bu gün kan veren arkadaşlar inş hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz.ben bu gece köye gidiyorum bikaç gün kalıcam orda evde olmam kaynanamı gördükse suratını astıkca moralimi bozucam bu yüzden uzaklaşmak istiyorum.hayırlısı artık.bi anneler gününü daha yanlız geçiricem yani.
bu gün kan veren arkadaşlar inş hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz.ben bu gece köye gidiyorum bikaç gün kalıcam orda evde olmam kaynanamı gördükse suratını astıkca moralimi bozucam bu yüzden uzaklaşmak istiyorum.hayırlısı artık.bi anneler gününü daha yanlız geçiricem yani.
inşallahhh canım,inşallahhh koca göbişliler doldursun topiğimizihaber veririm mutlaka.
kızlar maalesef benim mercimeğimde bana tutunamadı. değerim düşmüş. yani koca bir sıfır var şimdi elimde.
sizleride allaha emanet ediyorum orda teyzeme falan gidip arasırada olsa sizlere ulaşmaya çalışacagım.öptüm hepinizi.bizim derdimiz bize yetiyor birde etrafımızdaki cahil insanlarla uğraşıyoruz,Rabbim ol demeyince kim nasıl oldurabilirki,git kafanı dağıt enerjini topla gel canım.Allaha emanet ol.
2.yi malesef uzun bi süre yaptıramıcam canım daha öncede yazmıştım maddi olarak sıkıntıdayız biraz toparlanmadan malesef yaptıramicaz.canım ya az önce okudum.üzüldüm ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah.negatifleri görünce benimde gözlerim yaşarıyor.işte bu topiğin en güzel tarafı bu senin halinden en iyi burdakiler anlıyor aynı durumda olduğumuz için.en güzel tavsiyelerde burda geliyor..benimde sana naçizane bi tavsiyem var bence iyi düşünmüşsün biraz oralardan uzak kalsan iyi olcak kafanı dinlersin.sonra bence bidaha gelip 2. aşılamayı deneyin.yani benim fikrim bu..Allaha emanet ol
ben mecbur söyledim annemler köyde oldugu için o bakıcaktı bana mecbur kaldım söylemeye sölemeseydim merdiven için temizlik için çagırırdı gitmedigimdede daha kötü anlaşılırdım canım.malesef aynı evde degil ama altlı üstlü yaşıyoruz.o uyuz kaynana ne oluyormuş...şapşal şeylerzaten çektiğimiz kendimize yeter bide onlarımı çekicez...valla ben aşılamdan filan bahsetmeim bile..çekemem onun bırbırını..sende söylemeseydin keşke...umarım aynı vede yaşamıyorsunuzdur
Lütfen üzülmeyin, yazılarınızı okurken sizinle bende heyecanlanmıstım şimdi ise üzüntünüzü paylaşıyorum.unutmayın hiçbirşey sizden daha önemli degil...
sizleride allaha emanet ediyorum orda teyzeme falan gidip arasırada olsa sizlere ulaşmaya çalışacagım.öptüm hepinizi.
2.yi malesef uzun bi süre yaptıramıcam canım daha öncede yazmıştım maddi olarak sıkıntıdayız biraz toparlanmadan malesef yaptıramicaz.
ben mecbur söyledim annemler köyde oldugu için o bakıcaktı bana mecbur kaldım söylemeye sölemeseydim merdiven için temizlik için çagırırdı gitmedigimdede daha kötü anlaşılırdım canım.malesef aynı evde degil ama altlı üstlü yaşıyoruz.
saol canım.tabiki benden önemli degil.umarım rabbim kimseye aratmasın beklicem bi umutla adet olmamayı belkide yaptıgımız tek birrleşmede tutmuştur umudum o rabbim yüzümüze gülsün.
arkadaslar merhaba,
nasılsınız bugun? ben yine kotu bir hbr aldım, 2. aşılamaya start vermek için doktora gitmiştim, 4 cm' lik kistim oluşmuşyine başladım ağlamaya...yahu benim sabrım kalmadı, ben zamanı dert ederken süre daha da uzuyor.1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, aşılamadan da vazgeçtim, Ramazan dan sonra nasip olursa direk tüp bebeğe geçeceğim..
kızlar sonucumu aldım çok şükür rabbime hamileyim değerim 94,20 çıktı bugün 14.günüm.inanamıyorum bir türlü çok tuhaf ama çok sakinim sanki biri beni kandırıyormuş gibi geliyor.Darısı hpinize inşallah,yarın doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.dualarım hepinizle birlikte.
hayırlısı olsun canım .inşbebegin seni daha fazla bekletmez.arkadaslar merhaba,
nasılsınız bugun? ben yine kotu bir hbr aldım, 2. aşılamaya start vermek için doktora gitmiştim, 4 cm' lik kistim oluşmuşyine başladım ağlamaya...yahu benim sabrım kalmadı, ben zamanı dert ederken süre daha da uzuyor.1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam, aşılamadan da vazgeçtim, Ramazan dan sonra nasip olursa direk tüp bebeğe geçeceğim..
kızlar sonucumu aldım çok şükür rabbime hamileyim değerim 94,20 çıktı bugün 14.günüm.inanamıyorum bir türlü çok tuhaf ama çok sakinim sanki biri beni kandırıyormuş gibi geliyor.Darısı hpinize inşallah,yarın doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.dualarım hepinizle birlikte.
canım çooook sevindim ALLAH tamamına erdirsin..kaçıncı aşılamandı kaçyumurta vardı belirtilerin neydi biraz bahsedermisin
hayırlısı olsun canım .inşbebegin seni daha fazla bekletmez.
tebrik ederim canım umarım saglıklı bi hamilelik yaşarsın.ve hayırlısıyla kucagına alırsın bizler için dua et.ve belirtilerini yazarmısın.ben bekliyorum hala adet belirtim yok aksine hiç bişi hissetmiyorum sadece gögüslerim acıyo biraz okadar kasıklarımda agrım falan yok.heralde kendimi dinlemiyorum artıkki belirtide hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?