• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlarrr hepinize merhaba,,:80:
gece bi sancıyla bağırarak uyandm.:14: kasığıma ard arda sancı saplandı.
bugün gittim doktora idrar tahlili yaptırdım bol lökosit çıktı çok yüksek dedi doktor antibiyotik yazdı çok su içeceksin dedi 4 lt. sancıyla uyandım deyince bi nts bakalım dedi doğumhaneye çıktım bi kadın çığlık atıyodu yaa çok korkunçtu..:26:
nts çekindim ama daha küçük olduğundan zorlandılar biraz .. çok şükür sancı yokmuş enfeksiyondanmış.
sabah 6dan beri sokaktaydım yaa okul , hastane derken çoook yoruldumm neyseki yarın ctesi
artık tatil olsun yaaa...

erkekmi?erkekler inatçı olurmuşş:61:

Yok kız, ama oğlak burcu ya ondan kaynaklanıyor sanırım :1:
slm güzel hatunlar nalsınız? forumu açar açmaz mesajını gördüm sarissacığım..Allah yardımcısı olsun,ay böyle duyunca ben sıkıntı duyuyorum valla..
benimde en yakın arkadaşlarımdan biri dün doğum yaptı..onunda aynı böyle günü bitti 41 oldu ve suyu bitmişti sadece kordon çevresinde suyu kalmıştı..kendisi illa normal istiordu ilk doğumu olacaktı..öğlen 1,5da suni sancı taktılar 2cm açılması vardı ama akşam 8,30a kadar hem sancı çok az oldu hemde açılma 3 cmi geçmedi,bebekte yukardaymış..doktorun ısrarla sezaryan istemesine karşın kendisi cesaret edemedği için o kadar geç saate kaldı ama sonunda 9a 20 kala sezaryane aldılar ve çok şükürki bir kızı oldu :32: 2900 doğmuş ,kızkardeşi vardı yanında sevinçten ağlıordu..kendisi ancak 1,5-2 saat sonra net kendine gelebilmişti..ama dün resmen haber beklerken ben burda doğurmuş kadar oldum..birkaç saatte bir arıyorum doğurmadı mı yok,sancı var mı ? çok az..açılma ? yok..ay stresten uyumuşum yarım saat sonrada doğurdu çok şükür zaten..

Gözünüz aydın canım, arkadaşın kurtarmış.
Darısı görümceme artık.
Ben de bura sabırsızlıkla haber bekliyorum.
Aynı şehirde de olmayınca kalkıp gitme imkanı da olmuyor.
kızlar şeker testi yaptıranlar bişey sorcam aç mı gittiniz,tokmu?benim doktorum aç gelmene gerek yok dedi

Ben aç gittim.

Gece bi sancıyla bağırarak uyandm.:14: Kasığıma ard arda sancı saplandı.
Bugün gittim doktora idrar tahlili yaptırdım bol lökosit çıktı çok yüksek dedi doktor antibiyotik yazdı çok su içeceksin dedi 4 lt. Sancıyla uyandım deyince bi nts bakalım dedi doğumhaneye çıktım bi kadın çığlık atıyodu yaa çok korkunçtu..:26:
Nts çekindim ama daha küçük olduğundan zorlandılar biraz .. çok şükür sancı yokmuş enfeksiyondanmış.
Sabah 6dan beri sokaktaydım yaa okul , hastane derken çoook yoruldumm neyseki yarın ctesi

geçmiş olsun tatlım lokosit ve oksolat kristali çıkmıstı ben de ama doktorum birşey demedi sendeki lokosit kaç

şnternette bektım illa aç gidlmesi geremez diyor

Canım bence de aç git derim.Ben dün gittim, bana hiçbir şey yiyip içmedin değil mi diye sordular.Ne olur ne olmaz.Ayrıca bana tadı o kadar da kötü gelmedi,hatta hiç kötü gelmedi.İçine limon sıkıp hazırladılar.Bir dikleyişte limonata gibi içtim valla ki benim de normalde aç karnına çok midem bulanır.

bugün gittim doktora idrar tahlili yaptırdım bol lökosit çıktı çok yüksek dedi doktor antibiyotik yazdı çok su içeceksin dedi 4 lt. sancıyla uyandım deyince bi nts bakalım dedi doğumhaneye çıktım bi kadın çığlık atıyodu yaa çok korkunçtu..:26:
nts çekindim ama daha küçük olduğundan zorlandılar biraz .. çok şükür sancı yokmuş enfeksiyondanmış.
sabah 6dan beri sokaktaydım yaa okul , hastane derken çoook yoruldumm neyseki yarın ctesi

Canım çok geçmiş olsun.İyice bir dinlen şimdi.Koca bir haftasonu seni bekliyor....

Geçmiş olsun canım, gebeliğe bağlı olarak çıkabiliyormuş.
Dikkat etmek lazım.

Geçmiş olsun canım, gebeliğe bağlı olarak çıkabiliyormuş.
Dikkat etmek lazım.

Canım bence de aç git derim.Ben dün gittim, bana hiçbir şey yiyip içmedin değil mi diye sordular.Ne olur ne olmaz.Ayrıca bana tadı o kadar da kötü gelmedi,hatta hiç kötü gelmedi.İçine limon sıkıp hazırladılar.Bir dikleyişte limonata gibi içtim valla ki benim de normalde aç karnına çok midem bulanır.

