ahh canım geçmişolsun.rabbim aratmasın inş birdaha.kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.
(( kader arkadaşım atlatmışsındır umarım kötü psikolojini. bu gün nasıl bir gündür bilmiyorum. ağladım ağladım ağladım. akşam 10 da eve geldik annem aradı ve çok kötü bir haber verdi. bi akrabamızın başına gelmiş. hani ders çıkarmak derler ya. ağlamıyorum artık. biz zannediyoruz ki en büyük dert bizim. insanlar neler yaşıyolar. toparlandım biraz. en azından hamdediyorum. ama artık aşılama falan denemiycem. kısmetse direk tüp bebek.
gülcezam sen de fazla üzülme nooolur. yarın hepimiz güzel bir güne uyanalım ki. cimcimelerimiz ya da paşalarımız için yeniden yola koyulabilelim demi amaa....
ben üç melek annesiyim. anneler güçlüdür her zaman. yıkılmazlar. kahramandırlar.
canım sen kararını vermişsin zaten ve çok doğru bir karar vermişsin,kesinlikle ara verme tabiki aşılama yapılmaya engel birşey olmadığı sürece.ara vermeki aşnsın dahada yükselsin,2.ve3.aşılamalarda şans artıyor,tüp bebek daha zor canım daha yıpratıcı o yüzden sen aşılamanı dene inşallahhh rabbim hepimize tez zamanda nasip eder.
kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.
üzülmüyorum sadece kendimi çok sıkmıştım çok heycan yapmıştım sinirlerim boşandı.uzun bi süre buralarda olmayabilirim köyüme gidip uzaklaşmak istiyorum.en azından düşünmemek için.belki yarın giderim.
canım sen kararını vermişsin zaten ve çok doğru bir karar vermişsin,kesinlikle ara verme tabiki aşılama yapılmaya engel birşey olmadığı sürece.ara vermeki aşnsın dahada yükselsin,2.ve3.aşılamalarda şans artıyor,tüp bebek daha zor canım daha yıpratıcı o yüzden sen aşılamanı dene inşallahhh rabbim hepimize tez zamanda nasip eder.
evet canım, 14 gün sayınca 6 mayıs oluyo bana 14 gün denildi ilk aşılamada da aynı oldu , ilaçlar adt tarihini öne çekiyo ,
bende saat 12de gidicem kan vermeye çok mrk ediyorum inş güzel olur..
inşallah güzel haberler alırım 6 nisan aşılama tarihimdi bakalım ne olacak inş güzel olur Allahım yardım eder hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah
ee senin çok olmuşşşadet tarihin ne...
26 nisandı adetimin 12. günü aşılamam yapıldı doktor adet geçince gel dedi geçen hafta aradım adetim geçti napim diye 1 hafta daha bekle gel dedi ama çok korkuyorum hadi yoksa diye Allahım yüzümüzü güldürsün
süpermişsin valla :18:nasıl dayandın..ben çoktannnnnnnnnnnnnnnnnn kan testiş yaptırmıştım şimdiye...:92:
kimisinde erken geliyor..kimisinde gelmiyor...her bünye farklı işte...en iyi sonucu bugün öğreniceksin...bu kadar beklemişsin....biraz daha sabretsize birşey sormak istiyorum ben 24 yaşındayım ilk aşılamam klomenle yapıldı tek yumurta oldu aşılamanın 15. günü hastalndım normal adetimden 3 gün önce oldum yani 29. günümde ben genelde 32 günde oluyorum adet. bu sefer gonal f iğne kullandım çatlatma iğneside ovitrella adetin 12. günü 4 yumurtam vardı aşılama yapıldı. aşılamadan 1 gün sonra doktor kontrole çagırdı muayene etti yumurtalar çatlamış rahim düzgün rahim duvarı 9m gayet güzel beklicez dedi benim korkum çatlamış yumurta kist yaparmı veya adetim bugün 39. günüm ve aşılama yapılalıda 28. gün hala hastalanmadım inş tutmuştur ama bu iğneler bu kadar geçikme yaparmı ondan korkuyorum Allahım hayırlısını versin inşallah
kızlar slm..yarım saat önce kan verdim,öğleden sonra alıcam sonucu bakalım hayırlısı inşallah,idrarda yaptığım teste silik çıktı,ama ben çok tuhafım ne bi heyecan ne bi korku hiç birşey hissetmiyorum,sanırım idrak edemiyorum artık,eee düşün düşün kafayı yedim heralde
kızlar slm..yarım saat önce kan verdim,öğleden sonra alıcam sonucu bakalım hayırlısı inşallah,idrarda yaptığım teste silik çıktı,ama ben çok tuhafım ne bi heyecan ne bi korku hiç birşey hissetmiyorum,sanırım idrak edemiyorum artık,eee düşün düşün kafayı yedim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?