selam kızlarr,bende biraz önce idrar testi yaptımm veeeeeeeeeee tabiki çıkmadı yine tek çizgiyi gördümErken yaptığımı bildiğim için üzülmedim en azından ilacın etkisi geçmiş onu biliyorum
ilk aşılamada 3 defa idrar testi yaptırdım negatifti ama zaten çıkmaz idrar testinde çünkü tutsa bile 14 günlük çıkmaz idrar testinde en az 30 günlük olmalı bekle 14. Günü kan testi yaptır inş olumlu sonuç alırsın canım.
kızlar size bi sorum olacak aşılamadan sonra gaz sorunu çektinizmi benim aşılamam baya geçti ama istanbulda yaptırdım aşılamamı gittiğim hastane adetten 1 hafta geçsin öle gel dedi hala bekliyorum gögüslerim çok ağrıyor uykudan uyanıyorum karın ağrımda vardı ama şükür o GEÇTİ:26:
umutlu canım eğer kabızlık prob varsa gaz ondan seni rahatsız ediyor olabilir.bende sadece çoooook şişlik var karnım davul gibi
kızlar siz aşılamanızı idrara sıkışık mı yaptınız?kafam karmakarışık:26:heryerde farklı şeyler yazıyor..
kızlar siz aşılamanızı idrara sıkışık mı yaptınız?kafam karmakarışık:26:heryerde farklı şeyler yazıyor..
evet, hem de baya bi sıkışmıştım. Kalkarkalkmaz gittim.
benimde göğüslerim çok şiş ve yeşil damarlar çıktı ama çok çok ağrısı yok. benim birde göğüste kahverengi yuvarlak kısım varya o çok büyüdü bir tarafı dahada büyük ilaçlar yaparmı sence
yokk kızz pazartesi yapılcakgülceza kan testi yaptırmadın mı:)çatlıcam şimdi
yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?