Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sural seninle aynı gün aşılamamız...sonucumuzuda burda beraber kutlarız inşşş

inşallah canım benim 2. aşılamam 6 mayısı sabırla bekliyorum inşallah yüzümüz gülecek canım. benim ilginç olan hiçbir belirti yok sadece ayaklarım ellerim çok şiş sende ne gibi belirtiler var anltsana canım az.

canım aslında ben belirtilere pek inanmıyorum...daha öncede yazmıştım okumuşsundur..ben 2 kere hamilelik yaşadım...hep adet belirtisiyle aynı....ama tabi bu sefer aşılamanın etkisi çok fazla oldu....karnım 6aylık hamile gibi şiş...patlama noktasında bir gaz....göğüslerime dokunamıyorum bile...

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz, gülceza ,tsma

6 mayıs mı sonuç???22 nisanda aşılama yaptırmadın mı?ben 11 mayıs adet tarihimi beklicem

gülceza.....saat kaç oldu bak....arasana yawww..bunlar unuttu seni...ay ben olsam doktorumun başının etini yerdim

evet canım, 14 gün sayınca 6 mayıs oluyo bana 14 gün denildi ilk aşılamada da aynı oldu , ilaçlar adt tarihini öne çekiyo ,

hadi ya...ben bilemedim...benim doktor benim biliyor panik atak...sakın test yapmaaaa dedi..bende tırstım

gülceza kusurumuza bakma seni de strese sokuyoruz ama, belli oldu mu canım, iş yerindeyim aklım sen de merak ediyorum sanki benim sonucum gibi, neyse hayırlı hbrler verirsin inşallah...

4 e kadar beklicem sonra ben arıcam yoksa hamile degilimde ondanmı aramadılarkii kötü haberi vermemek için.

bilmiyorum drum bari unutmaz die düşünüyodum gerçi adam 65 yaşında unutması çok normal ama korkuyorum aramaya tırsıyorum.ama arıcam birazdan eşim ara dru dedi.

unutmuşlardır canım...tecrübe konuşuıyor..beni hep unuturlar kötü düşünme...vercen bize müjdeyi vay be koca deyince aranıyor süper

malesef kızlar negatif dedi drum ama adetini bekle olmazsan eger tekrarlıcaz dedi 2 küsür çıkmış dr öle dedi

ama ben çok umutluydum...senin kaçıncı günün canım..erkendir belki

12. günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…