• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaar beni paniklettiniz iyice yaaa :26:

doğum çantası filan..daha ben ev taşıyacam,yerleşecem
sonra ilk işim oğluşumun eksiklerini tamamlamak olacak..31-32.haftalarda olacam ozaman..
inş.herşeyini eksiksiz tamamlarım zamanında ama benim için biraaz koşuşturmalı geçecek bundan
sonrası,dua edin de altından kalkayım..:26:

bu arada nevresim uyku seti filan alanlar olmuştur,nasıl bir seçtiniz,ne marka?
daha yatağına karar veremediğimden onları da alamıyorum..

günaydın kıızlaar,gerçi öğlen olacak nerdeyse ama anca fırsat buldum
geçmişi okudum ve geldim :74:

angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..

bende buarada tek olduğum için sorun var zaten.. Iki kişi olsak idare edilecek ama... Kısmet...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ?
Iş konusu evet can sıkıcı allahtan ben devlet memuruyumda 5 ay sonra işime dönebileceğim şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:
Inede şanslı görüyorum kendimi 5 ay anne ve bebek için iyi bir süre arkadaşlarımın çoğu 3. Ayda en fazla işe başlamak zorunda kaldılar. 5 ay hiç olmazsa sadece anne sütü vererim kuzucuğuma:nazar::nazar::nazar:

ohh ne ala... Devlet memuru olsam hiç dert etmem ki.. özel sektör maalesef biraz nankör oluyor.. :((

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben dün komşuma kahve falı baktırdım pek inanmam öle şeye ama ilkkez gittim kadına ve herşeyimi bildi.öle pek muhabbetimiz yok yani bebekle ilgili hiçbişeyden haberi yok bana ne dese beğenirsiniz ; kızının adında E ve A harfi varmı dedi :53:şok oldum kızımın adı ela olucak dedim ama emınım ismini duymadığına samimi değiliz çünkü.sen erken doğum yapcaksın dedi birde bende bu durumdan sonra korkmaya başladım.zzaten cok sık sertleşme gerginlik oluyo bugunlerde.eniyisi eksiklerimi alıp çantamı hazırlamaya başlayayım ben.nemelazım dursun kenarda.bide bebek deterjanı olarak ne alacağıma karar versem yıkıcam cicilerini kızımın.:49:

cnm fala inanma falsızda kalma demişler.takılma sen onun dediklerine.ama çantanı hazır et.zaten 30. haftadan sonra hazırlayın diyolar seninde 30 a çok az kalmış.
bebek deterjanı arkadaşım granürlü hacı şakir kullandım dedi dün sordum.ama bende kararsızım.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ?
iş konusu evet can sıkıcı allahtan ben devlet memuruyumda 5 ay sonra işime dönebileceğim şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:
inede şanslı görüyorum kendimi 5 ay anne ve bebek için iyi bir süre arkadaşlarımın çoğu 3. ayda en fazla işe başlamak zorunda kaldılar. 5 ay hiç olmazsa sadece anne sütü vererim kuzucuğuma:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin cnm.biz iyiyiz ya siz nasılsınız kuzunla?

sonra ilk işim oğluşumun eksiklerini tamamlamak olacak..31-32.haftalarda olacam ozaman..
inş.herşeyini eksiksiz tamamlarım zamanında ama benim için biraaz koşuşturmalı geçecek bundan

ah kader arkadaşım benim :13: bende aynı senin durumundayım yaa.biz de ev taşıcas. ama şubatın sonuna doğru.gerçi annemler fln gelcek evi toparlamaya ama yine de zor allah yardımcımız olsun walla

cnm inşallah erken doğum yapmayız hiç birimiz.benim görümcemde ev taşıdı hemde 32. haftasından sonra.sende dikkat et kendine herşeyi kendin yapma.yorulma sakın.
uyku setini bende çok düşündün.biz park yatak aldık onun için uyku seti değilde nevresim ve ayrıca yorgan alıcaz.uyku setlerinin içinde normal yataklara konan kenarlıklardan felan oluyo ona ihtiyacım yok.arkadaşım civilden taçın nevresimlerini almış bende öyle yapmayı düşünüyorum.haftasonu civile gidicez bakalım yorganla nevresim felan alıcaz.eksiklerimiz daha çok bizim.

