Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
leblebişekeri kızzz senin değer artmış,göstermedinmi sonucu dra,tamda sınırdasın hayırlısı olsun canım,güzel haberler ver bizlere inşallah.

canım sakın üzülme ben üzüldümde ne oldu bak 2. Aşılamamında sonuna gelmek üzereyim belkide olumsuz olacak ne yapalım rabbim bizi sınıyor hayırlısı ama yılmayacaz tabiki, bal, arı poleni ve arı sütü ,kuru incir çok iyi geliyo duymuşsundur tabiki bu süreçte yemeni tavsiye ederim, ben ise çok kilo aldım ilaçlardan şişiyorum yemesem bile, düşün daha kötü ama ne yapalım sabır canım sabır.

canım ne denir bilmiyorum teselli vermek saçma olucak ama sakın umudun yıkılmasın.yeniden yeni umutlara geç biran önce canım.hayırlısı olsun inş.
iyi akşamlar ark. ben dün idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıktı çok şükür ama tabii kan testinden daha net sonuç çıkacak ...dua edelim birbirimize inş olumlu sonuçlar çıksın....

inş olumlu sonuç alırsın canım.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

iremsu cum ne zaman aşılama oldugunu yaşını kaçıncı aşılaman oldugunu ve aldıgında sonucunu yaz ki bizlerede umut ol. kaçıncı günde yaptın idrar testini.

Son düzenleme:
leblebisekeri vabose...gulceza...sonuçlarınız bugün belli olucak sabırsızlıkla bekliyorum.:))))

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iramsu_33---yaş 30-2. aşılması------30 nisanı bekliyo
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

leblebisekeri vabose...gulceza...sonuçlarınız bugün belli olucak sabırsızlıkla bekliyorum.:))))

Herkese günaydın,

Hamileliğini öğrenen arkadaşları tüm içtenliğimle kutluyorum :) Ben de iyi haberler vermek isterdim ama dün akşam regl oldum. Hem de öle böle değil. Hayatımda bu kadar yoğun kanamam olmamıştı. Ve büyük büyük parçalar geliyor anlamadım Sabah kan testimi yaptım. Birazdan sonucu öğrendikten sonra doktorumu arayacağım. Geçen ayki kimyasal hamilelikten sonra bu da tutmayınca akşam ağlama krizine girdim. Çok üst üste geldi. Aslında duyarsızlaşmaya başlamıştım her negatiften sonra ama sinirlerim bu kez kaldırmadı. Allah hayırlısını versin herkese. Hamile olan arkadaşlarımız da hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatli, aklı dimağı yerinde, eli ayağı düzgün bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin :))

korkma:26: inanıyoruz bu topik çokkkk hamile çıkarıcak...peki yaptırıcan mı :82:
yaptırıcam mecburem drum çagırdı beni çünkü.

inş kötü bişile karşılaşmazsın canım duanada amin diorum.

gerçekten çok üzüldüm...ama elimizden ne gelir ki...sadece dua etmek...dilerim hayırlı zamnda hamile kalır ve sağlıklı bebişini kucağına alırsın

Şimdi sonucumu öğrendim. 16,98 acilen iğne için çağırdı doktor ama bir işe yaramayacak. Yine düşürüyorum bebeğimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…