• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

gunaydın herkese kızlar ya ben bu gece çok bölük pörçük uyudum akşam 10.30 gibi yattık cok yorulmustuk çünkü sabah 5 te hortladım iyi mi dön sağ dön sola uyku yok kaç kez de wc ye kalktım
artık başladı uykusuzluklar demek
gunaydn canım benm o bölük pörçük uykular bende de var özellkle wc ihtyacı yuzunden eşim dyr bi wc mi yapsak su yatak odasına ne :60::60:
sonunda gelenler olmuş topiğe

gunyadın tatlımmmm :16::16::16:

canım ben işimi bırakamam çünkü akademisyenim devlet memuruyum hemde bunca zaman çalıştım bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım tek maaşla geçinmemiz çok zor hemde borcumuz var allah bir şekilde yrd olacak diye düşünüyorum

saol canım bnmki 28+4 şuanda. umarım sen çalışabilrsin benim pek gönlüm yoktu okdar çalışmaya açıkçası, doktorda rapora tamam deyince havalara uçtum valla. rahat rahat uyuyup, dinlenip, düzenli yürüyüş yapmak istiyorumm
tatlım valla bizde biraz sıkıntı yaşıycaz ama idare edicez artık babamız ekstradan bişiler yapcak ay bende izne çıksam hafta sayıyom valla

canım açıkçası henuz rapor işine giremedim bakalım doktor ne diyecek[/QUOTE]

gunaydn canım benm o bölük pörçük uykular bende de var özellkle wc ihtyacı yuzunden eşim dyr bi wc mi yapsak su yatak odasına ne :60::60:

gunyadın tatlımmmm :16::16::16:
günaydın kuşummm nasılsın

tatlım valla bizde biraz sıkıntı yaşıycaz ama idare edicez artık babamız ekstradan bişiler yapcak ay bende izne çıksam hafta sayıyom valla

canım açıkçası henuz rapor işine giremedim bakalım doktor ne diyecek

günaydın kuşummm nasılsın[/QUOTE]
İyiym ttalım ya ne olsun aynı bi koca bebğim eşim bide kucuk bebğimle ugrasyrz :66:
kızlar ben bu ara çok sinirliyim herkese çatasım var herkesin söylediği batıyo bana sizde öylemisiniz

ara ara banada gelyr canm ya sorma olmadk şeye snrlenyrm :53:

günaydın kuşummm nasılsın
İyiym ttalım ya ne olsun aynı bi koca bebğim eşim bide kucuk bebğimle ugrasyrz :66:

ara ara banada gelyr canm ya sorma olmadk şeye snrlenyrm :53:[/QUOTE]

koca bebişler miniklerden daha çok zorluyo ama
ayyyy benim kocada yarın anasıyla nişana gidecek hava atıyo bana

ara ara banada gelyr canm ya sorma olmadk şeye snrlenyrm :53:

koca bebişler miniklerden daha çok zorluyo ama
ayyyy benim kocada yarın anasıyla nişana gidecek hava atıyo bana[/QUOTE]

seni ni ye gotrmyr kuuzm ya git salın ortalıklarda biraz :66:

amannn kuşum ben istemedim kaynanamla nişan çekecek halim yok bide yer çok uzak hiç süslenip hazırlanamam pazar sabah 6 da babam geliyo zaten evi toplamam lazım takılsınlar ana oğul

ii o zman boşwer tatlımm bende nereye gdecek olsak gozmde buyuyr şimdi oraya kadr km gdecek boşwer ewmzde otralm dyrum önceden çok gezenti idim eşim çok sasryr :9::9:

ii o zman boşwer tatlımm bende nereye gdecek olsak gozmde buyuyr şimdi oraya kadr km gdecek boşwer ewmzde otralm dyrum önceden çok gezenti idim eşim çok sasryr :9::9:

aynen tatlım haftalardır beşiktaşa gidelim diyo adam bebişede bişilere bakcaz ama benim gözüme geliyo o yol artık pzt babamla giderim :52: :52: :52: :52: ona yok diyemem çünkümmm oda beşiktaşta gezmeden gitmez antebe

selam kızlaar..
hayırlı cumalar ve iyi haftasonları başlangıcı diliyorum hepinizee...:16:
dün gece uyuyamadım bana son günlerde tuhaf şeyler oluyor anlayamadım..
sebepsiz yere geriliyorum,ağlıyorum..
kitap okurken uyuyakalmışım,sonra kitabı bıraktım bu sefer uyayamadım..
döndüm dolandım tekrar kitabı elime aldım ve bir süre sonra tekrar uyku bastı
uykuya dalamadan uyanıklık süreci yaşadım devamlı...kafamda milyon tane soru..düşünce...:44:
o arada Kayra da durmuyor maşallaah,sanırım gerginliğim geçiyor onda emin olmaya başladım artık..

selam kızlaar..
hayırlı cumalar ve iyi haftasonları başlangıcı diliyorum hepinizee...:16:
dün gece uyuyamadım bana son günlerde tuhaf şeyler oluyor anlayamadım..
sebepsiz yere geriliyorum,ağlıyorum..
kitap okurken uyuyakalmışım,sonra kitabı bıraktım bu sefer uyayamadım..
döndüm dolandım tekrar kitabı elime aldım ve bir süre sonra tekrar uyku bastı
uykuya dalamadan uyanıklık süreci yaşadım devamlı...kafamda milyon tane soru..düşünce...:44:
o arada Kayra da durmuyor maşallaah,sanırım gerginliğim geçiyor onda emin olmaya başladım artık..

aynı senin gibiyim cnm
artık uyuyamaz oldum

Kızlar hayırlı cumalarsabahtan beri ruhsuz yine topiği geçmişi okumamam fazla uzun sürmedi.
Biz iyiyiz oğluşumla çalışıyoruz,sizlerden bi haber alayım dedim.Annişlerimizde uykusuzluk ve dağınık uykunun verdiği bi agresiflik var sanırım.Bu dönemi kendimizede eşlerimizede,bebişlerimizede ve etrafımızdakilere sorun çıkarmadan atlatırız inşallah.:21:

Back
X