• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

esrayağmur:
pozisyonu neydi enson... Popoda olabilir dediğin gibi başıda...tepiklerden ayıra bilirsin ama denk gelcek işte..:16: Az poposuna vur cnm..şimdiden alışsınlar:9:[/QUOTE]

en son bir hafta önce gitmiştim başı aşağıdaydı ,sanırım ayakları sağ tarafımda onu dinleyecem diye dünyadan kopuyorum kızımda kızıyor bana off anne birazda benimle ilgilen diye evde bir tane daha olunca sanırım ben kaçırıyorum hareketleri kızım şimdiden kıskanacak gibi:84:

Son düzenleme:
ayy inşallah, ele gelsinler gerçekten yoksa babası tutamaz bizim kızı :9: annem beni premature doğurmuş tabi 1,5 kg. ohh kolayca doğmuşum :emir_bebek:

cnm dediğin gibi elimizde değilki.. Ama inş allahım 3.500 4000 arası olursa fena olmaz hani..ele gelir yıkamasıda kolay olur...yoğururuz bi güzel...

pozisyonu neydi enson... Popoda olabilir dediğin gibi başıda...tepiklerden ayıra bilirsin ama denk gelcek işte..:16: Az poposuna vur cnm..şimdiden alışsınlar:9:

Bugün kutlama günüm oleyyy.30 lu haftalara girmiş bulunuyorum şıkıdım şıkıdım oh ohh yandan yandan :66::66::66: :46::46::46:

tebrikler canım :46: ben de sevinmiştim 30. haftaya gelince ama şimdi gözümü 35 üstüne diktim

ayy inşallah, ele gelsinler gerçekten yoksa babası tutamaz bizim kızı :9: Annem beni premature doğurmuş tabi 1,5 kg. Ohh kolayca doğmuşum :emir_bebek:

tebrikler canım :46: Ben de sevinmiştim 30. Haftaya gelince ama şimdi gözümü 35 üstüne diktim

aa baya ufak doğmuşsun ya... Maşallah sağlıklada büyümüşsün... Neden erken doğdun..bide ne gibi zorluklar gekmiş annecin...

kızlar şu 3 tekerlekli bebek arabaları var ya onlarsizce kullanışlı mıdır görünüşleri çok hoşuma gidiyor ama bebek için nasıl olur ki?

aa baya ufak doğmuşsun ya... Maşallah sağlıklada büyümüşsün... Neden erken doğdun..bide ne gibi zorluklar gekmiş annecin...

ben 3. çocuğum canım, 7 yıl sonra beklenmeyen bi gebelikmiş.. aldırmak istemiş ama gecikmiş malum.. çalışıyomuş bi de üstüne 2 çocuk, stres, iyi beslenmemiş, dinlenememiş derken 7. ayın içinde sancılanmış işte doğmuşum.. doktorlar yaşamaz demişler :9: üzerine bi de zatürre olmuşum ama Allah işte ömrüm varmış daha çok şükür..

kızlar şu 3 tekerlekli bebek arabaları var ya onlarsizce kullanışlı mıdır görünüşleri çok hoşuma gidiyor ama bebek için nasıl olur ki?

kesinlikle hayır diyorum...denge merkesleri bouk onların... Bebek büyüdükçe ağırlık öne doğru oluyo arabanın düşme olyı olabilir... Sürüşünü zorlar...çok güç sarfedersin vs vs cnm..uygun görmüyolar pek..

kesinlikle hayır diyorum...denge merkesleri bouk onların... Bebek büyüdükçe ağırlık öne doğru oluyo arabanın düşme olyı olabilir... Sürüşünü zorlar...çok güç sarfedersin vs vs cnm..uygun görmüyolar pek..

hımmm sağol canım ya benimde aklımda hep onlar vardı bari başka modellere bakayım :emir_bebek:

bu bilgi benim de çok işime yaradı çünkü 3 tekerlek bana çok sempatik geliyodu şu an itibariyle vazgeçtim, teşekkür ediyorum efenimm:32:

evet model çok güzel, zaten çift yönlü olması şart, hem rüzgardan korumak hem de bebişimizin şeker yüzünü görebilmek için.. yalnız bu çok pahalı yaa..

:26: BAKTIĞIM MODELLER HEP BU FİYAT... EŞİM BİŞEY DEMİYO HATTA BİZİM NİYETİMİZDEKİ BEBEK ARABASI http://www.ayhancocuk.com/travel-si...-neo-ts-travel-sistem-bebek-arabasi-2010.html AMA HERKES ÇOK PAHALI DİYO... ARKADAŞIM KULLANIYO MÜKEMMEL BİŞİ...BİLMİYORUZ ZAMAN NE GÖSTERİR BİLMEM...BELKİ 40 IMA TAKILANLARDAN BİZ ALIRIZ BİRAZ DEDE DESTEĞİYLE BİZ TAMALARIZ ÜSTÜNÜ..NASİP DAHA BELLİ DEĞİL.AMA BENİM TERCİHİM ANA KUCAĞI APARATI YRI TAKILAN BU MODELLERDEN... GÖVDELERİ ÇIKIYO

Back
X