Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
böyle olumsuzlukları duyunca kendimi tutamadım çok zor ama Allah hepimize sabrını veriyo yine yine hep olacak diye umutlanıyorum ama yinede insan hep yıpranıyor bazen evli olmayan arkadaşlarıma bakınca ben evlendim bebeğim yok mutsuzum ama başkalarının umrunda bile değil diyorum bakalım benimde çoook günüm geçmesine rağmen yarın test yapıcaz bu kadar gün geçti ama hadi yoksa diye üzülüyorum hala bakalım yarın göreceğiz sonucu eger yoksa bu kadar geçmeside sorun sanırım ben hiç tutmayıp bu kadar adeti geçen duymadın ama Allahtan hayırlısı inş tutunmuştur yavrum Allahım hepimizi tattırsın annelik duygusunu..

kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.
ahh canım geçmişolsun.rabbim aratmasın inş birdaha.

artık ağlamıyorum dondum ama bekliyorum işte.belirti olarak hiç bişi hissetmiyorum.degerim yükselirmi onu bile bilmiyorum biz aşılamadan sonra ilişki sadece 1 defa yapabildik.bakalım ne olucak.içim acıyo ama kaynanama karşı dimdik durmam lazım demin geldi sordu sonucu bende düşük deger ama adetini bekle dedi dr dedim suratını astı az oturdu gitti.

ben malesef ne aşılama nede tüp deneyebilecegim zaten borçla girmiştik bu yola onu ödicez ve arkasından para biriktirmemiz lazım kredide çekemicez zaten 10 binlik bi kredimiz var.rabbim den saglıklı hayırlısını bekliyorum yüzüme güler inş.

ben 2 melek annesiyim şimdilik.keşke devlet bizim gibi olanlara bi yardım eli uzatıp parasız tedavi etse.hem 3 çocuk yapın diolar hemde malesef hala biçok ssk hastanesinde tüp bebek bölümü yok.rabbim içlerine sundursun akıllarına getirsin biz ve bizim gibileri belki düzeltirler yasaları.

Son düzenleme:

amin, çok teşekkür ederim canım, cümlemizin inşallah...

bence uzaklaşma tedavini yarıda bırakma sakın devam et lütfen 2. dene olmazsa tüp , ne yapalım canım bak bende seninle aynı kaderi taşıyorum üzülmek çare değil yılma lütfen sabret canım sabret.

canım yaşın kaç eğer yaşın 35 üstü ise tüp dene ikiz vs. çoğul gebelik için ama şayet yaş 35 altı ise 2. aşılamayı dene bu benim fikrim tabiki ama vücut ilaçlara alışmışken olumlu olma şansı daha yüksek o nedenle 2. dene derim.

evet canım, 14 gün sayınca 6 mayıs oluyo bana 14 gün denildi ilk aşılamada da aynı oldu , ilaçlar adt tarihini öne çekiyo ,

bende 23 nisanda aşılama yaptırdım 11 mayıs adet tarihim bende 6 mayısta test yapmayı düşünüyorum hayırlısı herkes için bende ara ara batma var kasıkta okadar suan baska bısı yok beklemek cok zorr

inşallah güzel haberler alırım 6 nisan aşılama tarihimdi bakalım ne olacak inş güzel olur Allahım yardım eder hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah

ee senin çok olmuşşşadet tarihin ne...

26 nisandı adetimin 12. günü aşılamam yapıldı doktor adet geçince gel dedi geçen hafta aradım adetim geçti napim diye 1 hafta daha bekle gel dedi ama çok korkuyorum hadi yoksa diye Allahım yüzümüzü güldürsün

süpermişsin valla :18:nasıl dayandın..ben çoktannnnnnnnnnnnnnnnnn kan testiş yaptırmıştım şimdiye...:92:

size birşey sormak istiyorum ben 24 yaşındayım ilk aşılamam klomenle yapıldı tek yumurta oldu aşılamanın 15. günü hastalndım normal adetimden 3 gün önce oldum yani 29. günümde ben genelde 32 günde oluyorum adet. bu sefer gonal f iğne kullandım çatlatma iğneside ovitrella adetin 12. günü 4 yumurtam vardı aşılama yapıldı. aşılamadan 1 gün sonra doktor kontrole çagırdı muayene etti yumurtalar çatlamış rahim düzgün rahim duvarı 9m gayet güzel beklicez dedi benim korkum çatlamış yumurta kist yaparmı veya adetim bugün 39. günüm ve aşılama yapılalıda 28. gün hala hastalanmadım inş tutmuştur ama bu iğneler bu kadar geçikme yaparmı ondan korkuyorum Allahım hayırlısını versin inşallah

kimisinde erken geliyor..kimisinde gelmiyor...her bünye farklı işte...en iyi sonucu bugün öğreniceksin...bu kadar beklemişsin....biraz daha sabret

kızlar slm..yarım saat önce kan verdim,öğleden sonra alıcam sonucu bakalım hayırlısı inşallah,idrarda yaptığım teste silik çıktı,ama ben çok tuhafım ne bi heyecan ne bi korku hiç birşey hissetmiyorum,sanırım idrak edemiyorum artık,eee düşün düşün kafayı yedim heralde

iyi haberler duymaya ihtiyacımız var.... allahım noklur hamişler dolsun bu topik

hemen haberdar edin arkdaşlar kendi sonucumu bekler gibiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…