bide bana umudunu yitirme diosun yaa senle belirtilerimiz çok benziyodu ne yapcam ben şimdi
tatlım ben pko hastasıyım(( zaten tutma şansı cok düşüktü benim için (( sen hamilesin sakın sakın yapmaa sen hamilesin lütfenn ,senden müjdeyi bekliyorumm ,hayırlısı napalım pazartesiyi bekleyip test yaptıracam off yaa (
bende de yumurtlama bozuklugu var sonuçta yumurtan gelişmedimi aynı işlem uygulanmadımı.(
cnm benimm ben2 ay boyunca aşılama yapılsın diye bekledimm( hiç yumurta oluşmadı ilk ay 2. ay 2tane oldu kayboldu,3aydada cok yumurtam vardı ama sonuc bakalımm pazartesi test yaptıracagım ((yani aynı degiliz tatlım belirtilere takılma lütfen sakın sakın yapma bunu ben lekeyi görünce moralmen cöktüm sakın senn kendini bırakma yaa ,ben pazartesi doktorumla konuşup tüp bebege gececem dua edin bana olurmu,ben senin için dua etcem canım bence sen hamilesin inşalah müjdeyi bekliyoruz senden sakın bakk bırakma kendini (( daha cok üzersin beni ((
Arkadaşlar bir şey sorcam ben dün itibariyle hastalandım yani aşılamanın 8. günü idi adetin de 20. günü gerçekten çok erken hastalandım ilk defa başıma böylesi geldi ama anlamadığım hala gögüslerim ağrıyor hareket ettikçe eğildikçe ağrıyı hissediyorum normalde adetin ilk günü itibariyle ağrım kesilirdi
merional iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilirmi ki diye düşünüyorum fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bu konuda kimsenin bir fikri yok mu?:
canım ben hiç o iğneyi kullanmadım.onun için cvb veremiyorum kusura bakma
Yine de Teşekkür ederimSenin hakkında da herşeyin hayırlısını diliyorum umarım herşey dilediğince olur
canım az da olsa bşi artış var bekle bakalım bide pazartesi yaptır.bu sonuca göre bişi sölemek zor düşük ama sınırında üstünde.siz aşılamadan sonra birliktelik yaşadınızmı.belki onlardan bilirinde tuttugtu için ancak yükseliyo dua et ve bekle.inş güzel sonuçlar alırsın.sakın moralini bozma.rabbim ol desin yeterki olur.benim görümcenim 3. çocugu tam 4,5 ay ne idrarda ne kanda,nede ultrasonda belli oldu ama o ayın sonunda kızı olucagını ögrendi.rabbim herşeyi kararlamıştır.bekle ve dua et sadece.moralini yüksek tut.bebegin sana tutunsun.Kızlar ben bu gün testimi yeniledim. Fikri olan varsa lütfen yazabilir mi. 14. Gün bu gün ve değerim 6,67 11. Gün 4,10 çıkmıştı. şimdi neyim ben
biliyorum çok az bir artış ama pazartesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum. Yardım edin noolur. Kafam çok karıştı......
her akşam bu topik dolu olurdu. şimdi neden kimse yok yaaaa. gülcezamm nerdesinn. yardım et.....
kızzlarrr ne oldu bilin bakalım sabah yazmıştım test yaptım kıl gibi bi çizgi vardı die.şimdi aklıma geldi gittim tekrar baktım gerçi okumayınız dio testin prospektüsünde ama çizgi belirginleşmiş hatta eşime bile gösterdim3 gündür yaptıgım testleri sırayla koydum ve bugün hangisini yaptıgımı sölemedim.hangisinde çizgi görüyosun dedim bugünkünü gösterdi.aretimin de hamile kaldıgında günü geçince test yaptı ve silik çizgi çıkmıştı o günde annesine gidicekti yarım saatlik yok çantasına koymuş testi yolda gidene kadar çizgi daha da belirginleşmiş ve ertesi gün kan testinde hamilee şimdi 5 yaşında kızı var.ayy heyecan doruktastres yaptım ama sakin olmalıyım.inş hamileyimdirr.
inşallah canım yaa bekliyoruz artık güzel haberler.... Yarın birlikte öğrenicez zaten ne durumda olduğumuzu. Gelsin kuzularrrrrrr. Evet gülcezam aşılamadan sonra 3 gün üstüste birliktelik önermişti doktor ama her durumda 2-3 kat artması gerek diye düşünüyorum. şaşırdım yani sonucu görünce. Neyse artık dediğin gibi pazartesiyi beklemekten başka çare yokk..
bend ebu sabah idrarı tekrarladım kıl gibi bi ikinci çizgi var gene off bu çizgilerin ardından negatif sonuç alırsam ne olur bilmiyorum.yarın büyük gün.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin inş.amiiinn.zaten benimki idrara geç düşüyo ilk hamileligimde hastanede 49 çıkmıştı eve geldim test yapıp saklıcaktım bi test yaptım negatif şok oldum dra sordum ertesigün idrarına geç düşüyo demekki dedi.benim 40 günde falan düşüyo idrara.anneminde hep öle olmuş hem bende hem kardeşimde adet gecikmesi 40 gün olunca çıkmış ondan önceki testlerde çıkmıyomuş.anneme benzemişim bende.
ayrıca sanki bütün belirtilerim kayboldu bugün gögüslerimde hafif agrı dışında hiç bi belirtim yok akşam 4 gün sonunda wc ye çıktım sanki ondan sonra hiç bişi kalmadı heralde kabız oldugum içinmiş bütün kasık agrımneyse yarın dananın kuyrugu kopucak.
cnm sen 20 nısanda asılama olmustun degılmı? ptesımı kan testı ıstedı doktorun ?bnde 20 sınde oldum cunku ama carsamba yaptrcam tstı ayy heyecanlandım bndemı yrn yaptrsam bıde ıdrarda bakmadım hıc daha bellı olmaz dıye onada bakayım barı catlıycam artık zaman gecmıyor offf
canım ben daha önce iki defa düşük yaptıgım için dr beni 12. güü çagırdı.erkeden düşük önleyicitedayiye başlıcak heralde.
anladım cnm işallah bu sefer bebek vardır ve saglıkla kucagına alırsın.ozaman sen gebe olup olmadıgını hıssetmekte daha sanslısın, bn bısı anlayamıyorum gogus agrısı catlatma ıgnesı oldugu gnde berı var zaten gebelıkten olamaz yanı.hıc bulantım felanda yok kabızlık var ama o bnde hep vardı:) bn nası anlıycam bılmem artık hayrlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?