Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
gülceza sonucun ne zaman çıkıcak...ay 9 doğuracam senin sonuç çıkana kadar

iremsu cum ne zaman aşılama oldugunu yaşını kaçıncı aşılaman oldugunu ve aldıgında sonucunu yaz ki bizlerede umut ol. kaçıncı günde yaptın idrar testini.

canım ben 16 nisan da 2. aşılamamı oldum yaşım otuz 6 seneden sonra olunca insan inanamıyor demekki vakti saati var herşeyin inş. kucağıma almayı da nasip edr. allahım.tabiki hepimizin ark.senden de müjdeli haber bekliyoruz....

2buçuk 3 gibi arıcaklar canım bende çok heyecanlı ve stresliyim.:18::18:

öffff daha çok varmış..ne biçim bir yerde kan vermişsin bizim burda 1 saatte çıkıyor sonuç...keşke buraya gelseydin hemen sonucu alırdık ve kıtlamaya başlardık

inş canım merakla ve stresle bekliyorum belirtilerin nelerdi canım yada varmıydı.
öffff daha çok varmış..ne biçim bir yerde kan vermişsin bizim burda 1 saatte çıkıyor sonuç...keşke buraya gelseydin hemen sonucu alırdık ve kıtlamaya başlardık

off sorma özel hastane bide 25 tl verdim ssk ya gitseydim şimdiye almıştım sonucu.

canım tekrar tebrikler, bir şey sorabilir miyim aşılamanı üst üste mi yaptılar (2. aşılamanmış) bir de aşılama dışında ilişki önermiş miydi doktorun?

iremsucum testteki degerin neydi acaba kaçıncı gününde yapıldı testin.belirtilerin nelerdi.diger sayfalara yazdım ama atladın heralde.

heycandanmıdır bilmem ishal oldum yaa off elim ayagın kesildi resmen 2 defa wc ye çıkınca.ayyyyy.

kızlar bu arada 2. aşılamya karar verdik eşimle , 1 ay daha deneyeceğiz, yarın doktora gidiyorum...

canım benim ya ben de heyecanlandım şimdi, inşallah bu ay hamişsindir, inan gönülden dua ediyorum..
inş canım saol yaa gerçekten stres oldum iyice.2 saat falan kaldı sonucu ögrenmeme.
kızlar bu arada 2. aşılamya karar verdik eşimle , 1 ay daha deneyeceğiz, yarın doktora gidiyorum...

hayırlısı olsun canım inş bu defa yüzün güler.

hayırlısı olsun canım inş bu defa yüzün güler.[/QUOTE]

AMİN İNŞALLAH CANIM, CÜMLEMİZİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…