ALLAHIM İNŞALLAH bu sefer nasip eder canım
evet inanırım ama benim gibi hiç o duyguyu tatmayanlarda işte sanki hiç kalamıycakmışım gibi geliyo
hayırlısı ALLAHTAN
bu seferde olmadı kan testi yaptırdım bugun 0.44 cıktı yine negatif yani
bu arada benim ateşim sabah 36,6 çıktı gün içinde 37,1 -37,3 arasında degişiyo üstelik yatıyorum hareketim yok hiç.
umarım canım allah'ım hiçbirimizin emeğini geri çevirmesin (amiiiiiiin)
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
17 nisan
18 nisan
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan]
kızlar benim olmadı İNŞALLAH sizlerin olur
umarım canım Allah'ım hiçbirimizin emeğini geri çevirmesin (amiiiiiiin)
ALLAHIM İNŞALLAH bu sefer nasip eder canım
evet inanırım ama benim gibi hiç o duyguyu tatmayanlarda işte sanki hiç kalamıycakmışım gibi geliyo
hayırlısı ALLAHTAN
bu seferde olmadı kan testi yaptırdım bugun 0.44 cıktı yine negatif yani
ben o ateş ölçümüne hiç inanmıyorum takılma onlara canım
ben 38,5 -38,7 ile adet olurdum seviniyordum hep ateşim çıkıyor diye ama boş çıktı hep
yaa okadar yükseliyo yani off allahım yaa bi belirtisi olsada heh işte hamileyim desek.
Aşılamadan 1 gün sonra sabah ezanlarından sonra dua ettim allahım ne olur aşılamamın tutup tutmadıgına dair bi belirti göster boşa umutlanmayayım dedim yalvardım ve uyudum rüyamda annemlerin evdeyim evde 2 balkonumuz var birinden tavuk giriyo içeri masmavi onu aşşagıya atıyorum balkondan digerine gidiyorum bi mavi tavuk daha 3-4 defa bi birine bi birine gittim geldim tavukları kovamadım hep evdeydiler swonra benim muhabbet kuşum var mavi ona eş gelmiş dışardan annem dio kızım bunlar çok iyi anlaştılar kur yapıyolar birbirlerine dio anneme olsun anne zaten sürekli eş istiyodu anlaşsınlar bizde torun severiz diorum.sonra eşim mavi denizlerde yüzerken görüyorum.
Kalktıgımda netten baktım tavuk evli kadın için çocuga kuş muradının olacagına denizde evdeki huzur ve sevince delalet die yazıyodu kısmet artık .
bende 84 lüyüm ve eylül dogumluyumbende temmuz ayı doğumluyum.
bana hiç bişi vermediler okadar da dr istedim pregeston gıcık etti beni gerek yok dedi size bide fitil veriyolar ne güzel ya dr nuz iyimişbu bekleme sürecinde umarım mucizen gerçeklerşir canım.vajinal jel-fitil-hap olarak verilen aşılama yada tüp bebek sonrası kullanılan progesteron içeren ilaçlar,olası bi bebek oluşumunda bebeğin tutunmasını sağlıyor,ben aşılamadan sonra kullanmadım yarın progesteron testi vericem değerime göre belli olacak kullanıp kullanmayacağım.ayrıca bu ilaç çok şiddetli miğde bulantısı,halsizlik ve uyku yapıyor.
benimde vardı canımbeklemek inanılmaz zor offf
şu an adet sancısı gibi sancılarım var
amin sagol canım İNŞALLAH ALLAHIM kimseye aratmasın cok zor yaşamayan bilmezhayırlısı canım inş bekletmeden gelir bebeğin.rabbim aratmasın.
Bende de var o his hep,sanki hiç anne olamayackmışım gibi gelir banadaüzme kendini canım vardır bundada bir hayır.
yaa okadar yükseliyo yani off allahım yaa bi belirtisi olsada heh işte hamileyim desek.
aşılamadan 1 gün sonra sabah ezanlarından sonra dua ettim allahım ne olur aşılamamın tutup tutmadıgına dair bi belirti göster boşa umutlanmayayım dedim yalvardım ve uyudum rüyamda annemlerin evdeyim evde 2 balkonumuz var birinden tavuk giriyo içeri masmavi onu aşşagıya atıyorum balkondan digerine gidiyorum bi mavi tavuk daha 3-4 defa bi birine bi birine gittim geldim tavukları kovamadım hep evdeydiler swonra benim muhabbet kuşum var mavi ona eş gelmiş dışardan annem dio kızım bunlar çok iyi anlaştılar kur yapıyolar birbirlerine dio anneme olsun anne zaten sürekli eş istiyodu anlaşsınlar bizde torun severiz diorum.sonra eşim mavi denizlerde yüzerken görüyorum.
kalktıgımda netten baktım tavuk evli kadın için çocuga kuş muradının olacagına denizde evdeki huzur ve sevince delalet die yazıyodu kısmet artık .
ahh çok güzel bir rüya allahım hayıra yorsun inşallah.. Bende bir belirti diye yalvarıyorum rabbime ama daha bişey yok :)))
kızlar benim olmadı İNŞALLAH sizlerin olur
amin canım saol.inş bebişim yada bebişlerim benimledir.bende 5 yumurta oldu çoğul gebelik riskimin oldugunu söyledi drum1 derken bikaçtane olmasın kızım die dalga bile geçti
bende 84 lüyüm ve eylül dogumluyum
amin sagol canım İNŞALLAH ALLAHIM kimseye aratmasın cok zor yaşamayan bilmez
rüyan cok güzel bende aynısı akşama yatarken yaptım ve rüyamda pembe bi elbise gördüm olmadıgını anlamıştım gercektende olmadı hayırlısı böyleymiş diyorum
ama senin rüyan hayır olsun İNŞALLAH hamileliyine işaraettir İNŞALLAH
sen ignemi kullandın neden okadar cok oldu ki ben ganol f kullandım 75 mıl vurundum hergün 1 kere 1 tane yumurtam oldu 18 milim ve rahim duvarım 8 di
kızlar sizin rahım duvarınız kactı merak ettim benim incemi
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan
canım vajenden alındıgında yan etkilerini göstermedigini söyledi benim dr sadece vajinal enfeksiyon oluşumunda bazen etki edebiliyomuş o kadar.
ah canım sen konuyu açansın aşkolsun unutmak ne demek ben eskilere pek bakmadımda kusura bakma canım hemen ekliyorum sen hamilemisin canım malum 21 nisan geçtidekeşke benide unutmasaydınız 7 nisan aşılama ama 21 nisan adet tarihim...
ya canım bende bugün başlıcam progestana vajinal benimde...herhangi bir yan etkisi var mı???
keşke benide unutmasaydınız 7 nisan aşılama ama 21 nisan adet tarihim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?