Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12. günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü

canım ben de aynıyım, düne kadar habire ağladım, isyan ettim rabbime Allah affetsin ama çok kötüydüm , tövbe ettim kabul olmuştur inşallah...ağlamak iyi geliyor inan , ama doktorun bir umut bekle demiş, belki de geç döllenme olmuştur belli olmaz..

12. günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü

canım ya 12. gün test için erken değil mi? benim doktorum 12. günden sonra değer hızla yükselir demişti de...

elimde degil boşaldım bikere tutamıyorum kendimi.

bak kesinlikle üzülmemn için söylemiyorum bunu ama erken yapmışsın canım....ben 2.hamileliğimde adet günü yaptırdım kan değerim 6,27 çıkmıştı...düşün sen ne kadar erken yaptırmışsın...ben o yüzden adet tarihimi beklicem öyle yaptırıcam diyorum

12. Günüm canım off kendimi sıktım sıktım patladım aglayıp duruyorum yaa elim ayagım boşaldı resmen çok istiyodum yaa eşim gece geliyo gelene kadar aglarım sonra susarım kızar çünkü

üzülme gerçekten nasip değlmiş ben seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı senin gibi düşünmüştüm ama inan unuttum gitti o günleri gözyaşlarım bana kaldı üzülme 2. Deneme için hormonlarına ihtiyacın var.

üzülmüyorum sadece kendimi çok sıkmıştım çok heycan yapmıştım sinirlerim boşandı.uzun bi süre buralarda olmayabilirim köyüme gidip uzaklaşmak istiyorum.en azından düşünmemek için.belki yarın giderim.

canım ya hemen pes etmesen, bu ay da aşılama denesen, bak 2. ve 3. aşılamalarda başarı şansı daha yüksekmiş, ben kendimi böyle rahatlattım... gerçi senin pozitif olma ihtimalin hala var, 12. günü test için erken bence...

sayfayı merakla okudum sonuna kadar gülcezanın heyecanına ortak oldum,sonucu negatif çıkmış ama bencede henüz çok erken,canım benim güçlü ol,vakti zamanı gelmemiş demekki ne gelirki elimizden,öyle köye gidicem felan da deme 2.aşılama için kolları sıva,mücadeleyi bırakma,Allaha emanet ol canım.

canım sen kararını vermişsin zaten ve çok doğru bir karar vermişsin,kesinlikle ara verme tabiki aşılama yapılmaya engel birşey olmadığı sürece.ara vermeki aşnsın dahada yükselsin,2.ve3.aşılamalarda şans artıyor,tüp bebek daha zor canım daha yıpratıcı o yüzden sen aşılamanı dene inşallahhh rabbim hepimize tez zamanda nasip eder.

bnde 12.gunde negatıf sonuc aldım(bıdaha asılama dusunmuyorum bu sefer tup bebek denıyecegım umarım hyrlısı olur herkes ıcın.cok agladım cok moralım bozuldum nefes alamadım tıkandım ne zor bı durum emeklerın bosa gıtmesı off cok mutsuzum

evet canım gerçekten çok zor bir durum,defalarca yaşadım bu berbat duyguyu,burada çoğumuzda yaşadık,ama kendini bu kadar yıpratma tüp bebeğe geçmek istiyorsun madem yüksek moralle başlaman lazım,bol bol dua edelim arkadaşım güçlü olmaya çalışalım,Allah yardımcın olsun.

aynı duyguları hepimiz defalarca yaşadık ve yaşıyoruz gerçekten bunu en iyi bizler anlarız, çevrenizdekilerin bebek yok mu hala sorusu içimizi acıtır, sabredelim arkadaşlar, bugün ben de çok kötüydüm, o tek çizgiyi görmek insanı resmen mahvediyor (

en azından bu yolda yanlız olmadıgımızı bılmek bıraz destek oluyor bırbırımızı anlıyoruz..allah herkesın ıcıne ferahlık ve sabır versın bebek haberlerı alalım artık burdan işallah .bu inanılmaz bı umut oluyor bana biri bu ay oldu yazınca demek sabredınce oluyor dıyor ferahlıyorum bıan.Allah hepımıze yardım etsın..

kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.

ooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

(( kader arkadaşım atlatmışsındır umarım kötü psikolojini. bu gün nasıl bir gündür bilmiyorum. ağladım ağladım ağladım. akşam 10 da eve geldik annem aradı ve çok kötü bir haber verdi. bi akrabamızın başına gelmiş. hani ders çıkarmak derler ya. ağlamıyorum artık. biz zannediyoruz ki en büyük dert bizim. insanlar neler yaşıyolar. toparlandım biraz. en azından hamdediyorum. ama artık aşılama falan denemiycem. kısmetse direk tüp bebek.

gülcezam sen de fazla üzülme nooolur. yarın hepimiz güzel bir güne uyanalım ki. cimcimelerimiz ya da paşalarımız için yeniden yola koyulabilelim demi amaa....

ben üç melek annesiyim. anneler güçlüdür her zaman. yıkılmazlar. kahramandırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…