- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.001
canım özür dilerim ama ne ameliyatı?
benim kızın akciğerinde kist varmış,doğuman sonra ameliyat olabılır dedi dr lar :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özür dilerim ama ne ameliyatı?
benim kızın akciğerinde kist varmış,doğuman sonra ameliyat olabılır dedi dr lar :18:
Slm kızlar alışverişe gideceğiz dedik baktık kar çok yağıyor biz de sinemaya gittik hehehh heeeehh
Bi de gitmişken hadi boş dönmeyeyim diye bebişime peluş pattaniye aldım
Battaniye çok işe yarıyormuş nette hep öyle yazmışlar bol bol alın diye![]()
Eyvah eyvah'a daha yeni gidebildik...Ama çok güldüm yaa zaten 1.sine de gitmiştik...Valla okul sonrası tatilde sinema keyfi de başka.Pazartesi sendromu olmadan eğlenmek süper bişey
Kızlar ben bi yemek yiyeyim bugün yemekler eşimden![]()
nasılsınız bakalım bebekler nasıl ....?
selam kılzaar ay bizde bi dşarı çıkalım dedik yagmur valla her yer benm de hala eksklerm var ama taamamlarm nasılsa dyrm önemli olan şeyleri aldım kucuk şeyler kaldı artık..bzde ewdeyiz şimdi akşam arkadaşlarmza gdeceğiz..artık yurumek zor gelmeye başladı eskden hergun yururdum şimdi zorla dışarı çıkaryr eşim yaşlılar gbi oldum ya![]()
Ahh canım bu günler yine de nispeten iyi günlerimiz.Şu 30.haftayı bi geçelim o zaman bakalım nasıl yürüyeceğiz.Ben de artık en ufak şeyde çok yoruluyorum.Ama bir yandan da gezmek istiyorum, çocuk olunca bir süre çıkıp gezmek çok zor olacak çünkü.Değerlendireyim istiyorum ama havalar da berbat.
slm annacikler...biz malum cumartesileri pazara atıyoruz kendimizi.... evde 2 takım pijama ve geceliğim var...pazarda tek altlar satılıyo takımlarla aynı kalite... alıp takım yapıam... sonuçta sürekli giyeceğimiz şeyler... evimdede pijamam var sıfırdan 2-3 takıma saldırmak işime gelmiyo... artık alcak pek bişeyimiz kalmamış gibi geliyo...5 parça bişeyle döndüm...tek gecelik aldım şirin penye... gizle emzirmek için bölmesi var pilelerinin altına gizlenmi... bebişime şirin bi patik aldım aslanlı... bide alt eşofman aldım... ARMANİ MARKA
ÇAKMASI...tekstilciler sağolsun... el atmadıkları orjinal bişey kalmadı..
![]()
isme karra verdiniz mi canım bz hala bebişimiz dye sevyrz aslnda her gecen gun duydugumuz isimlerle kafamz daha çok karşryr :44:
Kızlar Günaydın....
2 Gündür sabahları uyandığımda ellerim ve kollarım uyuşmuş olarak uyanıyorum... :26: Hele ki parmaklarım nasıl uyuşuyor anlatamam.. kalkıp hazırlanıp evden çıkana kadar geçiyor tabi...Artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırsam. 37.Haftaya kadar çalışmaya devam.. Ondan sonra izine ayrılcam inşallah...
![]()
Sanırım erkek bebeklerin genel özelliği canım,geçen gece eşim ben uyuduktan sonra elini karnıma koymuş hareketlerinden korkmuş şimdi çocuk çıkacak diye.Sabah da o ne hareketti öyle saatlerce elleriyle ayaklarıyla vurdu döndü durdu diyor![]()
Canım civcivbebenin kendi internet sitesinden aldım,bakırköyde mağazaları olan biryer bakırköye yakın oturuyorsan gidip kendinde alabilirsin.Benim çantam geldi ben memnun kaldım.3 TL kargo ücreti ödedim sadece.
Canım benimde önceden hoşuma gitmiyordu ama bu çantaların biberon,bebek bezi koymak için falan gözleri falan var,su geçirmiyo,kir barındırmıyo gibi özellikleri var,kirli torbası,biberonluk ve alt açma muşambası var içinde.benimde normal çantalarım bavul gibidir ama yerini tutmayacak düşüncesindeyim.
