Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişey sorcam doktor bana progestan vermedi bu normal mi.burdan okuyorumda ya ağızla alan var yada vejen yoluyla.benim aşılamadan iki gün önce progesteron tesi yapıldı iyi dedi doktor ondan mı acaba vermedi.bide benim doktor ben sormasam hiç bişey sölemiyor bazen sinir oluyorum buna.ben genelde soruyorumne yiyip içmem lazım folik asit alamam gerekiyormu diye.kaç yumurta var büyüklükleri nasıl isterdimki doktorum ilgilensin yönlendirsin beni.gerçi bana hep böle doktor denk geliyor alıştım galiba biraz.yarın inşallah hayırlı haberler duyarız burdan buna ihtiyacımız var..

inşallah dediğin gibidir. Ben bunu bilmiyodum. Yani ilk döllenmede tutarsız arttığını. Dün bende bi gebelik testi aldım ama henüz yapmadım. Yarın sabah yaparım herhalde. Insanın psikolojisi hakkaten bozuluyo yaaaa. Yapsan bi dert yapmasan bi dert. Allahım kapına geldik ya rabbim bizim de kucalarımızı doldur. Evlat yokluğuyla bizi sınama. Kaldıramayacağımız dertler verme inşallah.

kafana takma canım ben de kullanmıyorum progestan falan. önceki aşılamalrda kullanmıştım hatta sonra doktora da sordum bu sefer neden kullanmadık diye. Progesteron hormonu yüklenmenin bebek açısından bi artısı ya da eksisi yok ondan kullanmadık dedi. Bende tamam dedim. Yani her doktor farklı bilgileri savunuyo. O yüzden doktorun ne derse onu yap canım. Hakkımızda hayırlısı.

Bende progestoron jel kullanıyorum cnm hemen asılamadan sorakı gun basladı drum kullanmanın amacı dölenmıs yumurtanın rahme tutunmasını kolaylastırıyormus.yeme içme konusunda henuz bısı solemezler sanırım ama bn tedavıye baslamadan bı ay evel elevıt basladı doktor bana.doktor konusunda ısım verılıyormu burda bılmıyorum ama eger tavsıye ıstersen önerebılırım bnm bıcok arkadasım bu doktorla ılk denemesınde bbek sahıbı oldu bnde ondan terch ettım kendısı prof.ve ınfertılıte uzm.bnm ılk asılama denemem bu olmassa drek tup bebek yapıcaz artık cunku beklemek cok zor ve sınır bozucu

tebrik ederim hamilesin canım:)enim ikinci hamileliğim öyleydi.6 küsürdü sonra yğkselmeye başladı.tavsiyem 2 gün arayla bthcg ye baktır.artıyorsa 2 kat sğpoerrrrrrrr

tebrik ederim hamilesin canım:)enim ikinci hamileliğim öyleydi.6 küsürdü sonra yğkselmeye başladı.tavsiyem 2 gün arayla bthcg ye baktır.artıyorsa 2 kat sğpoerrrrrrrr

canım inşallah dediğin gibidir. Ama 11. Gün de tahlil yaptırmıştım 4,10 du. Artışı çok az. 3 gün sonra yeniledim 6,67 çıktı. Kafamı kurcalıyoo. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Böyle bir durumla karşılaşıp sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba merak ediyorum.

bu konuda kimsenin bir fikri yok mu?:

ilaçların etkisi vücudunda ve onları yaşamaktasın üzülme 2. Denemede başarılı olur inş. Bende 2. Aşılamada beklemedeyim ama inanın 1. Yaşaçdığın belirtilerin hiçbiri yok çok garip anlayamıyorum ama sadece uykum var anlamsız.

bende 4 yılımı ağustosta dolduracam inan 3 yıl çocuk istemedim 1 yıla yakın istiyorum olmadı boşver bende aynı sorunlarla uğraştım kimseyi takma kendini düşün bana evlendiğim 1. Ay hamilemisin diye sormuşlardı bende 3 aylık demiştim gıcıklığına ağızlarını kapattım boşver , sen tatlı canını sıkma.

