canımmmmm belki kurtulur..lütfen ümidini yitirme...senin için dua ediyoruz....lütfen bizi haberdar etŞimdi sonucumu öğrendim. 16,98 acilen iğne için çağırdı doktor ama bir işe yaramayacak. Yine düşürüyorum bebeğimi...
Şimdi sonucumu öğrendim. 16,98 acilen iğne için çağırdı doktor ama bir işe yaramayacak. Yine düşürüyorum bebeğimi...
bu benim 2.aşılamam 6 senedir olmuyordu tedaviler derken 2. aşılamaya karar verdik belirtilerim aynı adet olucam gibi oluyordum kasıklarda ağrı ve göğüs ağrısı şeklinde 2 yumurtam vardı biri 18 mlim diğerini hatırlamıyorum.bi de doktor eşinin spermleri iyi dedi.yine de dua et dedi yarın da kanda belli olucak inş.dilerim hepimiz hamiş oluruz....
canım sakın moralini bozma ve konuş onunla annecim tutun bana lütfen bırakma beni de ona.allaha yalvar.igneni yaptırdıktan sonra wc dışında sürekli dizlerini karnına çekerek yat.bana daha önceki düşüğümde dr öle demişti.sakın iş falan yapma bak yat dinlen ve dua et.Şimdi sonucumu öğrendim. 16,98 acilen iğne için çağırdı doktor ama bir işe yaramayacak. Yine düşürüyorum bebeğimi...
ne zaman yaptırıcan?????
Şimdi sonucumu öğrendim. 16,98 acilen iğne için çağırdı doktor ama bir işe yaramayacak. Yine düşürüyorum bebeğimi...
canım sakın moralini bozma ve konuş onunla annecim tutun bana lütfen bırakma beni de ona.allaha yalvar.igneni yaptırdıktan sonra wc dışında sürekli dizlerini karnına çekerek yat.bana daha önceki düşüğümde dr öle demişti.sakın iş falan yapma bak yat dinlen ve dua et.
kan verdim az önce ögleden sonra 2,5 -3 gibi arıcaklar.
merhaba kızlar...bugün benimde test günümdü ama yaptırmadım,şimdi idrarda yaptım silik çizgi çıktı ama nedense hiç ümidim yok kıl gibi çok ince bi çizgi,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,ben bi kaç gün daha beklicem heralde kanda test için.
inş güzel haberler verebilirim canım.
merhaba kızlar...bugün benimde test günümdü ama yaptırmadım,şimdi idrarda yaptım silik çizgi çıktı ama nedense hiç ümidim yok kıl gibi çok ince bi çizgi,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,ben bi kaç gün daha beklicem heralde kanda test için.
canım sabırsızlığını anlıyorum..bende senden pek farklı değilim..ama tüp bebek demek kolay ama emin ol bundan çok daha zorlu bir yol...ve sonucun negatif olması bundaki gibi etki yaratmaz..dah çok çöküntü yaşarsın...eskiden bende hep doktoruma talimat verirdim...ama sonuçları pek iyi olmadı...şimdi o nerse onu yapıyorum...lütfen sende biraz oluruna bırakmayı dene canım..nacizane fikrim tabkızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, yardımcı olun lütfen, biliyorsunuz bu benim ilk aşılamamdı ve negatif sonuç aldık, dün regli oldum, doktor üst üste 3-4 kez aşılama deneyelim dedi, ama ben ümidimi iyice yitirdim, acaba bu ay kendim mi denesem, 2 yıldır kendim deniyorum gerçi ama, ben artık bebek konusunda çok tahamülsüz oldum, tüp bebek olsun biran önce diyorum, ne dersiniz bu ay da aşılama mı denesem şansım artar mı? verdiğim karara göre yarın doktora gitmem gerekecek...
bu arada benim sorunum sebepsiz infertilite, ne eşim de ne de bende sorun görünmüyor..aşılamanın normal ilşkiye göre farklı bir şansı yok diyorlar ne dersiniz?
canım aşılamadan sonra sarı akıntın oldumu hiç...
bu arada benim sorunum sebepsiz infertilite, ne eşim de ne de bende sorun görünmüyor..aşılamanın normal ilşkiye göre farklı bir şansı yok diyorlar ne dersiniz?
hayır canım ,benim sadece ara ara ıslaklık hissettim. çok sarı bir akıntı değildi.
kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, yardımcı olun lütfen, biliyorsunuz bu benim ilk aşılamamdı ve negatif sonuç aldık, dün regli oldum, doktor üst üste 3-4 kez aşılama deneyelim dedi, ama ben ümidimi iyice yitirdim, acaba bu ay kendim mi denesem, 2 yıldır kendim deniyorum gerçi ama, ben artık bebek konusunda çok tahamülsüz oldum, tüp bebek olsun biran önce diyorum, ne dersiniz bu ay da aşılama mı denesem şansım artar mı? verdiğim karara göre yarın doktora gitmem gerekecek...
canım senin adına çok mutlu oldum darısı başımıza inşallahhh
kızlar az önca kardeşim kan testi sonucumu aldı veeeee hamileyim allahım inş. sizlere de nasip etsin ama kızlar şaka gibi hala inanamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?