Merhabaar herkese
Tatlim bu çantayı bende dün sipariş etmiştim bu öğlen geldi. Sok oldum. Çok guzel bı çanta. Orjinal kutusunda geliyor. Boyutları da iyi. Tavsiye ederim
Slm kızlar nasılsınız? önce bir geçmişi okdum bitirdim şimdi ancak cevaplıyorm..alıntılarda yaptım,zaten çok fazla ilerlememiş sayfalar..umarım herkes iyidir..
ay evet kızlar ya havalar nasıl bozdu değil mi? kaldık evde artık..herkes b ada yürüyüşlere başla diyor özellikle kaynanamla görümcemler tik bu konuda ,o kadar çok söylüyorlarki sanırsınız benim yerime onlar doğrcakneymiş çatılarım açılmazmış,sanki ilkinde yürüdümde açılma rekoru kırdı
neyse..
bende 10 gündür falan yürümeye çalışıyorm ,kafama taktılar iyice..bugünde hatta markete bile ineyim dedim ilk defa ,eşim giderdi hep üşenirdim üstümü giyip gitmeye..gittiim ama gelirken taşıyamadım poşetleri çağırdım eşimi telefon edip..tabii her zamanki gibi pek bişey almıcam zaten ağır olmaz diye gidip,sonrada herşeyi doldrudgum için yolda esir kaldım![]()
ohoo kankiş bu soğkta maş.senin misafirlere de yani,demek çarşıdaydınız..güle güle klllan aldıklarını..
ay bizde halaaa bulamadık,adı bebek kalcak vallahi ya..oğlmada sürekli kardeşin burda bebek burda diyoruz,eşime diyorum artık isim bulsakta çocukta benimsese bari ama yok yok..
cnm dr.danış belki ilaç verir..ya 37 çok değilmi Allah aşkına? nerdeyse doğum geliyr o zamana,ben oğlumu 37 bittiği gün doğurmuştum :26:
aynen valla maş.benimkide öyle,hatta 2 gün önce eşime düyorm bu nasıl şey anlamıyorm sanki suyu plesantası fln yok bu bebeğin direk etime ulaşıyor gibi..zangır zangır tekmeliyor,dışardan seyredeiyorm,hatta bazen ay diye sıçratıyor yerimden..
cnm linkten baktımda kampanyada olan var bi tane 19,90 hani,ondan mı aldın? internetten mi sipariş verdin? site güvenilirmi acep? kargo öenmli değil 3 lira verilirde..
sağol kankim...vallahi pazar mükemmel....zati beni ateş basıyo pek etkilenmedim... eminönü ve kadıköy salı pazarı sıradabu grup çok pis pazarcı
![]()
Selam, karlı bir güne uyandık bugün.
Kar yağsa diye ne zamandır bekliyordum ben, mutluyum yani.
Dışarı çıktık ama çok yürüyemedik.
Daha önce hiç gitmediğimiz bir yere yemeğe gittik.
Yemek değil de kazık yedik sanki
O kızgınlıkla eve gelip pasta yaptım, bahane oldu
Bir de markette üstten bir dergi çektim bir raf dolusu kitap yere boşaldı
Allahtan kırılacak şeyler değildi, kitap yerine camlar, kavanozlar olsaydı seyret rezilliği![]()
Ah bilmez miyim o kazık nasıl oturur insanın içine, başımıza gelmişliği vardır yani
İyi bari ucuz atlatmışsın canım valla kırılacak şeyler olsaydı düşünmek bile istemiyorum![]()
kızlar ben doymuyorum yaaa daha sofrayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo,siz ne alemdesiniz??bide yemek yerken ne kadar yavaş yesemde nefes nefese kalıyorum ,biri görse yemek yememişte 3 km koşmuş zanneder o derece
![]()
kızlar ben doymuyorum yaaa daha sofrayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo,siz ne alemdesiniz??bide yemek yerken ne kadar yavaş yesemde nefes nefese kalıyorum ,biri görse yemek yememişte 3 km koşmuş zanneder o derece
![]()
Oturdu valla, bir de lezzetli olsa içim yanmazVerdik ama değdi diye düşünür insan.
Nasıl oldu ben de anlamadım ki, patır patır dökülüverdiler
Sen nasılsın bu arada, bebiş nasıl?