• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kizlar herkese iyiaksamlar.uzun zamandir giremiyodum.nasilsiniz.
slm cnm hoşgeldin..yiyiz çok şükür... Seni sormalı devammı çalışmaya...
bizim oralarda kayınvalideler doğumda olmak için can atarlar sizinkiler de kaçmaya çalışıyorlar. Ilginç valla. :1:

bizimkiler keyiflerine pek düşkün cnm..bide kendi çocuklarının canı değilde bizim çocuğumuz gibi görüptebiraz geri duruyolar sanırım...

slm cnm hoşgeldin..yiyiz çok şükür... Seni sormalı devammı çalışmaya...

bizimkiler keyiflerine pek düşkün cnm..bide kendi çocuklarının canı değilde bizim çocuğumuz gibi görüptebiraz geri duruyolar sanırım...

ne bayramı cnm?
şekerin iyi çıkar inşallah cnm.

calismaya devam ediyotum esracim en azindan zamanim geciyor.yoruluyorum ama evde oturup stres yapmaktansa calismak daha iyi.aysucum heralde yanlis hatirlamiyosam sut bayrami diye duymustum.zaten heray bi bayramlari oluyo.

calismaya devam ediyotum esracim en azindan zamanim geciyor.yoruluyorum ama evde oturup stres yapmaktansa calismak daha iyi.aysucum heralde yanlis hatirlamiyosam sut bayrami diye duymustum.zaten heray bi bayramlari oluyo.

aaa ilk defa duydum valla onuda.nerde oturuyodun cnm sen?

sarissa sizin oralar neree cnmm
kaynanalar iimiş demekki:)

ben şimdi bnmkinin yanından geliyorum diyorki bugün tv de bi kadın konuştu
işte bi kaç madde saydı bunların hepsi doğru diyo
kocan seni aldatıyorsa önce ayakların üzerinde dur ve işe gir öyle boşan demiş
bide kocsan emekli olunca onun tekrar dışarda çalışmasını sağlayın çünkü ev işlerine karışıyo demiş
buraya kadar hepsii normall

en sonda çocuğunuza güvenmeyin hele erkek çocuğuna aslaaa demişmişşş
çünkü evlendikten snra o sizin diil karısnın sözünü dinler diyomuşş
bende hehhh çok doğru bak bu dedmm bozuldu:)

bide kocsan emekli olunca onun tekrar dışarda çalışmasını sağlayın çünkü ev işlerine karışıyo demiş

:9: allah seni kız çok merak ettim seni şimdi he...ne cazgırsın..sende bendensin ahahha....:32: hiç eksik kalmayız lafta.. istiyolarsa alırlar cevaplarını :60:

:1: İlahi çok güldüm :1:
İyi demişsin.
Valla hepsi için bir şey diyemem.
Ayrıca doğumda olmayı istemesi mi istememesi mi iyi o da tartışılır.
Genel olarak herkes kaynanasını değil de annesini ister sanırım.
Benim kayınvalidem iyidir sağ olsun.
Şİmdiye kadar bir kötülüğünü görmedim.

:1: İlahi çok güldüm :1:
İyi demişsin.
Valla hepsi için bir şey diyemem.
Ayrıca doğumda olmayı istemesi mi istememesi mi iyi o da tartışılır.
Genel olarak herkes kaynanasını değil de annesini ister sanırım.
Benim kayınvalidem iyidir sağ olsun.
Şİmdiye kadar bir kötülüğünü görmedim.
ben onun gül yüzü için istemiyorum cnm:)
yemeğimi yapsın işe yarasın diye istiyorum
gelen giden olurr onlara baksın
annemde gelicek 1 hafta kalıcak, onunlada ben bebeğe bakrız diye düşünüyorum
ama eğerki kaynana hanım köyüne gidersee gene ben kendi annemin evine gidip orda kalırım.

:9: yok anam ben hep aynıyım..ne varsa içimde...en ufak lafı bile alamam aahahaah
kıss bende öyleyim amaaa iştee şartlarr bazennn susmayı gerektiriyorr.
aynı apartmanda oturunca anlaşmak zorundasın napcannn bazen görcemm bazen görmücem dediklerini yaptıklarını
öyleee böyleee geçiyor zamannn
neyseki bnm kocam bni tutaar saolsun

bu arada bnmde ütüm var üşeniyorum

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..

Çok geçmiş olsun tatlım! herşey yoluna girer Allahın izniyle, sen gönlünü ferah tut!

Back
X