- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #42.161
cnm nerde gittin sosyete pazarın...
cnm ümraniyeden hiç almadım ben..bi park yatak aldım..cicilerim bahçelievler ve alışveriş merkezlerinden almıştım... ama ümraniyede libadiyede sanırım civil mağazası var tavsiye ederim..harici çarşıda çok bebek mağazası var bak güzel şeyler bulursun.. ben kendime alışverişi ordan yapıyorum genelde cnm
sakin ol cnm seni çok iyi anlıyorum... şuan takma kafana.... kapın takılsın..güzelce kabasını eşin alır..bayanda gelir temizler... relax ol..
sağol canım evt cıvılıede bakım
kızlar bugunum bakıcı aramakla geçti 2 adayla görüştüm birine tam okey demiştimki para konusunda saçmalıyor kadının kızlar üniv. öğrencisi kendiside hoş bir bayan ama pek burnundan kıl aldırmadı bugun dun cok pozitifti ben yol parası dahil 500 tl vericem. arkadaşım yol parası dahil 550 veriyor ikizlerine baktırıyor. başka bir arkadaş gene ikiz oğlularına baktırıyor ve yemek yaptıırp gunluk ev işi yaptırıyor 625 veriyor. benimki evi haftada bir süpürme bebeğin ütüleri dedim pek bozuldu
diğer aday daha iyiydi tabi cnm bebek uyurken ben toz alırım evi toplarım ütünü yaparım dedi
ben bebeğin ütülerini istiyorum sadece birde haftada bir evi süpürsün kenarları silsin aman ya bakalım daha kaç kişiyle görüşücez ne zormuş bu iş dua edinde canlarım hem kesemize göre hemde insaflı bir bakıcı bulalım
benım tyakınımda arıyor 700den aşşa ıstemıyorlar bırıyle 700 anlaşmış bırde yemek yapacakmış