evet iki kat artması gerekir ama ben webbebek sitesinde embriyologtan okumuştum tutunma devresinde beta hcg tutarsız seyredermiş.tutunmadan sonra düzene girermiş inş seninkide tutunuyodur canım dinlen bol bol.fırsat buldukca yat.inş bebegin seninle olucak canım.yarın dahada artmış.ama bugün benim 11.gün aşılama gününü saymazsak.belki yaptıgınız birlikteliklerin b,rinde tutmuştur ve ancak tutunuyodur canım.bizede dr 1 hafta gün aşırı dedi ama biz aşılamadan 3 gün sonra yaptık 1 defa o kadar eşim korktu bide heralde ben progestanı vajenden kullanıyorumya tuhaf geldi heralde yapmadı bidaha.aman o yapmazsa bende zorlamam zaten.
kızlar bişey sorcam doktor bana progestan vermedi bu normal mi.burdan okuyorumda ya ağızla alan var yada vejen yoluyla.benim aşılamadan iki gün önce progesteron tesi yapıldı iyi dedi doktor ondan mı acaba vermedi.bide benim doktor ben sormasam hiç bişey sölemiyor bazen sinir oluyorum buna.ben genelde soruyorumne yiyip içmem lazım folik asit alamam gerekiyormu diye.kaç yumurta var büyüklükleri nasıl isterdimki doktorum ilgilensin yönlendirsin beni.gerçi bana hep böle doktor denk geliyor alıştım galiba biraz.yarın inşallah hayırlı haberler duyarız burdan buna ihtiyacımız var..
kızlar bişey sorcam doktor bana progestan vermedi bu normal mi.burdan okuyorumda ya ağızla alan var yada vejen yoluyla.benim aşılamadan iki gün önce progesteron tesi yapıldı iyi dedi doktor ondan mı acaba vermedi.bide benim doktor ben sormasam hiç bişey sölemiyor bazen sinir oluyorum buna.ben genelde soruyorumne yiyip içmem lazım folik asit alamam gerekiyormu diye.kaç yumurta var büyüklükleri nasıl isterdimki doktorum ilgilensin yönlendirsin beni.gerçi bana hep böle doktor denk geliyor alıştım galiba biraz.yarın inşallah hayırlı haberler duyarız burdan buna ihtiyacımız var..
Kızlar ben bu gün testimi yeniledim. Fikri olan varsa lütfen yazabilir mi. 14. Gün bu gün ve değerim 6,67 11. Gün 4,10 çıkmıştı. şimdi neyim ben
biliyorum çok az bir artış ama pazartesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum. Yardım edin noolur. Kafam çok karıştı......
tebrik ederim hamilesin canım:)enim ikinci hamileliğim öyleydi.6 küsürdü sonra yğkselmeye başladı.tavsiyem 2 gün arayla bthcg ye baktır.artıyorsa 2 kat sğpoerrrrrrrr
bu konuda kimsenin bir fikri yok mu?:
tatlım zaten evlilik yılı coksa sen iste isteme hemen yapıştırıyorlar eksik görüyorlar seni,hımm acaba sorun kimde sendemi eşindemi cehennemin dibinde :))) ayy sinirlerim bozuldu ,manyaklıga bak :)))biz son 4aydır cocuk istiyoruz ama cevreye kalsa sanki biz yılarca mucadele verdik olmadı hey allahım yakın cevrem degilde iş cevresi ve dış kapının mandalları daha cok ilgili buda insanı daha cok bunaltıyor sana ne milletin yatagından degilmi :)))neyse hayırlısı olsun ben cocuk yapmak için yapmam gercekten hazır oldugum bir dönemdeyim vücüdüm anne olmak istiyor artıkkk okadar cok istiyorum kii ,böle edepsizlere edepszlikle cevap vermek lazım onu anladım ,diyeceksin ki sen cocuk yaptında noldu mutsuzsun gene mutsuzsuın :)) ben biraz hırslı sabırlı mucadeleci biriyim ama bu cocuk yapma süreci kadar zor bişey görmedim hayatımda pko hastalıkla mucadelem bile daha kolaydı ,yüce allahım herşeyşin hayırlsııı versin saglıklı huzurlu mutlu bir cocuk nasiop etsin bana ,öle olmayacaksa hiç olmasın hayırlısı olsun..
1. aşılama serüvenim son bulmuştur,test yaptım negatif ,regliyim( yarın tekrar doktora gidecegim,sıfırdan tekrar tedaviye başlıyorum ( yarın cok acık ve net doktora soracagım eger ümit yoksa tüpbebekte şansım daha fazlaysa zaman kaybetmeyelim tüp bebege gecelim diyecegim kafayı yedim bu 13 gün allahımm ömründen ömür gidiyor insanın ( sacımda tek tel 1hafta içinde beyaazladı (( 5 kilo verdim 1hafta içinde hibişey yiyemiyorum,bütün gün yedigim sadece salata oda bikac catal ( çok ama çok üzüldüm,daha ilk aşılamam ama okadar ümitliydim ki ben zar zor yumurtluyorum birdaha o yumurtaları nasıl bulucam acaaba off offf herşey sil baştan kendimii bugün 60 yaşında gibi hissediyorum ( dibe vurdum off offf (
iyi akşamlar ark. ben dün idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıktı çok şükür ama tabii kan testinden daha net sonuç çıkacak ...dua edelim birbirimize inş olumlu sonuçlar çıksın....
bu benim 2.aşılamam 6 senedir olmuyordu tedaviler derken 2. aşılamaya karar verdik belirtilerim aynı adet olucam gibi oluyordum kasıklarda ağrı ve göğüs ağrısı şeklinde 2 yumurtam vardı biri 18 mlim diğerini hatırlamıyorum.bi de doktor eşinin spermleri iyi dedi.yine de dua et dedi yarın da kanda belli olucak inş.dilerim hepimiz hamiş oluruz....
bu benim 2.aşılamam 6 senedir olmuyordu tedaviler derken 2. aşılamaya karar verdik belirtilerim aynı adet olucam gibi oluyordum kasıklarda ağrı ve göğüs ağrısı şeklinde 2 yumurtam vardı biri 18 mlim diğerini hatırlamıyorum.bi de doktor eşinin spermleri iyi dedi.yine de dua et dedi yarın da kanda belli olucak inş.dilerim hepimiz hamiş oluruz....
iyi akşamlar ark. ben dün idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıktı çok şükür ama tabii kan testinden daha net sonuç çıkacak ...dua edelim birbirimize inş olumlu sonuçlar çıksın....
kızlar sağ kasığımda top gibi bişi var günlerdir vardı ama bügün şiddetli ağrı yapıyor sanırım kist oldu bende((((
aynen canım yaa bende de çok fena batma var sol kasığımda ağrıdan oturamıyorum yerimde, eşim de gidelim hastaneye diyor ısrarla ama olumsuz bişey çıkacak diye korkuyorumm.. aşılamadan sonraki 11. günüm bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?