıyo eşin haklı,bende aynıyım çünkü.Sponsor bulmak lazım bol bol yoksa ilerde zorlanıcaz gibi,gerçi bebişlerimiz kısmetiyle gelecek Allahın izniyle bi korkum yok:nazar:

slm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var:16:

Hoşgeldin canımmm valla topik çok sessizdi,iyiki geldin:21:
merhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz:9::9:
Şekerim kaç gündür sessizdi topik nerelerdeydiniz:1:

Back
X