canım bende de bel ağrısı çok.. Hatta yatakta dönerken kitleniyorum bazen.. :59:
aynen cnm ya dönmek ızdırap oldu...
Bende de aynı sorunlar var hatta dönerken ah ah diye sesler çıkarark dönüyorum eşimde herseferinde noldu diye kalkıyo:)
benim kocişte öyle kalkıyo. hatta geçen gün uyku sersemliğiyle ne oluyo doğuruyormusun diye kalktı :1:
ben de 29.haftama girdim aynı gerilmeler bende de oluyor karnım taş gibi oluyor ve bel ağrım var.biz de dr.önümüzdeki çarşamba gideceğiz umarım herşey normaldir.bir de bazen çok hareketli bazen de çok sessiz oluyor o zaman içim sıkılıyor
ewt cnm ya karnım nasıl taş gibi oluyo bebişim çıkacak sanıyorum.
bende de oluyor cm bu ara biraz daha iyi ama 1-2 hafta önce baya zorluyordu bel ağrısıda oluyor ara ara

arada bi şiddetli oluyo cnm ya bende korkuyorum kasılıyomuyum nedir hiç anlamadım. bebeişle mi benimle mi alakalı acaba? artık p.tesi sorcaz dr ablamıza

ah kader arkadaşım benim :13: bende aynı senin durumundayım yaa.biz de ev taşıcas. ama şubatın sonuna doğru.gerçi annemler fln gelcek evi toparlamaya ama yine de zor allah yardımcımız olsun walla

evet cnm aynı durumdaymışız hatta seninki benimkinden de geçmiş..
ben haftaya pazar taşınıcam,planlarımızı ona göre yaptık..bence sende fazla geciktirmesen iyi olur..
ne kadar yardım da edilse çoğu iş bize kalıyor ne yazıkki..Allah yardımcımız olsun gerçekten...

cnm inşallah erken doğum yapmayız hiç birimiz.benim görümcemde ev taşıdı hemde 32. haftasından sonra.sende dikkat et kendine herşeyi kendin yapma.yorulma sakın.
uyku setini bende çok düşündün.biz park yatak aldık onun için uyku seti değilde nevresim ve ayrıca yorgan alıcaz.uyku setlerinin içinde normal yataklara konan kenarlıklardan felan oluyo ona ihtiyacım yok.arkadaşım civilden taçın nevresimlerini almış bende öyle yapmayı düşünüyorum.haftasonu civile gidicez bakalım yorganla nevresim felan alıcaz.eksiklerimiz daha çok bizim.

inşallah canım..bence bunu çok düşünmemek de lazım..tabi ki normal bir korku ama
korku hiç yoktan birşeye sebep olmasın..ahh be Aysucum,valla düşünürken bile yoruluyorum..
birde kötü huyum var,çok kontrolcüyüm illa herşey isteediğim gibi olacak,oyuzden hep ben yapıyorum ve düşünüyorum çoğu şeyi,elimde değil yapım öylee..

park yataklar içinde uyku seti var ama sen kenarlıklarını istemiyorsun anladığım kadarıyla..
bende taç düşünüyorum ama beğendiklerim çok pahalı desenlileride beğenmedim pek
bakalım belki gezerken güzel şeylere rastlarım,inş.o zamanlara gelelim de..:52:

kızlar canım sıkkın biraz. dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. birşey olurmu acaba:43:yani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra
canım o benler bende de var azaten gögüs uçlarım benim 12. haftada koyulaştı hemen hiç dert etme cnm
bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.
bende de 24 ten sonra olmuştu yalancı sancılar kızlar şu ara gene sorun yok şükür

[

angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..
[/QUOTE]
evet bende cok kızdım patronuna çocuk dogurmak en doğal hakkımız

hoşbulduk Aysucum :16:

kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..

göbek deliğim ilk haftalardan itibaren kopkoyu ve dışarı çıktı bile cnm bende u an 29 haftalığız dışarlak bir göbek değilim var :1:

tatlım hiç panik olma benimde eşyalar gidicek ev temizlencek vs çok iş var daha benimde 31-32 yi bulur aynen benimde daha valiz bile almadım yrnbim de bir valiz var ona bakıcam begenirsem onu alayım diyorum valizlerimiz iyice eskimiş çünkü

ohh ne ala... Devlet memuru olsam hiç dert etmem ki.. özel sektör maalesef biraz nankör oluyor.. :(([/QUOTE]

