• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Herkese günaydınlar,

Epeydir takip ediyorum sizleri okuyorum ama çalıştığımdan dolayı yazamıyordum..Bende nisan annesi olacağım allahım nasip ederse....Şuana kadar herşey yolunda...Geçen hafta doktordaydık...
Benimde bir kızım olacak...ilk bebeğimiz...Alışverişlere biz daha yeni başladık...Bu hafta sonu eminönünden ıvır zıvır sayılabilecek eşyalaırnı aldık kızçemin...Önceki hafta sonuda bebek odasının siparişini verdik..İnsan evladına bişeyler aldıkça nasılda mutlu oluyormuş...Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

Canım aramıza hoşgeldinn :70: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :69:
Aldıklarınızı güle güle kullanın
Kızının ismi belli mi?

Günaydın tatlı anneler....
Şu gece uykuları eziyet artık resmen eziyet....Oğlum uykusuz gecelere şimdiden hazırlamaya başladı beni :)
Bugün yıllardır görmediğim üniversite arkadaşlarımla buluşucam, heyecanlıyım ve mutluyum.Bakalım nasıl geçecek...
Hepinize güzel bir hafta diliyorum şimdiden.Görüşürüz yine...

Günaydın canım :70: oh ne güzel arkadaşlarınla buluşacaksın iyi eğlenceler :8:

Kızlar emzirme yastığı ve ana kucağı niyetine kullanılabilecek bi ürün şu anakucağına benzer şeyi çlok beğendim araştırıyorum adı "Doomoo Splash"

Ayy inanılmaz rahat görünüyor.Maşallah nasıl uyuyor tosuncuk :)

Hoşbulduk cnm.

:26: Ben gayet rahat horul horul uyuyorum, maşallah diyeyim kendime :nazar:
Bakalım ilerikş haftalarda da bunu diyebilecek miyim :1:

Bence de canım maşallah diyelim :nazar::nazar: İnşallah hep böyle güzel güzel uyursun.

hosgeldın canım.ıyı eglenceler arkadaslarınla.bızım ıcınde ıcın caylarınızı:34:

Canım aramıza hoşgeldinn :70: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :69:
Aldıklarınızı güle güle kullanın
Kızının ismi belli mi?

Günaydın canım :70: oh ne güzel arkadaşlarınla buluşacaksın iyi eğlenceler :8:

Sağolun kızlar...

ıste benım aldıgım yastıkda boyle kucuk yani.aynı sekılde ama benımkı beyaz sade beyaz

Bende almayı düşünüyodum bi baktım el kadar bişi hayal kırıklığına uğradım diyebilirim :9:
Ben evdeki yastıklardan yaparım bunu :9:

sağol cnm hoşbulduk. ne var ne yok. gerçi biraz okudum geçmişi ama kaçırdığım şeyler olabilirr:51:

Hoşgeldin canım :70:
Ben geldiğimden beri başka arızalı biri yoktu- Braxton Hicks kasılmaları denilen şeyi yaşadığımı düşünüyorum, gece baya tırstım ama şimdi iyiyim :9:
Sen nasılsın

kızlar benim burnum 15 gündür tıkalı geceleri falan zor oluyor doktora söyledim serum fizyolojik verdi ama nafile nefes alamıyorum çok kötü ya
burnumda kemik var onunla alakalı olabilirmi bi kulak buruncuya gitsem ii olacak
:25:

Benimde geceleri burnum tıkanıyor,horlamaya başladım inşallah kilodan dolayıdır.Eşim pamuk takmaya başladı:26:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...Hoşbulduk kızımla....Geçen hafta doktoruma sorudm 30 Nisanda bebeğim dogabilirmi diye oda demezmi o zamana kadar kucagında olur...Nisanın son haftası sanırım dogum gerçekleşir..Sezeryan olacak bizimkisi :(((Hayırlısı olsun...Bebeğin saglıklı olsunda biz razıyız..
Allahım hepimize hayırlı dogumlar nasip eylesin...Kızçemizin ismi İrem Su canlarım...
Sizlerin aldığınzı eşyaları takip ediyorum,eksikleirmi tamamlamaya çalışıyorum ama bitmiyor...Gelin çeyizi gibiymiş vallahi :)))Kiminiz maşallah dogum çantanızı hazırlamaya başlamışsınız okudukça içim tuhaf olmuştu...

