• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar...
Bizim bebek hala doğamadı :18:
Akşama kadar da suni sancı verip bekleyecekler, olmazsa son çare sezaryen artık.

günaydın hanımlar...
nasılsınız? biz iyiyiz kızımla uyandık kahvaltımızı yaptık. hava çok güzel dışarı çıkcaz biraz kızımla...Sizler neler yapıyorsunuz ???
Sarissa canım Allah kurtarsın görümceni ne diyim sağlıkla gelsinde...

günaydın hanımlar...
nasılsınız? biz iyiyiz kızımla uyandık kahvaltımızı yaptık. hava çok güzel dışarı çıkcaz biraz kızımla...Sizler neler yapıyorsunuz ???
Sarissa canım Allah kurtarsın görümceni ne diyim sağlıkla gelsinde...

Günaydın canım.
İnşallah sağlıcakla gelir bebek.
Burada hava çok kapalı

Yan yatma yastığı almayı düşünüyor musunuz kızlar?
Markafoni de uaçan balonun satışı var.
Yastık 12 lira.
Yanlış hatırlamıyorsam Esra 20 ye almıştı.
Tabii markasını bilmiyorum.

günaydıııın kızlar ,

yoğun bir haftanın ardından cumartesi ayaklarımı uzatıp tv nin karşısında ayaklarımı uzatıp oturmanın keyfini yaşıyorum. Hava da çook soğuk bütün gün evde kızmla oturacağım:))

Yan yatma yastığı almayı düşünüyor musunuz kızlar?
Markafoni de uaçan balonun satışı var.
Yastık 12 lira.
Yanlış hatırlamıyorsam Esra 20 ye almıştı.
Tabii markasını bilmiyorum.

Ben almayı düşünüyorum yeni doğum yapan arkadaşlarımın hepsi önerdi çok kullanışlı dediler. 12 lirada bayaa uygunmuş canım.

Kızlar bu hafta sonu 2 tane mobilyacıdan fiyat alacam bebek odası için renge karar verdim beyaz olacak ama model e tam karar veremedim günlerdir nette bakıyorum yok tam olarak bebeksi değilde biraz cocuk odası ya da genc odası tarzı düşünüyorum beşik ve aksesuralar yeteri kadar cıvıl cıcvıl olacak çunku hem de buyuyunce de sırıtmasın mobilyası ... 3 kapılı dolap şifonyer komidin bir de duvar a raf istiyorum yatağı park yatak olacak dolabı nasıl olsa acaba ayna lı mı aynasız mı güzel modeller görürseniz paylaşırmısınz

Ben almayı düşünüyorum yeni doğum yapan arkadaşlarımın hepsi önerdi çok kullanışlı dediler. 12 lirada bayaa uygunmuş canım.
Evet, bana da uygun geldi.
Kızlar bu hafta sonu 2 tane mobilyacıdan fiyat alacam bebek odası için renge karar verdim beyaz olacak ama model e tam karar veremedim günlerdir nette bakıyorum yok tam olarak bebeksi değilde biraz cocuk odası ya da genc odası tarzı düşünüyorum beşik ve aksesuralar yeteri kadar cıvıl cıcvıl olacak çunku hem de buyuyunce de sırıtmasın mobilyası ... 3 kapılı dolap şifonyer komidin bir de duvar a raf istiyorum yatağı park yatak olacak dolabı nasıl olsa acaba ayna lı mı aynasız mı güzel modeller görürseniz paylaşırmısınz

Hımm ben şimdilik oda yapamayacağım için hiç bakmadım.
Ama sitede oyle bir topik vardı sanırım.

Yux Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar | Dünya Genç Odası | Mobilya Mekan Yaşam Portalı | Turkmobilya.com

canım ben bu modelin bebek yataklı olanı da varmış onu beğendim gri yerlerini istediğin renk yapabiliyorsun yeşil, turuncu çok şirin olur diye düşünüyorum. Açık raflı olanları ben pek tercih etmiyorum.Sen yaptıracaksın heralde?

Kızlar bir ara erenhava sizi korkutmamak için girmedim falan deyip bebeği ile ilgili sorunlarını yazmıstı sonra tekrar yazdı mı bilmiyorum haberi olan var mı bayadır yok

selam kızlar herkese hayırlı günler nasılsınız inş herkes iyidir geçmişi okuyamadım evde temizlik yapıyorum ama artık baya zor olmaya başladı ama mecbur her iş bana bakıyo allah herkesin yardımcısı olsun.

Back
X