• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım ada güzel bir isim yanına bence herhangi birşey koymayın daha once soylemıstım benım fıkrım tabı nacizane, ama herkesın ozellıkle bir kızın ısmı tek olmalı ben 2 ısım 2 soyısım sahıbı bır kadın olarak zorluk cekıyorum. ha 2. soyısmını almayabılırdın dıyenler cıkabılır ama eskı soyadımı tasımak benım ıcın hem yasal bır hak hem de ıstedıgım bır seydı senın kızında evlenmeden oncekı soyadını tasımak ısteyebılır ılerıde sade ve guzel bır ısım secmıssınız zaten bence ne ısım bulmak ıcın kendınızı yorun ne de ılerıde tasımak ıcın kızınızı.

yorumun için sağol canımm bizde adyı beğeniyoruz ama anlamlı bi isim değil yanına o yüzden anlamı güzel bi isim istiyoruz..

kızlar benim karnım ara ara çok geriliyor bebişimde bi tarafa baskı yapıyor orası taş gibi olu veriyor. sizlerdede var mı böyle bişey? diyorum karnımı delecek şimdi. bide çok fazla bel ağrım var geceleri zor dönüyorum okadar yani. drada p.tesi gitcez ama sizlerdede böyle bişeyler var mı soruyum dedim.

canım bende de bel ağrısı çok.. Hatta yatakta dönerken kitleniyorum bazen.. :59:

merhaba herkese eşiin kardeşiiçin evi tuutuk yrn bizim evden eşyalar gidicek oturm odamı zaten kullanmıyordum sadece yatılı misaifr geldiğinde kullanıyordum şimdi yatılı gelen olursa kaynımda kalıcak
annem geldiğinde kalması içinde tek kişilik bazam var yeter
bebeğin odası için oda hazırlamaya başlayacağız sonunda yuppiiii evden de baya eşya gitmiş olacak

merhaba herkese eşiin kardeşiiçin evi tuutuk yrn bizim evden eşyalar gidicek oturm odamı zaten kullanmıyordum sadece yatılı misaifr geldiğinde kullanıyordum şimdi yatılı gelen olursa kaynımda kalıcak
annem geldiğinde kalması içinde tek kişilik bazam var yeter
bebeğin odası için oda hazırlamaya başlayacağız sonunda yuppiiii evden de baya eşya gitmiş olacak

gözün aydın canım..artık rahat rahat kızının odasını hazırlarsın..
bende hayırlısıyla taşınıp yerleşseydim de oğlumun eşyalarını bir organize etsem..:31:

kızlar benim karnım ara ara çok geriliyor bebişimde bi tarafa baskı yapıyor orası taş gibi olu veriyor. sizlerdede var mı böyle bişey? diyorum karnımı delecek şimdi. bide çok fazla bel ağrım var geceleri zor dönüyorum okadar yani. drada p.tesi gitcez ama sizlerdede böyle bişeyler var mı soruyum dedim.

Bende de aynı sorunlar var hatta dönerken ah ah diye sesler çıkarark dönüyorum eşimde herseferinde noldu diye kalkıyo:)

ben de 29.haftama girdim aynı gerilmeler bende de oluyor karnım taş gibi oluyor ve bel ağrım var.biz de dr.önümüzdeki çarşamba gideceğiz umarım herşey normaldir.bir de bazen çok hareketli bazen de çok sessiz oluyor o zaman içim sıkılıyor