Herkese günaydınlar,

Epeydir takip ediyorum sizleri okuyorum ama çalıştığımdan dolayı yazamıyordum..Bende nisan annesi olacağım allahım nasip ederse....Şuana kadar herşey yolunda...Geçen hafta doktordaydık...
Benimde bir kızım olacak...ilk bebeğimiz...Alışverişlere biz daha yeni başladık...Bu hafta sonu eminönünden ıvır zıvır sayılabilecek eşyalaırnı aldık kızçemin...Önceki hafta sonuda bebek odasının siparişini verdik..İnsan evladına bişeyler aldıkça nasılda mutlu oluyormuş...Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

hoşgeldin canım,hayırlı olsun kızın.Alışverişler başladı bende aldıklarımı hergün çıkarıp çıkarıp seviyorum:21:

Bende almayı düşünüyodum bi baktım el kadar bişi hayal kırıklığına uğradım diyebilirim :9:
Ben evdeki yastıklardan yaparım bunu :9:

Hoşgeldin canım :70:
Ben geldiğimden beri başka arızalı biri yoktu- Braxton Hicks kasılmaları denilen şeyi yaşadığımı düşünüyorum, gece baya tırstım ama şimdi iyiyim :9:
Sen nasılsın

hoşbulduk canım:70:. ayy geçmiş olsun ya. fazla yorulmamaya ayakta kalmamaya bak. kasılmayı nasıl anladın canım. ben anlayamam diye korkuyorum da:18:Braxton ı ben de duymuştum

Ayy inanılmaz rahat görünüyor.Maşallah nasıl uyuyor tosuncuk :)

bencede :69: fiyatı 199 TL imiş :49:

*Doğumda itibaren kullanılabilir
*İçindeki mikrograniller sayesinde bebeğin doğru ergonomi ile yatışını ve rahat etmesini sağlar.
*Max 30 Kg taşıma kapasitesi vardır
*Kılıflar 30 derecede yıkanabilir

Kızlar emzirme yastığı ve ana kucağı niyetine kullanılabilecek bi ürün şu anakucağına benzer şeyi çlok beğendim araştırıyorum adı "Doomoo Splash"

Ana kucağı şeklinde olan çok güzemiş gerçekten ama bence o yastık yerine normal bir yastık da kullanılabilir.
Çok gerekli bir şey gibi gelmedi bana.

hoşgeldin canım,hayırlı olsun kızın.Alışverişler başladı bende aldıklarımı hergün çıkarıp çıkarıp seviyorum:21:

sağol canım...Vallahi çıkarıp koklamak istiyor insan devamlı...Dün sabah uyku tutmadı 6.da uyandım...Odaya gittim aldıklarımıza bakıyorum :))) Daha ne alsam nereye gitsem neler ebaksam psıkolojisi sardı...Hayırdır inşallah..

[ı]hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...hoşbulduk kızımla....geçen hafta doktoruma sorudm 30 nisanda bebeğim dogabilirmi diye oda demezmi o zamana kadar kucagında olur...nisanın son haftası sanırım dogum gerçekleşir..sezeryan olacak bizimkisi :(((hayırlısı olsun...bebeğin saglıklı olsunda biz razıyız..
Allahım hepimize hayırlı dogumlar nasip eylesin...kızçemizin ismi irem su canlarım...[/ı][ı]sizlerin aldığınzı eşyaları takip ediyorum,eksikleirmi tamamlamaya çalışıyorum ama bitmiyor...gelin çeyizi gibiymiş vallahi :)))kiminiz maşallah dogum çantanızı hazırlamaya başlamışsınız okudukça içim tuhaf olmuştu...[/ı]

hayırlı olsun canım.adıda cok guzelmıs.allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.kac yasındasın sen canım.:9:

Birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..Ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????Bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...

Back
X