üzülme lütfen......
12. günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü
12. günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü
malesef kızlar negatif dedi drum ama adetini bekle olmazsan eger tekrarlıcaz dedi 2 küsür çıkmış dr öle dedi
elimde degil boşaldım bikere tutamıyorum kendimi.
12. Günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü
biriniz liste işini devralırmısınız.takip edemeyebilirim net olmıcagı için.
üzülmüyorum sadece kendimi çok sıkmıştım çok heycan yapmıştım sinirlerim boşandı.uzun bi süre buralarda olmayabilirim köyüme gidip uzaklaşmak istiyorum.en azından düşünmemek için.belki yarın giderim.
kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, yardımcı olun lütfen, biliyorsunuz bu benim ilk aşılamamdı ve negatif sonuç aldık, dün regli oldum, doktor üst üste 3-4 kez aşılama deneyelim dedi, ama ben ümidimi iyice yitirdim, acaba bu ay kendim mi denesem, 2 yıldır kendim deniyorum gerçi ama, ben artık bebek konusunda çok tahamülsüz oldum, tüp bebek olsun biran önce diyorum, ne dersiniz bu ay da aşılama mı denesem şansım artar mı? verdiğim karara göre yarın doktora gitmem gerekecek...
bnde 12.gunde negatıf sonuc aldım(bıdaha asılama dusunmuyorum bu sefer tup bebek denıyecegım umarım hyrlısı olur herkes ıcın.cok agladım cok moralım bozuldum nefes alamadım tıkandım ne zor bı durum emeklerın bosa gıtmesı off cok mutsuzum
kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.
ooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?