1. aşılama serüvenim son bulmuştur,test yaptım negatif ,regliyim( yarın tekrar doktora gidecegim,sıfırdan tekrar tedaviye başlıyorum( yarın cok acık ve net doktora soracagım eger ümit yoksa tüpbebekte şansım daha fazlaysa zaman kaybetmeyelim tüp bebege gecelim diyecegim kafayı yedim bu 13 gün allahımm ömründen ömür gidiyor insanın( sacımda tek tel 1hafta içinde beyaazladı(( 5 kilo verdim 1hafta içinde hibişey yiyemiyorum,bütün gün yedigim sadece salata oda bikac catal( çok ama çok üzüldüm,daha ilk aşılamam ama okadar ümitliydim ki ben zar zor yumurtluyorum birdaha o yumurtaları nasıl bulucam acaaba off offf herşey sil baştan kendimii bugün 60 yaşında gibi hissediyorum ( dibe vurdum off offf (

çok zor bende ilk aşılamamda 15. gün hastalanmıştım çok üzülmüştüm ama aşılamanın 1. tutma şansı digerlerine göre daha az olduğunu bildiğim için çokta yıkılmamıştım bence kendini topla ve devam et aşılamada ilaçmı kullandın ben ilkinde klomen kullanmıştım 1 yumurtam olmuştu 2.de tekrar klomen ve hiç yumurta olmamıştı ve ara verdik diger ay gonal f iğne kullandım 4 yumurtam oluştu çok şaşırdık bence iğneyle çok güzel yumurtaların olur üzülme sabir ve duayla herşey güzel ol kendini yıpratma

iyi akşamlar ark. ben dün idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıktı çok şükür ama tabii kan testinden daha net sonuç çıkacak ...dua edelim birbirimize inş olumlu sonuçlar çıksın....

iyi akşamlar ark. ben dün idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıktı çok şükür ama tabii kan testinden daha net sonuç çıkacak ...dua edelim birbirimize inş olumlu sonuçlar çıksın....

hayırlı olsun canım inşallah kandada güzel sonucu alırsın kaçıncı aşılaman belirtilerin neydi kaç yumurtan vardı biraz bahsedermisin

bugün kasıklarımda ağrılar arttı ve bel ağrım başladı ve adet olacakmışım gibi bi his var içimde ( hayırlısı olsun inşallah hepimiz için... çarşambaya kadar bekleyelim bakalım, eşim çok umutlu yaa en çok o üzülecek diye üzülürüm heralde, bende pek umut yok gibi çabuk çöküyorum

bu benim 2.aşılamam 6 senedir olmuyordu tedaviler derken 2. aşılamaya karar verdik belirtilerim aynı adet olucam gibi oluyordum kasıklarda ağrı ve göğüs ağrısı şeklinde 2 yumurtam vardı biri 18 mlim diğerini hatırlamıyorum.bi de doktor eşinin spermleri iyi dedi.yine de dua et dedi yarın da kanda belli olucak inş.dilerim hepimiz hamiş oluruz....

amin canım...akıntı varmı sarı akıntı olur diyorlar hamile olanlarda aşılamadan sonra akıntın kasıkta batma oldumu

hadi hayırlısı olsun canım, benim de 3 yumurtam olmuştu, biri 17mm diğerlerini ben de hatırlamıyorum, ilk aşılamam benim bakalım bekleyip görecez sonucu...inş. dualarımız kabul olur :26:

gözün aydın canım,inşallahhh kandada değerin yüksek çıkar,hayırlısı inşallah,evet arkadaşlar dua edelim birbirimiz için bol bol,

kızlar sağ kasığımda top gibi bişi var günlerdir vardı ama bügün şiddetli ağrı yapıyor sanırım kist oldu bende((((

kızlar sağ kasığımda top gibi bişi var günlerdir vardı ama bügün şiddetli ağrı yapıyor sanırım kist oldu bende((((

aynen canım yaa bende de çok fena batma var sol kasığımda ağrıdan oturamıyorum yerimde, eşim de gidelim hastaneye diyor ısrarla ama olumsuz bişey çıkacak diye korkuyorumm.. aşılamadan sonraki 11. günüm bugün..

batma olması normal canım endişe etme,bende ayın 12 nda aşılama oldum yarın eserse kafama test yaptırayım diyorum ama bakalım ruh halim ii olursa yaptıracam,olmassa idrarda yaparım yine:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…