Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilk aşılamada 3 defa idrar testi yaptırdım negatifti ama zaten çıkmaz idrar testinde çünkü tutsa bile 14 günlük çıkmaz idrar testinde en az 30 günlük olmalı bekle 14. Günü kan testi yaptır inş olumlu sonuç alırsın canım.

evet bende deminden beri arıyorum buralarda neden 10. günü silik çizgi çıktı die çoğul gebeliklerde olabiliyomuş ama konduramıyorum yinede nekadarda ikiz şansım yüksek olsada hem benim annemin babası ikizmiş oradanda şansım yüksek ayy zaten çok severim ikizleri olursada sorun olmaz heralde benim için.hayırlısı ve saglıklısını nasip etsin rabbim hepimize şu mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inş.

kızlar size bi sorum olacak aşılamadan sonra gaz sorunu çektinizmi benim aşılamam baya geçti ama istanbulda yaptırdım aşılamamı gittiğim hastane adetten 1 hafta geçsin öle gel dedi hala bekliyorum gögüslerim çok ağrıyor uykudan uyanıyorum karın ağrımda vardı ama şükür o GEÇTİ:26:

sural slm canım bende memnun olduminşallah bu belirtiler bebişinin belirtileridir.benimde akıntım hiç yok denecek kadar azdı bugüne kadar.normalde adet dönemimden önce okadar akıntım olurki açık beyaz renk(.aslında gebelik belirtilerinde olması lazımmış ama bu bile bir garip anlayacağın.) aşılamadan sonra hiç akıntım yoktu bugüne kadar az önce açık sarı akıntı geldi biraz fazla hasta oluyorum sandım ama şimdilik birşey yok.benim normalde test günüm yarın ama ben p.tesiyi beklicem eğer adet olmazsam tabi.birde ben sanırım aşılama sırasında mikrop kaptım veya şu progestanın yan etkisi idrarımda ta ilk günden yanma var aşılamada hiçbirşey yoktu eve geldikten sonra oldu.artık elimden birşey gelmiyor hakkımızda hayırlısı.çok korkuyorum hasta olucam diye ama yapacak birşey yok

Merhaba,
Ben de gaz sorununu yaklaşık 1 hafta kadar çektim aşılamadan sonra. Şu an gaz pek yok ama karnım hala şişkin Göğüslerim feci acıyordu, uykumdan uyanıyordum. Şu an normal adet öncesi gibi şişkinlik ve acıma var.

umutlu canım eğer kabızlık prob varsa gaz ondan seni rahatsız ediyor olabilir.bende sadece çoooook şişlik var karnım davul gibi

bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı benim aşılamam yapılalı 24 gün oldu adetimde 26 nisanda olmam gerekiyordu olmadım 6 nisan aşılama yapılınca bide adetin 12. günü yapıldı normal adet günümden önce hastalanıyorum demiştim ama olmadım henüz hiçte ümidim yok tutmamıştır diyorum aşılamadan 1 gün sonra doktor çagırdı yumurtalar çatlamış dedi acaba kist olupta geçermi çatlamış yumurta onuda bilmiyorum ama hastalanmazsam doktorum sabret perşembe gel dedi..

umutlu canım eğer kabızlık prob varsa gaz ondan seni rahatsız ediyor olabilir.bende sadece çoooook şişlik var karnım davul gibi

şükür kabızlık sorunum yok şuan karın ağrımda geçti karnım zaten şiş ama tek fark gögüslerim büyüdü şiş dokunamıyorum ve damarları çıktı

kızlar siz aşılamanızı idrara sıkışık mı yaptınız?kafam karmakarışık:26:heryerde farklı şeyler yazıyor..

kızlar siz aşılamanızı idrara sıkışık mı yaptınız?kafam karmakarışık:26:heryerde farklı şeyler yazıyor..

benim ilk aşılamamda sıkışık yaptım doktor çok bekledi çatladım resmen aşılamadan 15 dk sonra tuvalete koştum ama ikinci aşılamada evet sışık dedim ama normal yaptırdım aşılamamı kader bunlar bakalım

benimde göğüslerim çok şiş ve yeşil damarlar çıktı ama çok çok ağrısı yok. benim birde göğüste kahverengi yuvarlak kısım varya o çok büyüdü bir tarafı dahada büyük ilaçlar yaparmı sence

eveett 10. günüm ve ara ara adet sancısı gibi sancı giriyo kasıklarıma.saniyelik bişi ama hissediyorum.gögüslerimde damarlar benimde çıktı ama sanki öncedende vardı gibi geliyo.şişlik az acısıda az var.gazım full devam ediyo kasıklarımda gerginlik hissediyorum wc ye oturup kalkarken özellikle sancı yapıyo.

ben sıkışık degildim 40 dakka yattım sonrasında hatta druma özellikle aşılamadan 2 gün önce sordum aşılamaya gelirken sıkışık falanmı geleyim öle duydum die güldü yok canım sıkışma dedi.

Son düzenleme:

ben ikinci aşılamamı iğneyle yaptırdım benim ilk 10 gün hiç sorunum yoktu şuan bendede aynı sorun var ama ilaç etkisi bu kadar çok olurmu ilk aşılamada gögüslerim 1 gün sızladı sonrada adet olmuştum ama him damar çıkmamıştı

benim tek korkum 6 nisanda yaptırdım aşılamamı yumurtalar çatlamışta dedi doktor ayın kaçı oldu adetimde geçti perşembe gidince eger bebek yoksa neden adet olmuyorum onu düşünüyorum..

gülceza kan testi yaptırmadın mı:)çatlıcam şimdi
yokk kızz pazartesi yapılcak ama yarın ve öbürgün idrar testi yapcam bugün test yaptım silik çıktı okudunmu topikte.
yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorumm

dualarımız seninle canım hayırlı haberler bekliyoruz senden inş.

eee hanımlar kan testi yaptıran yokmu yaa test günleri geçenler var ama haber yok hiç.

hiç karışmasın kafan canım özellikle tüp bebek merkezlerinde yapılan işlemnlerde sıkışıkken aşılama yapıyorlar,benimde tuvalateim geldi bekleyin geliytorum dedim aşılama sırasında hemşire daha iyi işte rahime baskı yapar dedi,druma sordum evet sıkışık olman iyi dedi,hoş hemşire demeseydi ben wc ye gidecektim drunda umrunda değil pek,çok fazla bi etki etmiyo yani.o yüzden küçük ayrıntılar senin canını sıkmasın,hepsi bahane sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…