kayınvalidem ben annem ve babam okuduk canım aşılama gününe kadar bitti.kendiniz mi okudunuz, okuttunuz mu?
gülceza heyecanla bekliyoruz...
sural seninle aynı gün aşılamamız...sonucumuzuda burda beraber kutlarız inşşş
inşallah canım benim 2. aşılamam 6 mayısı sabırla bekliyorum inşallah yüzümüz gülecek canım. benim ilginç olan hiçbir belirti yok sadece ayaklarım ellerim çok şiş sende ne gibi belirtiler var anltsana canım az.
inşallah canım benim 2. aşılamam 6 mayısı sabırla bekliyorum inşallah yüzümüz gülecek canım. benim ilginç olan hiçbir belirti yok sadece ayaklarım ellerim çok şiş sende ne gibi belirtiler var anltsana canım az.
arkadaşlar neden yazmıyorsunuz, gülceza ,tsma
kayınvalidem ben annem ve babam okuduk canım aşılama gününe kadar bitti.
bende bekliyorum heyecanla kalbim durucak çok fenayım namaz kıldım secde ettim duamı yaptım şimdide kuranımı okucam inş müjde alırım :84:
6 mayıs mı sonuç???22 nisanda aşılama yaptırmadın mı?ben 11 mayıs adet tarihimi beklicem
evet canım, 14 gün sayınca 6 mayıs oluyo bana 14 gün denildi ilk aşılamada da aynı oldu , ilaçlar adt tarihini öne çekiyo ,
4 e kadar beklicem sonra ben arıcam yoksa hamile degilimde ondanmı aramadılarkiikötü haberi vermemek için.
öyle düşünme, herşeyin hayırlısı, unutmuş olabilirler bence,..
bilmiyorum drum bari unutmaz die düşünüyodum gerçi adam 65 yaşında unutması çok normal ama korkuyorum aramaya tırsıyorum.ama arıcam birazdan eşim ara dru dedi.
bilmiyorum drum bari unutmaz die düşünüyodum gerçi adam 65 yaşında unutması çok normal ama korkuyorum aramaya tırsıyorum.ama arıcam birazdan eşim ara dru dedi.
malesef kızlar negatif dedi drum ama adetini bekle olmazsan eger tekrarlıcaz dedi 2 küsür çıkmış dr öle dedi
ama ben çok umutluydum...senin kaçıncı günün canım..erkendir belki
malesef kızlar negatif dedi drum ama adetini bekle olmazsan eger tekrarlıcaz dedi 2 küsür çıkmış dr öle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?