Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tekrar tebrikler, bir şey sorabilir miyim aşılamanı üst üste mi yaptılar (2. aşılamanmış) bir de aşılama dışında ilişki önermiş miydi doktorun?

teşekkürler allahım en kısa zaman da sizin de yüzünüzü güldürsün.1. aşılamamı 2 sene önce yapılmıştı başka bir hastane de sizde biliyorsunuz ki 2. aşılama da şans daha fazla evet aşılamanın olduğu gün de dahil olmak üzere 3 gün ilişki önerdi ama biz aşılamanın olduğu gün beraber olmadık ondan sonraki 2gün üst üste beraberlik oldu.spermler ne kadar rahimde kalırsa o kadar tutma şansı fazla olur dedi doktor tabi birazda dikkat edip çok fazla hareket etmiyeceksin.artı bol bol dua arkadaşım ben 41 meryem suresi okuttu ve 19 fetih suresi allahımın izniyle oldu......

iremsucum testteki degerin neydi acaba kaçıncı gününde yapıldı testin.belirtilerin nelerdi.diger sayfalara yazdım ama atladın heralde.

Vallahi canım bizim test sonucunu kardeşim aldığı için doktora değerimi filan sormamış sadece gebeliğin olduğunu söylemiş doktor aşılamanın 15. gününde yapıldı test olmazsa kendimiz gidip öğreneceğiz inş.belirtilerime gelince bel ağrımla beraber yoğun bir şekilde kasık ağrılarım var sanki adet olacam gibi allahım tüm istiyenlere nasip etsin sen de bu mutluluğu yaşar ve bizimle paylaşırsın inş.....

teşekkürler canım inş çooookkk heycanlıyıııımmmm.vee korkuuuyoooruuummm.

Allah razı olsun canım verdiğin bilgiler iiçin, Allah tamamına erdirsin, dualarınızı bizden esirgemeyin...

gülceza sen mi arıcan..seni mi aracaklar???ne zaman ya...saat 2,30 oldu...arasaanaaa..çatlıcam şimdi

onlar arıcaklar canım sorma bizde eşimle bekliyoz birazda işe gidicek ben gitmeden arasalar yaa die kızıyo oda.geç olsun ama güzel olsun inş

yawwww onlardan unutmuştur belki lütfen sen ara hemen al müjdeyi

yok yaa aramak istemiyorum unutmazlar yaa heleki drum unutmaz anca gelir başka bi labratuara gidiyo test kanları ondan geç geliyo heralde.ellerim titriyo yaaa off kalbim durucak.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Son düzenleme:

valla bana ne oluyosa anlamadım..beni de heycan bastıııı... müjdeli haberini bekliyuorum...burdayım...ayrılmadan nefesimi tutarak beklicem dicem.ama ne zaman ararlar bilemediğimden nefesimi tutamıcam

valla bana ne oluyosa anlamadım..beni de heycan bastıııı... müjdeli haberini bekliyuorum...burdayım...ayrılmadan nefesimi tutarak beklicem dicem.ama ne zaman ararlar bilemediğimden nefesimi tutamıcam

:d:d:d:d:d:d AYYY VALLA RABBİM İNŞ MÜJDE VERİR BANA KUZUMU VERİR DAHA FAZLA BEKLETMEZ. AMA KORKUM BÜYÜK YAA VALLA HER GEÇEN DAKİKA DA ARTIYO.ALLAHIIMMM NE OLUR YALVARIYORUM SANA

inşallah olumlu olur, canım listedeki değişiklikleri yazarmısınız , bugün sonuç bekleyen arkadaşlar, gülceza sende canım hayırlı haberini yaz .

inşallah olumlu olur, canım listedeki değişiklikleri yazarmısınız , bugün sonuç bekleyen arkadaşlar, gülceza sende canım hayırlı haberini yaz .

sural seninle aynı gün aşılamamız...sonucumuzuda burda beraber kutlarız inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…