• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin şekerim.aman boşver maşallah de kendine.bebişin büyüsün yeter.değilse önüne geçemeyiz kiloların.ben de 4. Ayda acayip açılmıştım sonra 4 5 kilo birden alınca aman dedim napıosun.herkes şimdi diyo ki artık pek kilo almıyosun ilk başta seni görünce eyvah dedik bu şimdi bu kadar aldıysa doğuma kadar ne olur.ama frene bastım artık.:49:

hoşbldk tatlım ewet öle bi ewre her hamilede oluyor galiba kendmizi kaybettiğimiz evre :52:

ii akşamlar kızlaaaar bzde yemeğimizi yedik geldik :52:
sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne :9::9:

çok ilginç bende de bu aralar tam tersi iştahım açıldı..
özellikle abur cubur ve çikolatalı şeylere,sanırım stres ve yorgunluğumun dışa vurması bu..
bir ara kontrolden ıkmış gibiydim ama sonra kedime geldim neyseki..:52:

cimcimenaz+,jojop+,ayca22,Zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...:49:nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok.:emir_bebek:bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi:12:postayla gelicekler insallah..:34:resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz:52:

ay bölesi, daha ii galba bebişler alsın anneleri enerjik olsun..yoksa insan kilo aldkça hantallaşp agrlaştgnı hissediyor :49:

ay benmde almam lazım bu hafta sonu da onu alrz artık hafta hafta alyrz eşim kucucuk kızın seyleri bitmedi hala dyr :9:

ayyy ama o küçücük kızlar ne tatlışş yaa ben alışverişe çıkınca bugun daha bi duygularım depreşti hemen bi sağlıkla gelse de giydiriversem kızımı diye bekliyorum.özlemle bekliyorum.hayatımız tamamen farklı bi boyuta gececek yorgunluk uykusuz geceler ama yeter ki minişlerimiz hayırlısıyla gelsin tüm yorgunluğa razıyız yaa

çok ilginç bende de bu aralar tam tersi iştahım açıldı..
özellikle abur cubur ve çikolatalı şeylere,sanırım stres ve yorgunluğumun dışa vurması bu..
bir ara kontrolden ıkmış gibiydim ama sonra kedime geldim neyseki..:52:

ewet canım stresten olablr arada bende yiyorum ya tamamen soyutlayamaz insan kendni yoksa brden patlayıweryr sonra daha fazla yiyoruz

hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...:49:nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok.:emir_bebek:bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi:12:postayla gelicekler insallah..:34:resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz:52:

hayırlı olsun cnm..valla süpersin ta oralardan hallediyorsun işini..
nerden verdiniz siparişi?

[sıze="2"]cimcimenaz+,jojop+,ayca22,zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...:49:nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok.:emir_bebek:bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi:12:postayla gelicekler insallah..:34:resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz:52:[/sıze]

hoşgeldin cnm...güle güle kullaan

[sıze="2"]cimcimenaz+,jojop+,ayca22,zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...:49:nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok.:emir_bebek:bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi:12:postayla gelicekler insallah..:34:resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz:52:[/sıze]

:79::80::81::70::71: Hoşgeldin cnm...ay bende şu şekerleri bi halletsem güzel olcak...

hoşgeldinnnn :64: :48:
ne güzel siparişler verilmiş, dört gözle bekliyoruz resimleri..:46:
İyi günlerde kullanın inşallahhh :nazar: :emir_bebek:

hoşgeldin canımm sennki doğum pozsyonunda ya ondan bayagı rahatsz edyrdur merak etme bzmkilerde edyr sanaki saatlerdr lavaboya çıkmamşm gbi bi baskı : 53: gule gule kullanın aldklarnzı ewet fotolarnı gormek istyrm bende işin en guzel tarflarndan biri bunlar

15578016787968657735610.jpg
68721162636160435042100.jpg
76366165687676796557100.jpg
iste bunlar kizlar, leylegin pembe süslenmisi olucak..

Back
X