canım benim 2. Aşılamam acıkla, bılantı,bel ağrısı, yorgunluk ilk aşılamamda çok fazla vardı buda ilaçların vucuda uyumu 1. Aşılama 15. Günü sonlandı , 2. 22 nisanda yaptırdım, şimdi ise sadece uyku hali var diğer aşılamadaki gibi bel ağrılarım belirtiler yok , allah dileklerimizi kabul etsin inşallah sonucunu paylaşalım herkes bilgilensin. Ben sadace bu sureçte folbiol folik asit ve vajinal jeöl kullanmaktayım ya sizler.
listenize benide ekleyin
yaş 27 2 aşılama adet günüm 2 mayıs:84:
canım aşılamanın oldugu tarihi söylermisin
84 doğumlumusun canım nihayet yaşıtım çıktı
evet 84 doğumluyum mart ayı:)
ben de 3.aşılamayi yaptirdim ancak sonuc olumsuz, tup bebek hakkım var devlette , bakalim bi kac ay sonra baslamak istiyorum, vaginal gel ile ilgili bilgi verir misiniz.
tskkrler...
bu bekleme sürecinde umarım mucizen gerçeklerşir canım.vajinal jel-fitil-hap olarak verilen aşılama yada tüp bebek sonrası kullanılan progesteron içeren ilaçlar,olası bi bebek oluşumunda bebeğin tutunmasını sağlıyor,ben aşılamadan sonra kullanmadım yarın progesteron testi vericem değerime göre belli olacak kullanıp kullanmayacağım.ayrıca bu ilaç çok şiddetli miğde bulantısı,halsizlik ve uyku yapıyor.
bende temmuz ayı doğumluyum.
beklemek inanılmaz zor offf
şu an adet sancısı gibi sancılarım var
canım vajenden alındıgında yan etkilerini göstermedigini söyledi benim dr sadece vajinal enfeksiyon oluşumunda bazen etki edebiliyomuş o kadar.
peki sen progesteron testi yaptırdınmı? çoğu arkadaşımız yaptırmamış bense çok merak ediyorum testin sonucunu bi yarın olsaydı
ALLAHIM İNŞALLAH bu sefer nasip eder canımilki doğal yolla oldu 2,5 aylıkken kaybettik...testler yapıldı..kan pıhtılaşması ve antikor çıktı...2 hamilelim klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu..onuda tedaviye rağmen 2,5 aylıkken kaybettik...sonra klomen denedik yumurta olamadı...tekarar klomen ve çatlatma iğnesi yine olmadı..doktorum bu sefer aşılama yapalım dedi...benim stres kaynaklı canım...kolay değil 2 bebişimi kaybettim...bu sefer çok umutluyum rabbim büyük...
o duyguyu hiç tam yaşamadım ki...hep stresle acaba yaşıcakmı diye...sonrası hüsran..kürtak olmak çok zor..o yüzden şimdi hep dua ediyorrum...hayırlısıysa olsun..böyle yarım kalması daha zor inan
ağrı iyidir:=) acı çekmek hoşumuza gitmeye başladı ya,hamileliktede adet ağrısı gibi olduğu söyleniyor,umarım hamilelikten kaynaklı ağrı yaşıyosundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?