• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mubarek cuma gününde dualarımız onunla canım. haber alırsan bize de haber ver[/QUO

canım aynen dualarımızı eksik etmiyelim , ayy heyecan ve korku bastı beni şimdiden allah yardımcısı olsun biraz daha sıkkın bebiş dişini her şeyi gelişsin öyle gelsin aramıza , galiba topigin ilk bebeği geliyor kızlar

sen neden sıkıyosun gogsunu canım.sakın sıkma cok tehlıkelıymıs.
çamarımda ıslaklık görünce sıkma hissi uyandı cnm:1: bu arada ne gibi bii tehlikesi varmış ilk kez duydum
canım bende şu anda hiç bir belirti bile yok ya geçende kontrol ettim ama yok bir şey evet bazılarında gelimiş aynı seninki gibi sarımtrak bi akıntı bende niye yok ya ya sütüm gelmezse hiç üüüüü

olur cnm daha erken bence. bu aydan sonra vücut üretime geçermiş.

ya bende geçmişe bakamadım en son mesa'nın mesajını gördüm inşallah başka kötü birşeyler yoktur :nazar:. allahım şu cuma vakti herkes bebişlerini sağ salim eli,ayağı,yüzü,gözü,aklı,fikri yerinde olarak kucağımıza almamızı nasip etsin bizlerde inşallah hiç zorlanmadan bi sorun çıkmadan doğurup kurtuluruz.:nazar:

Bu arada göğüs uçlarından süt gelmesiyle ilgili olarak Dr.Kağan Kocatepe'nin sitesinde bunu buldum kızlar;

Göğüslerden süt gelmesi

Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.

Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.

sagol canım.bende sakıncalı oldugunu duymustum.hatta erken doguma bıle sebep oluyomus dıyolar meme ucunu sıkmanın

slm kızlar 2 saattir gecmişi okuyorum bu kadar kaynatılırmı yavv 50 sayfa vardı galiba dün öğleden sonra bakmadım sadece:))
Selam canım hoşgeldin nasılsın :13:
ya bende geçmişe bakamadım en son mesa'nın mesajını gördüm inşallah başka kötü birşeyler yoktur :nazar:. allahım şu cuma vakti herkes bebişlerini sağ salim eli,ayağı,yüzü,gözü,aklı,fikri yerinde olarak kucağımıza almamızı nasip etsin bizlerde inşallah hiç zorlanmadan bi sorun çıkmadan doğurup kurtuluruz.:nazar:
Amiiiiiiiiiiiiiiin
sagol canım.bende sakıncalı oldugunu duymustum.hatta erken doguma bıle sebep oluyomus dıyolar meme ucunu sıkmanın
evet bende erken doğum sebebi olarak okumuştum..hatta cinsel ilişki de falan buna da çok dikkat etmek gerekirmişş..göğüslere fazla dokundurmamak lazım yanii:1::1::17:

iiz valla canım bende şimdi onu doyuruyordum çooookk acıkmış:56::1:yoksa benim acıktığımdan değil yani:60:

sen nasılsın canım?paşa nasıl:34:

bizde iyiyiz canım oğluşumla kasıklarımda pıtr pıtır ayakları suan:1:
sabahları bende cok ac uyanıyorum artık..
haftaya kontrolümüz var bakalım büyümüstür insaallah oğluşum

bizde iyiyiz canım oğluşumla kasıklarımda pıtr pıtır ayakları suan:1:
sabahları bende cok ac uyanıyorum artık..
haftaya kontrolümüz var bakalım büyümüstür insaallah oğluşum

maşallah yeğenime benim:nazar::nazar:ayy canım biz kahvaltı faslını geçtik bu öğle yemeğimizdi:17:

büyümüştür annesi merak etme. artık haftada 150-200 gram alıyorlar. benim de yarın kontolüm var 4 hafta aradan sonra:21:ayyy bazen kendi sabrıma hayran kalıyorum 4 haftaaa:52:bu kız bana bunu da öğretti doğduktan sonra neler yapacak acaba:1:

kızlar bebeklere mevlut kıyafetı aldınızmı.çok guzeldı ben dayanamayıpaldım.allah gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah kızıma

maşallah yeğenime benim:nazar::nazar:ayy canım biz kahvaltı faslını geçtik bu öğle yemeğimizdi:17:

büyümüştür annesi merak etme. artık haftada 150-200 gram alıyorlar. benim de yarın kontolüm var 4 hafta aradan sonra:21:ayyy bazen kendi sabrıma hayran kalıyorum 4 haftaaa:52:bu kız bana bunu da öğretti doğduktan sonra neler yapacak acaba:1:

sabır sabır mecburen ne yapalım bizim babamız sabredemiyor doğsun artık diyor böyle diye diye erken doğurcam diyorum:1:erken doğmasını istiyor zaten alem bu adam ya bu kadar telas olur mu:60:
yarın iyi haberlerle dönersin insallah canım..
bu ay ben cok korkuyorum ya aradaki acığı kapatamadıysa oğlum diye..
aslında pek bişey değil 5 gün ama kendime anlatamıyorum işte..

Back
X