Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende bel agrım var ama sürekli yattıgım için oluyo.annemler iş yapmama ve kalkmama izin vermiyo ama çarşambadan sonra biraz ayaklanmayı düşünüyom 7 günü atlatmış oluyom.tabi annemleri ikna edebilirsem.uyku hali bendede oluyo bazen uyuya kalıyorum.bulantımda 4. günümde çoktu ama geçti şimdi yok.bende vajenden progestan kullanıyorum suanda.hiç hoşuma gitmiyor aslında geri geliyo krem gibi nefret ediyorum ama mecburum.

ben de 3.aşılamayi yaptirdim ancak sonuc olumsuz, tup bebek hakkım var devlette , bakalim bi kac ay sonra baslamak istiyorum, vaginal gel ile ilgili bilgi verir misiniz.

tskkrler...

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
17 nisan
18 nisan
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan

ben de 3.aşılamayi yaptirdim ancak sonuc olumsuz, tup bebek hakkım var devlette , bakalim bi kac ay sonra baslamak istiyorum, vaginal gel ile ilgili bilgi verir misiniz.

tskkrler...

bu bekleme sürecinde umarım mucizen gerçeklerşir canım.vajinal jel-fitil-hap olarak verilen aşılama yada tüp bebek sonrası kullanılan progesteron içeren ilaçlar,olası bi bebek oluşumunda bebeğin tutunmasını sağlıyor,ben aşılamadan sonra kullanmadım yarın progesteron testi vericem değerime göre belli olacak kullanıp kullanmayacağım.ayrıca bu ilaç çok şiddetli miğde bulantısı,halsizlik ve uyku yapıyor.

canım vajenden alındıgında yan etkilerini göstermedigini söyledi benim dr sadece vajinal enfeksiyon oluşumunda bazen etki edebiliyomuş o kadar.

beklemek inanılmaz zor offf
şu an adet sancısı gibi sancılarım var

evet canım çok zor benim şimdilik belirtim yok gibi sadece bu sabah hapşırdığımda kasıgıma ani bi sancı ğirdi ve bikaç saniye sürdü ve geçti ara ara batmalar oluyo yinede

canım vajenden alındıgında yan etkilerini göstermedigini söyledi benim dr sadece vajinal enfeksiyon oluşumunda bazen etki edebiliyomuş o kadar.

peki sen progesteron testi yaptırdınmı? çoğu arkadaşımız yaptırmamış bense çok merak ediyorum testin sonucunu bi yarın olsaydı

peki sen progesteron testi yaptırdınmı? çoğu arkadaşımız yaptırmamış bense çok merak ediyorum testin sonucunu bi yarın olsaydı

yok canım yaptırmadım benim daha önceki hamileliklerimde progestan düşüklüğü vardı heralde ondan test istemedi drum aşılamanın 3. gününden itibaren kullanıyorum.

ALLAHIM İNŞALLAH bu sefer nasip eder canım
o duyguyu hiç tam yaşamadım ki...hep stresle acaba yaşıcakmı diye...sonrası hüsran..kürtak olmak çok zor..o yüzden şimdi hep dua ediyorrum...hayırlısıysa olsun..böyle yarım kalması daha zor inan

evet inanırım ama benim gibi hiç o duyguyu tatmayanlarda işte sanki hiç kalamıycakmışım gibi geliyo

hayırlısı ALLAHTAN

bu seferde olmadı kan testi yaptırdım bugun 0.44 cıktı yine negatif yani

bu arada benim ateşim sabah 36,6 çıktı gün içinde 37,1 -37,3 arasında degişiyo üstelik yatıyorum hareketim yok hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…