• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evi ben cok severim zaten eşimede zorla sevdirdim tutabildiğim kadar evde tutuyorum onuda:9:önceden bende giderdim onunla proğram olduğunda eşim müzisyen bu arada proğram diyince:))tabi bu halde gidemiyorum artık:43:

bende o program ne anlamamştm şimdi anladım :9: ay boşwer gtme uzat ayaklrnı yat :70:

Arkadaşlar kaçtır yazacağım unutuyorum..Mide ekşimesine leblebi de iyi geliyor..Asiti azaltıyor..Deneyin..Ben tuzsuz aldım..Midem ekşidiği zaman biraz yiyiyorum beni rahatlatıyor..Az ve sık yemek yiyip yinede ekşime olursa leblebiyi deneyin derim...:71:

ilaçlar yapıyo ben ne yesem hepsi yapıyo nerdeyse yemeklerden önce biraz gaviscon alıyorum iyi geliyo.günde dörde kadar alınabiliyo.

selam kızlar nasıl gidiyor bakalım.geçengün sağlık ocağına gittim kontrole 2 kılo almışım 67 olmuşum.gecen ay 65te kalmıştım almamıştım ama artık alcaz heralde ama 7.aya göre iyi bence.kan oranın düşük benım bıraz kan yapıcı şeyler yemen lazım dediler.buarada çok heyecanlıyım kızlar bebeğimin mobilyaları ve portbebe takımı kargoyla yola çıkmış 2.3güne kadar gelicek.bir an önce gelsede odasını yerleştırsem diyorum.güzelce süslücem odasını kızımın.doğana kadar odasına bakıp avunurum yavrumun.bunlar ne güzel telaşlarmış yaaa.allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın allah korusun:18:

amin canim..iyi günlerde kullanin mobilyalarinizi..
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım.geçengün sağlık ocağına gittim kontrole 2 kılo almışım 67 olmuşum.gecen ay 65te kalmıştım almamıştım ama artık alcaz heralde ama 7.aya göre iyi bence.kan oranın düşük benım bıraz kan yapıcı şeyler yemen lazım dediler.buarada çok heyecanlıyım kızlar bebeğimin mobilyaları ve portbebe takımı kargoyla yola çıkmış 2.3güne kadar gelicek.bir an önce gelsede odasını yerleştırsem diyorum.güzelce süslücem odasını kızımın.doğana kadar odasına bakıp avunurum yavrumun.bunlar ne güzel telaşlarmış yaaa.allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın allah korusun:18:

Back
X