teşekkürler...ezan okunuyor şu an...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşadayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
12 nisan
13 nisan
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
21 nisan
22 nisan
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan
teşekkürler...ezan okunuyor şu an...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşş
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan
kızlar bekliyorum hepinizi
yaa bide listemi yapsak sıraya koysak aşılamacıları sıra sıra kim ne yaşadı himişmi degilmi bilsek ne güzel olur.ben bi liste yapayım herkes ya bana sölesin gününü ekleyelim yada kendi kopyala yapıştır yapsın.hadi hanimlar.
yaş 31 ilk aşılama tarihi 13nisan ama bu gün kan testi yaptırdık negatif çıktı dr.da bu test önemli değil dedi potitif bile olsa şimdi yapılan testin güvenilirliği yokmuş umarım sizlerin yüzü geler ekleyin benide listeye hatta kara listeyemi desem
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan
kızlar bekliyorum hepinizi
benimde 22 nisan 2. aşılamam bakalım bekliyoruz yaş 31.
hayırlısı olsun canım.galiba en küçük benim burda
benimde dikkatimi çekti hepimiz 30 lara merdiven dayamışız.bari çifter çifter doğursakta bebek işini hemencicik kapatsak
avatarın çok güzel rabbim bizede böyle nasip etsin..kıpır kıpır oluşuna tanık olalım:)))inş canıım inş.ben 6 yıllık evliyim yani sizden küçük olsamda evlilik yaşım baya var.
günaydın canım herkese ve sanada.
Yorgunluk bendede var.ama en yatıyorum kendimi ondan yorgun hissediyorum sanki bana öle geliyo.ama neden bilmiyorum gögüs agrım ve şişmem yoookkk buda beni deli ediyo.ama sık acıkmaya başladım bide hep bogazımda bişi duruyo çıktı çıkıcak gibi bu kadar erkende olmazki belirti ben daha 5.günümdeyim.batmalarım oluyo.bazende kasılma ve agrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?