günaydın kızlar:16:
bizde dün bebişimizi gördük çok güzeldi kocaman olmuş artık kızım 35 cm ve 1020 gr sağlıklı ve bir terslik yoktu çok mutlu olduk doyadoya seyrettik:69:
ay maşallah :nazar:cnm artık kilolarıda gördük..şimdi 2-3 derken bi bakmışız zaman gelmiş:16:
Canım benimde çok sertleşiyo hatta dik duramaz gibi oluyorum bazen ama sonra dediğin gibi uzanınca veya oturunca geçiyor. Bide benim kalçma 2 haftadır kramp giriyor magnezyum eksiliği diye duymuştum ama ben içimiyorum bilginiz var mı?
cnm magnezyum eksiğinden oluyo dediğin gibi....
Normal Canım... Bebek büyüyüor artık ve ağırlaşıyor... Zaten ayağa kalkınca artık direk wc ye koşcan idrar kesesine baskı yaptığı için :1:
Ne tarafa dayanıyorsa o taraf sertleşiyor...
ay sağol cnm... malum tedirgin oluyoruz sağlıkla gelsin bebişler..hoş yine bu durum hiç değişmicek ama olsun....şimdi yine dayadı poposunu sağolsun...nasıl şişti bi tarafım:9:
selam kızlar 1 hhadftadır hiç giremedim siteye.fena halde grip oldum.gözümü açamadım nerdeyse...şimdi daha iyiyim.en azından ayaktayım yatmıyorum...sizler nasılsıız geçmişi pek okuyamadım.umarım iyisinizdir...
bizde 2 gün önce drumuza gittik bebeğimin hareketleri çok azalmıştı bide gripli olunca endişelendim soluğu doktorda aldım ama çok şükür iyiymiş kızım sadece tembellik yapıyormuş...herşey gayet iyi dedi drumuz...33 cm boyu var 930 gr olmuş ağırlığı...ben bu ay yine 5 kg kadar almışım kızdı walla dr....toplamda 10 kg almış oldum..hamur işi ve tatlı yemeyi yasakladı...
bu arada kızımın yatağıda geldi eve...çok mutlu oldum...:))
bizde şimdilik başka bişe yok...
:70::71::nazar: bebişine maşallah öncelikle cnm...geçmiş olsun sanada..bebeği görünce nasıl rahatlamışsındır... bazen bizim oğlanda yapıyo temmellik bide bacakları içerde oluyo malum tepik atamıyolar...pozisyona göre değişyi ocnm...
şuan bende var cnm..dayamış poposunu..yatsamda kalksamda aynısı... büyüyolar malum ama...işte... acaba rahmim mi kasılıyo die düşünmüyo değilim..bide kaç gündür hareketliyim ayakta çok durdum...dikkat etmemmiz lazım ya...

bende de oluyor cm bu ara biraz daha iyi ama 1-2 hafta önce baya zorluyordu bel ağrısıda oluyor ara ara

gözün aydın canım..artık rahat rahat kızının odasını hazırlarsın..
bende hayırlısıyla taşınıp yerleşseydim de oğlumun eşyalarını bir organize etsem..:31:

sağol cnm sende bir an önce taşın inşallah canım hayırlısyla güzel güzel yerleş yeni evine

bu arada ben bebek odası olayına takıldım kaldım napsam diye kararsızım ya ikea dan 4 lü beyaz şifonyer aldırıcam kaynanamlara birde 3 lkapılı gardolap yaptırıcam birde park yatak
ama 3 nün fiyatıda bir odaya denk gelebilir o yuzden netden oda araştırıyrum yada ist la gititğmde begenmiştim ona bakıcam vede alıcam o odayı

selam hepinize kızlar kaç gündür girmiyodum nette sorun vardı. özlemişim valla

ben biraz özel bişi sorcam ;acaba bikini bölgesi epilasyonu zarar veriyo mudur artık bebişimize
göbüşler büyüdü eğilemiyorum bu iş zor olmaya başladı yaaa

selam hepinize kızlar kaç gündür girmiyodum nette sorun vardı. özlemişim valla

ben biraz özel bişi sorcam ;acaba bikini bölgesi epilasyonu zarar veriyo mudur artık bebişimize
göbüşler büyüdü eğilemiyorum bu iş zor olmaya başladı yaaa

cnm aynı sorun bendede var atık bitti...hiç bişey göremiyorum... ağdaya gitmeyi dşünüyorum ama saçma gelcek bişey olurmu die düşünüyorum:9: ne alakaysa...artık uygun bi zamanda 3 kere bu zamanda rahat rahat yaptırırım die düşünüyorum..bacaklarım çok şükür çıkmıyo zati... öyle işte...

genital bölge civarında kılcal damar ve sinir çok fazlaya epilasyon aleti çalışırken verdiği titreşim bu sinir ve damarlara etki edebilir mi acaba????

genital bölge civarında kılcal damar ve sinir çok fazlaya epilasyon aleti çalışırken verdiği titreşim bu sinir ve damarlara etki edebilir mi acaba????

edeceğini düşünmüyorum cnm... ama sormakta yarar var...da sen nasıl yapıyosun yahu... aynaylamı..bide nasıl dayanıyosun ona..anam tek tek çek çek bitmez ki:27:

Back
X