- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.841
biz geldik teyzeleriiiiiii
yemeğimizide yedik
:122::122::122::122::122::122::122::122:
afiyet olsun canım hosgeldinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeğimizide yedik
yemeğimizide yedik
bunlarda güzel cnm.... ama ben nie anakucağı ayrı takılan bebek arabasından almak istediğimi anladım...bizim bu semtlerde yoğunlukla concord neo..maxi cosi bigib modeller çok yaygın işte alışveriş merkesinde vs görüyorum öyle olunca içime işlemiş..bakalım ne olcak hayırlısı.. niyetim bebiş 2 aylıkken havalar ısıncak yürüyüşe haftada 3-4 kere çıkmak .. inş dediğimi yaparımda arabanında hayrını görmüş oluruz..
kızlar catlak olusan var mı?bu aylarda baslıyormus:26:
hoşbulduk canımmm ye canım yarasınn bebişeee
Maşallah kocaman olmuş bebişin ya benim drumda öyle elinden gelse vitamin bile vermiycek kan ilacı demir magnezyum kalsiyum şimdiye kadar hiçbirini vermedi mümkün olduğunca doğal yollardan olsun dedi sanki biraz abartıyo gibi ama en azından kan ilacı demir eksikliği ilacı falan vermeliydi
evet canım,tam bodrumun içi değil,Güllükteyiz biz..havaalanının orda..Ay siz bodrumda mı oturuyosunuz?? Biz de geçen yaz ordaydık,hatta ben ordayken hamileymişim ama bilmiyomuşum:) Bu yaz bilmiyorum gidemeyiz sanırım bir yerlere gibi![]()
selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı
kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
![]()
kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn![]()
deemek Bodrumun suyu yaramış,herkes aynı ay ve yerde hamile kaldığına göre..benimde öyle oldu canımbiz de bodrumdaydık ve ben hergün tatilim ziyan olcak korkusuyla adet günümü beklerken meğer hamileymişim
![]()
cnm kusura bakma yürüyüşe çıkmıştım yeni geldim yeni gördüm yazını.
2009 da türkbükündeydik
2010da torbada
siz neresindesiniz?
cnm hadi gözünaydın.maşallah kocaman olmuş kuzucuğun
cnm çok geçmiş olsun.
seni depresyona iten sebeplermi var hayırdır?
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...
gözün aydın cnm..canim ben bu c.tesi doktordaydim.yazmistim ama görmemissin..seker testim iyi cikti benim bebisimde950gr.olmus. gelisimide hersey normal dedi doktorum.bizde mutlu döndük kontrolümüzden
![]()
Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var
kolay gelsin canım ne zmana kadar calışacaksın?biz iyiyiz oğluşumla anne uyandırıp bu saatlerde güzelik uykusuna yatıyor galiba tık yok![]()
canım çok cix birşeymiş bu bebek arabasıdagüle güle kullansın bebiş
![]()
yemeğimizide yedik
afiyet olsun canım hosgeldinnbugün kalabalığız kaynatıyorduk bizde
![]()
hoşgelmişsiniz :))
yok canım daha oluşmadı hiçbirşey de sürmüyorum
angel74 nisa_86 hosbulduk kızlar nasılsınızleegörkemm sende hosgeldin tatlımmm..
saol canımmmmmmmmmmmmcanım ben 5 - 6 nisan gibi sezeryan olucam ... Sanırım 20 -25 marta kadar çalışırım.. Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 38.haftada sezeryan olucak inşallah...
bunu görmüştüm çok kolay açılış ve kapanışı var.. Pratik bir araba... Ben beğenmiştim... Buna benzer başka bir model almıştım bende..
afiyet olsunn..... Yarasınnn....
Kızlar bişey sorucam magnesıum diasporal kullanan varmı? Tadı nasıl ve midede rahatsızlık yaptımı?
tatlım ben bebeğe vermicemmm kendim yicem ona geçsin![]()
canım ben 5 - 6 nisan gibi sezeryan olucam ... Sanırım 20 -25 marta kadar çalışırım.. Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 38.haftada sezeryan olucak inşallah...
bunu görmüştüm çok kolay açılış ve kapanışı var.. Pratik bir araba... Ben beğenmiştim... Buna benzer başka bir model almıştım bende..
Kızlar bişey sorucam magnesıum diasporal kullanan varmı? Tadı nasıl ve midede rahatsızlık yaptımı?
canım ben 5 - 6 nisan gibi sezeryan olucam ... Sanırım 20 -25 marta kadar çalışırım.. Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 38.haftada sezeryan olucak inşallah...
bende de daha birsey yok ama galiba varis oluyor bacaklarım cok agrıyor 20 dk ayakta kalsam ölüyorum ağrıdan..
sağol canım hoşbulduk. benim yoğun tempo başladı:)valla topik de hareketli maşallah yetişemiyorum ikisine![]()
günaydın kızlarrr
yaaa cnm acayip cips çekti ve şuanda içimdeki vicdan azabıyla beraber cips yiyorum kızlar lütfen biri bana dur desin. bi de tansiyonum yüksek çıktı üstelik![]()
aman canım ne sana ne bebeğe hiçbir faydası yok ben de 3 kere filan yedim şimdiye kadar insan vicdan azabı çekiyor vallagünaydın kızlarrr
yaaa cnm acayip cips çekti ve şuanda içimdeki vicdan azabıyla beraber cips yiyorum kızlar lütfen biri bana dur desin. bi de tansiyonum yüksek çıktı üstelik![]()