canım devlet memuru olmakta kolay değil mesele bebek haziranda doğsaydı eylülde işe başlayacaktım hem ben asistanım öyle kafama göre olmuyor melesef tamam işten çıakrılma endişem allaha bin şükür kiyok ancak bölüm başkanım dogum iznin temmuzda bitiyor napcaksın gelipte yıllık iznini alırsın sonra da demeseydi bende kara kara düşünüyordum açıkçası allah hepimizin yardımısı olsun

ah şekerler ah keke ummadık yerden bir para gelse de yada piyangodan falan çıksa da bebeğim doğmadan kendi evimize yerleşsek ahhhh bol bol dua ediyim bunun için :1::1::1:
allah yrd nız olsun şekerler çok yormayın aman diyim son aylarımız:nazar::nazar::nazar:

bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.

aynı sancı bende 14. haftadan beri var. bacağımın vücuda bağlandığı yerdeki kemik ağrıyor sanki. ayaklarımı uzatınca çok fena oluyorum. kalkamıyorum dönemiyorum. eşimi tutup dönüyorum. her lavaboya kalktığımda eşim beni yataktan kaldırıyor. ama braz yürüyünce geçiyor. doktor şansız bir gebe olduğumu söyledi. 14. haftadan bu yana ağrılarım artınca magnezyum alıyorum. giderek ağrısı artıyor. son haftalar ne yapacağım bilemiyorum. :50:

hoşbuldum canım senin şekerin nasıl gidiyor?inş sorun yoktur.ben ilerdeki uykusuzluğun tadını çıkarıp dinleniyorum...

benim şeker şimdilik dengede salı günü gitmiştim doktora insüline başlatmadı çok şükür bu şekilde devam dedi.dikkat ettimde ekmek yediğimde çıkıyo.buğday ekmeği yiyorum ama oda çıkarıyo.kahvaltı haricinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum.

hoşbulduk Aysucum :16:

kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..

benimki 27.haftada birden çıktı çok komik ya. siyah dışında her kıyafette görünüyor. çıkmasa daha iyi galiba.. saklamakla uğraşmazsınız....

benim şeker şimdilik dengede salı günü gitmiştim doktora insüline başlatmadı çok şükür bu şekilde devam dedi.dikkat ettimde ekmek yediğimde çıkıyo.buğday ekmeği yiyorum ama oda çıkarıyo.kahvaltı haricinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum.

hımm demekki ekmekte çok şeker var ne yapalım kuuzucuklar için sabredeceğiz...sağlıcakla doğuralımda inş ben başka bişey istemiyorum....

konuları okumaktan slm demeye vakit bulamadım yine. konu okucam diye gözlerim ağrıyo sonrada çıkıyorum hemen. ee kızlar keyifler nasıl?

aynı sancı bende 14. haftadan beri var. bacağımın vücuda bağlandığı yerdeki kemik ağrıyor sanki. ayaklarımı uzatınca çok fena oluyorum. kalkamıyorum dönemiyorum. eşimi tutup dönüyorum. her lavaboya kalktığımda eşim beni yataktan kaldırıyor. ama braz yürüyünce geçiyor. doktor şansız bir gebe olduğumu söyledi. 14. haftadan bu yana ağrılarım artınca magnezyum alıyorum. giderek ağrısı artıyor. son haftalar ne yapacağım bilemiyorum. :50:

cnm benimki bacaklarımın bağlantı yerinde değil.kasıktan aşağıda ama genital bölgemde.
magnezyum içiyorum günde 2 kere ama doktor kasılmalar artarsa 3 e çıkarırız demişti.bu gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.

hımm demekki ekmekte çok şeker var ne yapalım kuuzucuklar için sabredeceğiz...sağlıcakla doğuralımda inş ben başka bişey istemiyorum....

cnm diyetisyenim bana günde 10 dilim buğday ekmeği verdi.beyaz ekmekte şeker var biliyorum ama buğdayda olmaması gerek.diyetisyeniminde gebeliğinde şekeri çıkmış.insülin bile kullanmış.unonun ekmeklerinden yeme nişasta koyuyolar içine fırından günlük al demişti.fırından alıyorum ama belki fırındakinede koyuyolardır diye düşünmeye başladım.

konuları okumaktan slm demeye vakit bulamadım yine. konu okucam diye gözlerim ağrıyo sonrada çıkıyorum hemen. ee kızlar keyifler nasıl?

bizde keyifler iyi cnm sende ne var ne yok?

Back
X