• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bizde daha tam tarih konusmadık drmla ama nisanın ilk haftası benimde sezeyan olcak..bebişler sürpriz yapıp erken gelmez insallah cok korkuyorum erken gelmesinden:27:

gelmez gelmezz... Korkma canım... şimdiye kadar hep düzgün gitti... Biz kendi kendimizi yiyoruz... Yoksa onlar hayatlarından mutlu mesut normal süreçlerini yaşıyolar:)))

Kısslar bişey sorucam biz de park yatak almaya karar verdik çünkü şu anda oturduğumuz ev ve ilçede geçiciyiz yani düzenimizi oturtmadan bebek odası yaptırmıycam, ama ben doğumda inşallah annemlerde olucam ben ve bebeğime bi süre annem bakıcak biz toparlanana kadar şimdi ben park yatağı orayamı götürmeliyim pratik bişey da elsa sonuçta yatak götür getir nasıl olur bilmiyorum şu sepet beşikler nasıl en azından annemlere yada kayınvalidemlere uzun süre kalıcı gideceğim zaman götürürüm gerekli olrmu sizce

Anam ne çok yazıyosunuz arada kaynıyo msjlarımız :47::47::47::47:

canım ben 5 - 6 nisan gibi sezeryan olucam ... Sanırım 20 -25 marta kadar çalışırım.. Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 38.haftada sezeryan olucak inşallah...

bunu görmüştüm çok kolay açılış ve kapanışı var.. Pratik bir araba... Ben beğenmiştim... Buna benzer başka bir model almıştım bende..

afiyet olsunn..... Yarasınnn....

Kızlar bişey sorucam magnesıum diasporal kullanan varmı? Tadı nasıl ve midede rahatsızlık yaptımı?

cnm ben kullandım baya artık üretimi kalkmış ne yazıkki..magvital die bişey kullanıyorum o çok ekşi o hafif mideme dokunuyo 2 dak geçiyo...diasporal çok iyi..bula biliyosan onu kullan

Kısslar bişey sorucam biz de park yatak almaya karar verdik çünkü şu anda oturduğumuz ev ve ilçede geçiciyiz yani düzenimizi oturtmadan bebek odası yaptırmıycam, ama ben doğumda inşallah annemlerde olucam ben ve bebeğime bi süre annem bakıcak biz toparlanana kadar şimdi ben park yatağı orayamı götürmeliyim pratik bişey da elsa sonuçta yatak götür getir nasıl olur bilmiyorum şu sepet beşikler nasıl en azından annemlere yada kayınvalidemlere uzun süre kalıcı gideceğim zaman götürürüm gerekli olrmu sizce

cnm kesinlikle park yatak derim...5 dak aç kapa ve hiç yer kaplamıyo taşıması çok kolay..sepetleri taşımak daha zor..park yatak derim.. kesinlikle... bildiğin bebek arabası gibi toplnıyo..

kızlarrr lütfen bilenlerr bana bi cevap versin:92:
ben 28+1 deyim 32. haftam dolunca izne ayrılmak istiorm baya zorlanmaya başladım çünkü. ssk anlaşmalı özel bi hastaneye gidiorm acaba doktoruma sölesem 32. haftaya kdar bana rapor verebilirmi? yoksa devlet hastanesi gibi biyerdenmi almam lazım raporu??

öncelikle hepinize selamlar kizlar..:16::16::16:

nisa_86 canim cok sagol.sende bebisini görmüssün gözün aydin:nazar::emir_bebek:
gözün aydın canım maşallah prensesine inş. hep mutlu haberler alırız:nazar::nazar:

landsarc canim cok sagol bebi$imi gördüm gercekten rahatladim.$ekerdende yirttim zaten ilk hamileligimde de cikmamisti o yüzden rahattim.bendede guatr oluyo hamileliklerde:((..bebegin durusu zaten 4.aydan itibaren basassagi ayaklari sag tarafima dogru $u ( sekilde diyebiliriz..cikisa yakin yani:52:

gözün aydın cnm..:nazar:bebişini gördün rahatlamışsındır..çük şükür iyiymiş de..
duruşu nasıldı bu arada..şekerden de kurtulmuşsun,gözün aydın..

kolay gelsin canım topic hareketli bugün gercekten annelr iş basında:16:sen nasılsın?

iyiyimcanım bi taraftan rapor yazıyorum bi taraftan burayı okuyorum:1::1:bu arada çatlakları sormuşsun. benim zaten önceden vardı. karnımın yanlarında. acaip derecede yan taraflarım kuruyor günde 3 kere farklı farklı kremler sürüyorum ama gidişat ii değil acaip kaşıntı var ve pul pul dökülüyor. çatlıcam büyük ihtimal. ama en azından eskilerinin arasında kaybolup giderler ha 3 eksik ha 3 fazla:9:

cnm ben kullandım baya artık üretimi kalkmış ne yazıkki..magvital die bişey kullanıyorum o çok ekşi o hafif mideme dokunuyo 2 dak geçiyo...diasporal çok iyi..bula biliyosan onu kullan

buldum canım buldum da... akşam mı içeyim şimdi mi içeyim kararsız kaldım... mideme dokunmasından korkuyorum... bunu ağrılar için veriyolar değil mi? benim öyle abartılı bir ağrım yok..içmesem nolur ki?

Canım park yatağın yatağını götürmek zor olabilir ama diğer kısmı portatif oluyor.Sepetlerdende alabilirsin ama hem şık durur hemde heryere götürülebilir boyutta.

günaydın kızlarrr
yaaa cnm acayip cips çekti ve şuanda içimdeki vicdan azabıyla beraber cips yiyorum kızlar lütfen biri bana dur desin. bi de tansiyonum yüksek çıktı üstelik :52:

Canım az ye ve paketi bırak elinden.Hepsini yesende aynı hazzı alacaksın birazını yesende aynı.

Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var

aynen bende senın gıbıyım canım herkesın lafı batıyo kımseyı gormek ıstemıyorum dun aksam kayın valıdemlerle beraberdık onada gıcık oldum yatana kadar ağladım.bu donem bana cok sey öğretti bana değer kıymet vermeyen kımseye bende önem göstermeyecegım hamılelıgım boyunca annem ve eşim dışında kımse bana destek yardımcı olmadı dogumdan sonrada aynı ılgısızlıgı ben kayınvalıdeme gosterecegım oyle zıt bıt gelsın bakalım torununa ne oluyo cok cok uzuluyorum bazı hareketlerıne ama asla affetmiyorum va karsılıgını alacak benden de.

iyiyimcanım bi taraftan rapor yazıyorum bi taraftan burayı okuyorum:1::1:bu arada çatlakları sormuşsun. benim zaten önceden vardı. karnımın yanlarında. acaip derecede yan taraflarım kuruyor günde 3 kere farklı farklı kremler sürüyorum ama gidişat ii değil acaip kaşıntı var ve pul pul dökülüyor. çatlıcam büyük ihtimal. ama en azından eskilerinin arasında kaybolup giderler ha 3 eksik ha 3 fazla:9:

çatlakların kiloyla ilgilsi olmadığını anlamış bulunmaktayız kızlar.Leegörkemde çatlak varsa çatlak oluşacak diye kilo almamazlık yapmayın:40:
Şaka bir yana doktoruna falan bi danış belki çözüm önerisinde bulunur canım.

kızlarrr lütfen bilenlerr bana bi cevap versin:92:
ben 28+1 deyim 32. haftam dolunca izne ayrılmak istiorm baya zorlanmaya başladım çünkü. ssk anlaşmalı özel bi hastaneye gidiorm acaba doktoruma sölesem 32. haftaya kdar bana rapor verebilirmi? yoksa devlet hastanesi gibi biyerdenmi almam lazım raporu??

ssk anlaşmalı hastaneler veriyorlar canım raporları... doktorun ayarlayacaktır söylediğin taktirde... neden zorlanmaya başladın ki? daha çok erken değil mi?

ssk anlaşmalı hastaneler veriyorlar canım raporları... doktorun ayarlayacaktır söylediğin taktirde... neden zorlanmaya başladın ki? daha çok erken değil mi?

işyerimle evim arası çok uzak servisle gidip geliorm ama ayaklarım servisten indiğimde davul gibi oluo.
bide buaralar işlerim acaip azaldı canım öle çok sıkılıokii:95:öğle yemeğinden sonra gözlerimi açamıorm resmen uyumakta olmuo, sabah 5.30da kalkıorm çünkü. evde olsam güzel yürüyüşümü yaparım beslenmeme dikkat ederim..........nebilim çalışmak istemiorm artıkk bunaldımm

aynen bende senın gıbıyım canım herkesın lafı batıyo kımseyı gormek ıstemıyorum dun aksam kayın valıdemlerle beraberdık onada gıcık oldum yatana kadar ağladım.bu donem bana cok sey öğretti bana değer kıymet vermeyen kımseye bende önem göstermeyecegım hamılelıgım boyunca annem ve eşim dışında kımse bana destek yardımcı olmadı dogumdan sonrada aynı ılgısızlıgı ben kayınvalıdeme gosterecegım oyle zıt bıt gelsın bakalım torununa ne oluyo cok cok uzuluyorum bazı hareketlerıne ama asla affetmiyorum va karsılıgını alacak benden de.

çocukken bir tekerleme vardı... kaynanayı napmalıı... kaynar kazana atmalı... altınada odun atmalı hop hop... hepsini hatırlamıyorum ama burası iz yapmış hafızamda :))) naptıki kaynanan... ağladın? hassassın ya abudik gubidik bişeydir... bütün bunlar birkaç ay sonra geççicek.. takmayın...

benim kaynoşda aynı binadayız ama haftada bir görüşüyoruz eve girince birdaha çıkamıyorum onlarda çok şükür ben çağırmadan gelmiyolar... neyse geçen yukarı çıktık benim kalabalığız bayağı eltimler görümceler felan herkes hoş sohbet ama benim kaynoş konuşmuyor... burnunu ucu ile cevap veriyor... tavır yapıyor bana aklınca.. hiç umrum değil... 35 sene hayatımda değildi ki şimdi konuşmasa ne olur.. karşısına geçipde bir laf etmiş değilim bişey değil... bende konuşmadım.. elimde bebek için kusmuk bezi işliyordum baktım bizim hatun yanaşmaya başladı... en güzel kızlar fazla takmamak... sonra nasıl olsa onlar yaklaşıyoar...

buldum canım buldum da... akşam mı içeyim şimdi mi içeyim kararsız kaldım... mideme dokunmasından korkuyorum... bunu ağrılar için veriyolar değil mi? benim öyle abartılı bir ağrım yok..içmesem nolur ki?

cnm ben sabah akşam içiyorum..kasılmalar için... rahim büyüdüğündede oluyo ya kasılmalar onu hafifletmek içinde...rahatlatmakamacıyla... senin için en yorucu saat hangisiyse o satte iç cnm..öyle dokunmuyo ya mideye... hiç bi zararı yok cnm.iyiceerit kaşıkla karıştır iç yarı su bardağı su iyi oluyo.. mndelina portakal suyu gibi bişey..
ç

Back
X