• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hadi hayırlısı canım güzel hberlerini bekliyoruz:16:
amin cnm inş... çok heycanlıyım bu sefer...
insallah canim guzel haberlerle gelirsin.naptin nasilsin.ben esimle disari cikmistim.biras dolastik geldik.simdi esim ise gitti.yarin sabah tekrar cikicaz carsiya.emzirme sutyeni,gecelik,pijama felan alicam.kendi eksiklerimi tamamliyim artik.

tamamla tabi cnm... benimde iç çamaşırı gini eksiklerim var...kısmetse alırım onları şorttu vs gibi... loğusa taçı blaa blaa..... dün yattığımız saati biliyorun 8.20 kalktım bitti herşey bişeyler yedim...11 de kahvaltıya davetliydik oraya gittim..evde iş..dağınılık topla vs bide marke yemek derken yine bitirdik 1 günü daha..

bebek harekket etmiyo die tedirgin olmuştum... tekesini ta mdemde hissettim sanırım duruş şekli tepik atmaya müsait değil eskiye nazaran daha hafif...bide elleri aşşağıd sanırım minik pıt pıtlar hissediyorum arada...bakalım doktor ne dicek...

benimki hep öyle canım ya öyle tepikler atıpta beni rahatsız edmiyor malesef bende çok istiyorum şöyle dışardan bile göreyim diye ama benim oğlan acayip keyifçi olacak sanırım sadece ben açken hareketleniyor ondan sonrada ooh yatıyor bütün gün eee bende homili gırtlak birsi olunca :1:

benimki hep öyle canım ya öyle tepikler atıpta beni rahatsız edmiyor malesef bende çok istiyorum şöyle dışardan bile göreyim diye ama benim oğlan acayip keyifçi olacak sanırım sadece ben açken hareketleniyor ondan sonrada ooh yatıyor bütün gün eee bende homili gırtlak birsi olunca :1:

:9: 2 gündür hareketli olduğum için ilgilenemedim..çok yordum kendimi bide.... eskiden maşallah dışardan feci görürdüm... şuanda hefifledi....:9:

Resmen kafasını poposunu hatta sırtını ayırt edebiliyorum... Tabi yavrum beni sağa çektiği zaman..şşöyle geriliyo geriliyo benide sağa sağa çekiyo..pırt ordan çıkartıyo kendini..yavruma yetmedi rahmim... :9:

ayy şimdi geçmez zaman bi türlü uyku tutmaz di mi :32: Inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, bakalım ne kadar büyümüş senin tosuncuk

26+5 te gittiğimde 28+6 çıkmıştı 15gün ilerde ve bu zamanda 550 gr alıp 1250 gelmişti.... şimdi 29+1 deyim.. 16 gün geçti aradan 2 hafta diyelim.. 1700 min gelir die düşünüyorum ama...

sanada iyi geceler canım allaha şükür diyelim bugünüde kazasız belasız tlattık yarına allah kerim:nazar:

evet canım çok şükür..

Resmen kafasını poposunu hatta sırtını ayırt edebiliyorum... Tabi yavrum beni sağa çektiği zaman..şşöyle geriliyo geriliyo benide sağa sağa çekiyo..pırt ordan çıkartıyo kendini..yavruma yetmedi rahmim... :9:

yaa ben hiçbişeyini ayırt edemiyorum, aşağıda küçük küçük pıtlar elleri oluyo heralde.. bazen kedi yutmuşum da o da içerde çıldırmış sağı solu cırmalıyo gibi hissediyorum :53:

evet canım çok şükür..

yaa ben hiçbişeyini ayırt edemiyorum, aşağıda küçük küçük pıtlar elleri oluyo heralde.. Bazen kedi yutmuşum da o da içerde çıldırmış sağı solu cırmalıyo gibi hissediyorum :53:

:9: Kedidir kedi... Ayırt ediyorum ben... Ayakları daha güçlü tekmeliyo..elleri daha narin die..öyle düşünerek yola çıkıyorum...

26+5 te gittiğimde 28+6 çıkmıştı 15gün ilerde ve bu zamanda 550 gr alıp 1250 gelmişti.... şimdi 29+1 deyim.. 16 gün geçti aradan 2 hafta diyelim.. 1700 min gelir die düşünüyorum ama...

maaşallah canım :nazar:
bana annem ''çok büyütme içerde çıkması zor olur'' diyor :9::9: ehuehue elimizde sanki canım, maaşallah büyüyolar işte, zorla yedirmiyoruz yaa :1:

ya ne güzel ben hiiiiç ayırt edemiyorum az önce sağ tarafımın kaburkanın alt tarafında bi çıkıntı oluştu ama kafasımıydı poposumuydu anlamadım sıpa hangi arda yer değiştiriyor hiç hissettirmeden görüyo işini ben bu oğlandan çok çekecem galiba genç olunca da:1::1:

maaşallah canım :nazar:
Bana annem ''çok büyütme içerde çıkması zor olur'' diyor :9::9: Ehuehue elimizde sanki canım, maaşallah büyüyolar işte, zorla yedirmiyoruz yaa :1:
cnm dediğin gibi elimizde değilki.. Ama inş allahım 3.500 4000 arası olursa fena olmaz hani..ele gelir yıkamasıda kolay olur...yoğururuz bi güzel...
ya ne güzel ben hiiiiç ayırt edemiyorum az önce sağ tarafımın kaburkanın alt tarafında bi çıkıntı oluştu ama kafasımıydı poposumuydu anlamadım sıpa hangi arda yer değiştiriyor hiç hissettirmeden görüyo işini ben bu oğlandan çok çekecem galiba genç olunca da:1::1:

pozisyonu neydi enson... Popoda olabilir dediğin gibi başıda...tepiklerden ayıra bilirsin ama denk gelcek işte..:16: Az poposuna vur cnm..şimdiden alışsınlar:9:

Back
X