mehaba arkadaşlar bende 19 nisanda aşılamamı oldum,Allah epimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.......test günü yaklaşanlar progesteron test sonucunuz kaççıktı bilgi verirmisiniz?
benim de ilk aşılamam acaba ondan mı vermedi dr? kafam karıştı şimdi
merhaba arkadaşlar...bende yarın ilk aşılamamı yaptırıcam..inşş..başka gerek kalmaz ve bebişim gelir...bekleyen herkese rabbim yardım etsin...lütfen benim içinde dua edin
umarım tutar canım,ama batmalar ve kasık ağrıları ilaçlardan kaynaklı benimde test tarihim 1 mayııs umarım herkes isteğine kavuşur... jel kullanıyomusun sen?
jel degil ama cumartesi günü başlamak üzere günde 3 defa progestan vajenden alıcam canımiyi dilegine amin diorum canım.senin kaçıncı aşılaman ve ne zaman yaptırdın canım
öyle bi test istemedi benim doktorum..
benim 2. aşılamam iklini 10 ay önce yaptırmıştım..
inş hayırlı haberlerini verirsin canım.ben tedirginim çok ya 4-5 tane güzel yumurtam oldu çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılamam oldu 40 dakka yattım orda şimdide evde yatıyorum.hafif batmalarım oluyo ve ikidefa dünden beri koyu sarı ilki sulu ikinciside yapışkan ve uzayan akıntım oldu.dr herşey çok güzeldi spermler ve yumurtalar süperdi hayırlısı allahtan artık dedi işlem anında agrım sızım kanamam olmadı.şimdi çok fena gazım var .inş tutar 6 yıldır bekliyorum bebegimi inş gelir bu defa.
benim de üçüncü aşılamam ama hiç birinde o testi yaptırmadı doktorum..
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım bu gün ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısı diyelimm bekliyoruz.
benim de üçüncü aşılamam ama hiç birinde o testi yaptırmadı doktorum..
merhaba arkadaşlar, ben de 14 nisan da aşılama yaptırdım, bu ilk aşılamam..inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz..
canım bana crınone diye vajinadan sıkılan bir jel verdi progestan salgılayıp tutunmasını sağlıyomuş bebeğin bende ilk aşılamamda kullanmadım şimdi vaerdi ..
benimde ilk aşılamam 13 nisanda yaptırdım doktorun ne dedi testi ne zaman yapacaksın bugün sağ tarafımda kasığımda yani batma var sen de yaz lütfen
canım seninle aşılama günlerimiz aynı kendini nasıl hissediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?