Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle bi test istemedi benim doktorum..

merhaba arkadaşlar...bende yarın ilk aşılamamı yaptırıcam..inşş..başka gerek kalmaz ve bebişim gelir...bekleyen herkese rabbim yardım etsin...lütfen benim içinde dua edin

umarım tutar canım,ama batmalar ve kasık ağrıları ilaçlardan kaynaklı benimde test tarihim 1 mayııs umarım herkes isteğine kavuşur... jel kullanıyomusun sen?

jel degil ama cumartesi günü başlamak üzere günde 3 defa progestan vajenden alıcam canımiyi dilegine amin diorum canım.senin kaçıncı aşılaman ve ne zaman yaptırdın canım

benim 2. aşılamam iklini 10 ay önce yaptırmıştım..

inş hayırlı haberlerini verirsin canım.ben tedirginim çok ya 4-5 tane güzel yumurtam oldu çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılamam oldu 40 dakka yattım orda şimdide evde yatıyorum.hafif batmalarım oluyo ve ikidefa dünden beri koyu sarı ilki sulu ikinciside yapışkan ve uzayan akıntım oldu.dr herşey çok güzeldi spermler ve yumurtalar süperdi hayırlısı allahtan artık dedi işlem anında agrım sızım kanamam olmadı.şimdi çok fena gazım var .inş tutar 6 yıldır bekliyorum bebegimi inş gelir bu defa.

merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım bu gün ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısı diyelimm bekliyoruz.

hayırlısı olsun..bütün bebek isteyen anne adayları için benimde aşılamamın 6. Günü bugün gögüslerim patlayacak gibi ağrıyor ve yeşil damarlar çıktı daha adet günüme 11 gün var bir tuttacak diyorum bir tutmayacak psikolojim harap

benim de üçüncü aşılamam ama hiç birinde o testi yaptırmadı doktorum..

bu test yumurtanın çatladığını döllenme olduğunu gösteriyormuş,sizin dr alttan bakıp mı bunu söylüyor acaba? bende heycanla bu testi bekliyorum klomenle bir kere sadece kaliteli yumurtam olmuştu bunu çok merak ediyorum.:S:S

merhaba arkadaşlar, ben de 14 nisan da aşılama yaptırdım, bu ilk aşılamam..inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz..

benimde ilk aşılamam 13 nisanda yaptırdım doktorun ne dedi testi ne zaman yapacaksın bugün sağ tarafımda kasığımda yani batma var sen de yaz lütfen

kızlar meraba bende 13 nisanda ılk asılamamı oldum
3-4 yumurtam vardı sanrıım o yzuden suan cok sancılarım oluyo hala
bıde progestan jel kullanıyorum hergun bı tane

bugun karnımda aynı adet sancısı gıbı agrım vardı cok kotu
gosguslerım sızlıyo ama bunalr heray yasadıgım seyler nerdeyse
ekstra halsızım bı sanırım o da psıkolojık olabılır

ben sade asılama gunu yattım onun dısında sanırım bıraz ayakta kaldım o yzuden korkmuyor degılım
ama nasıbımızde varsa olur ıllakı

testı 14.gun yaparız dedı ama ben ptesı 12.gunum evde bı ıdrar testı yapmaya dsuunuyom reglım gelmezse ıns o gune kdr

canım bana crınone diye vajinadan sıkılan bir jel verdi progestan salgılayıp tutunmasını sağlıyomuş bebeğin bende ilk aşılamamda kullanmadım şimdi vaerdi ..

Herkese merhaba,

Benim de ilk aşılamam ama doktor verdi aynı jeli bana.

benimde ilk aşılamam 13 nisanda yaptırdım doktorun ne dedi testi ne zaman yapacaksın bugün sağ tarafımda kasığımda yani batma var sen de yaz lütfen

Doktor 14 gün sonra yani 28 nisanda kan testi yaptır dedi, benimde akıntı çok arttı bir de karnıma ara sıra giren kramplar var, karnım da davul gibi..sen ne zaman yaptıracaksın testi?

canım seninle aşılama günlerimiz aynı kendini nasıl hissediyorsun..

evet canım aynı gün yaptırdık tedavimizi. Göğüslerim şişti normalde adet döneminde olmaz ama 2 ay öncek i adet döneminde olmuştu. Ayrıca kasıklarımda ani batmalar var. Dün başladı. Akıntım falan da yok. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama umut etmeden de olmuyo.. Sen ne alemdesin var mı değişik farklı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…