- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #32.841
100 lükte 2.saat 163 3. saat 125 çıkmıştı normal değerleri 140 ve 110 olmalıymış.diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyet verdi uygulamaya çalışıyorum kepek ekmek var listede her öğünde 2 dilim sadece.bir daha da gidip ölçtürmedim önümüzdeki çarşamba kontrolümüz var sanırım o gün ölçerler.çok sıkılıyprum bu işe herkes de bir sürü şey söylüyor...umarım allah yardımcımız olur hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız öpüyorum canım
benimde gebelikte çıktı şekerim herkes bişi söyledi ama ben artık takmıyorum.ben günde 6 kez ölçüyorum şekerimi.sabah öğle ve akşam aç ve 1. saat tok olarak.ilk başta canımı çok sıkıyodu bu durum kendimi hastalıklı gibi hissediyodum ama alıştım.inşallah doğumdan sonrada kalmaz buna inanıyorum.ben hem diyetisyene gidiyorum hemde cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümüne.benim gibi şekeri çıkanların çoğu diabet bölümüne gitmiyo.15 günde bir sadece kandan bakıyolar şekerine.ben çok sıkılmıştım kendi durumuma ama sakın dert etme dert edince daha yüksek çıkıyo bilgin olsun cnm.herşey geçici.bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda onlar için herşeyi yapıcz artık.