Canım çok geçmiş olsun.İyice bir dinlen şimdi.Koca bir haftasonu seni bekliyor....

teşekkürler kızlar artık deli gibi su içicem

Slm kızlar..geçmişi okudum...ma hiç bişey aklımda kalmadı:9: Biz bü gün yoğunduk..cuma toplantısı başka yerde oldu giyindik süslendik oğluşumla gittik...eşim bu gün 3 günlüğüne rizeye tatile gitti..kaynanamda kalıcam..artık hergün çarşıya tarım kendimi.. Evimi sildim süpürdüm...mis gibi yaptım..geldiğimdede kocamı mis evde karşilim... Die. Yoksa hiç çekilmiyo dışardangelince evin işi... Biz iyiyiz çok şükür oğlumla barıştık artık tepikliyo sürekli beni...

merak ettiğim bi konu var..bebek dönmesimi gerekiyo..belli bi haftasımı var...doktorun kimisi 2 günde bile dönebilir dio doğuma 1 hafta öncede olabilir dio...tam zamanı 7. Ay sonumu aydınlatırmısınız..

İyi akşamlar kızlar:71:
Bugün nihayet doktora gittim ve antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi.Ne yapayım bir türlü geçiremedim şu gribi.Doğal yoldan geçsin diyorum ama olmuyor zaten bi de hergün okul olunca dinlenme şansım kalmıyor.
Katara_ang canım sen yine de aç git nettten okuduklarına bakma.Doktor bişey demiyor ama hemşireler kan alırken soruyorlar aç mısın diye...Sen işini garantiye al canım:34:

Son düzenleme:
Tuvalette yaşamaya başlarsın artık.
Ben sinir olmaya başladım iyice.
Saat başı tuvalete gitmesem olmuyor :47:
Canım ben de öyleyim geceleri özellikle uykudan uyandırıyor:37:

valla öyle napalım bekletince de sancı yapıyo gece saati kurup kalkıcam 2 3 kez
Bekletme canım yaaa ben de bazen üşeniyorum kalkmaya erteliyorum ama ben de sancıyla uyanıyorum bu defa:50:

Bugün nihayet doktora gittim ve antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi.Ne yapayım bir türlü geçiremedim şu gribi.Doğal yoldan geçsin diyorum ama olmuyor zaten bi de hergün okul olunca dinlenme şansım kalmıyor.
Katara_ang canım sen yine de aç git nettten okuduklarına bakma.Doktor bişey demiyor ama hemşireler kan alırken soruyorlar aç mısın diye...Sen işini garantiye al canım:34:
Geçmiş olsun canım.
Bir gelince kolay kolay gitmiyor.
valla öyle napalım bekletince de sancı yapıyo gece saati kurup kalkıcam 2 3 kez

O uyandırır zaten seni saat kurmaya gerek yok bence :34:

Slm kızlar..geçmişi okudum...ma hiç bişey aklımda kalmadı:9: Biz bü gün yoğunduk..cuma toplantısı başka yerde oldu giyindik süslendik oğluşumla gittik...eşim bu gün 3 günlüğüne rizeye tatile gitti..kaynanamda kalıcam..artık hergün çarşıya tarım kendimi.. Evimi sildim süpürdüm...mis gibi yaptım..geldiğimdede kocamı mis evde karşilim... Die. Yoksa hiç çekilmiyo dışardangelince evin işi... Biz iyiyiz çok şükür oğlumla barıştık artık tepikliyo sürekli beni...

merak ettiğim bi konu var..bebek dönmesimi gerekiyo..belli bi haftasımı var...doktorun kimisi 2 günde bile dönebilir dio doğuma 1 hafta öncede olabilir dio...tam zamanı 7. Ay sonumu aydınlatırmısınız..

Doğuma yakın dönmesi lazım diye biliyorum.

28. haftaya girdik ve çok şükür 4 kilo aldık bakalım sonuna doğru ne olacak

cnm hemen hemen aynı gidiyoruz bende 4kilo aldım ve 27 küsürdeyim..hayırlısı inş. hepimiz için..

kızlar selammm dün doktordaydk yatak istirahatı verdi 1 hafta bebek aşağı çok baskı yapıyo bişeyler daha varr bugünde tetanoz aşısı oldm kolum berbattt :( yattıkçada kasıklarım ağrıyo neyapçağımı şaşırdım vallaaa

geçmiş olsun cnm aman dikkatli ol dinlen bol bol..ilk tetanozda benide berbat etmişti 2.ci dozda bişey olmadı şükür..kolonyalı pamukla masj yapın demişlerid bana..

cnm geçmiş olsun ya bu ara hepimizi sardı bu kasık problemi..demin bi arkadaştada olmuştu..benimde dr.da erken doğum endişesi oldu ve rahim kanalına baktı kkapalı çıktı şükür..sonra idrarda temiz çıkınca,alttan muaynee bile etti acaba açılmamı var diye ama çok şükür bişey çıkmadı..ayakta kalmaktanmış..dinlen dedi ama nerdeee..

bende bekliyordum kankiş seni,kesin dedim cocişi yolcu ediyor bu ..gündüzede zaten sohbettedir :) msn gelirmisin?

geçmiş olsunnnn..Allah şifa versin

merhaba kızlar nasılsınız?
biz bugün kuzneimdeyiz gezdik baya.bi uğrıyım selam veriyim dedim.şimdide kociş geliyomuş anneanneme gidicez.
inşallah hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi.:54::54::80::80:

Back
X