kızlar sonucumu aldım çok şükür rabbime hamileyim değerim 94,20 çıktı bugün 14.günüm.inanamıyorum bir türlü çok tuhaf ama çok sakinim sanki biri beni kandırıyormuş gibi geliyor.Darısı hpinize inşallah,yarın doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.dualarım hepinizle birlikte.
arkadaşlar birde ben meryem suresini okuyorum,kendim ve burdaki tüm arkadaşlarım hepinizi içine katarak dua ediyorum,hamile kalamasyadımda yine devam edip tekrar baştan başlayacaktım,şimdide inşallah bitireceğim sizler için ve kendim için.........
size çok garip birşey anlatmak istedim,aşılamaya başladım,puregon 600 lük 50 ünite başladım ama yumurtam oluşmadı sonra 75e çıkardık çok zor bi yumurtam oluştu sağ tarafta yumurta oluştu onu büyütmeye başladık,gün aşırı dr bakıyordu zaten yumurtalara son zamanlarda her gün baktı,aşılamadan 2 gün önce tekrar baktığında bir tane yumurta daha göründü drum bunun mümkün olmayacağını felan söyledi,kesinlikle görürdüm dedi,hemde diğer yumurtayla boyu aynıydı,bende dra Allah isterse olur dedim,meryem suresinin fazileti olarak düşünüyorum o yüzden hepinizin bir an evvel başlamasını isterim,okuyan arkadaşlar tekrar başlayın,hatta akşamları anlaşalım aynı saatte birbirimiz için okuyalım.drum hala o yumurtaya anlama veremedi.
tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin..
bende inanıyorum meryem süresinin gücüne Allah bizimde dualarımız kabul etsin inşallah emelcim yaş kaç problemin neydi birde hangi şehirde tedavi görüyorsn yazarmısın
yaşım 30 canım,Ankarada ikamet ediyorum burda tedavi gördüm,benim hsg sonucu sol tüpüm kapalı olduğu ortaya çıktı sonra ben laparoskopi ve histeroskopi oldum,sol tüpüm açıldı çok şükür, ameliyattan sonra 2 kez klomenle denedik olmayınca aşılamaya geçtik ilkindede tuttu çok şükür.
arkadaşlar birde ben meryem suresini okuyorum,kendim ve burdaki tüm arkadaşlarım hepinizi içine katarak dua ediyorum,hamile kalamasyadımda yine devam edip tekrar baştan başlayacaktım,şimdide inşallah bitireceğim sizler için ve kendim için.........
size çok garip birşey anlatmak istedim,aşılamaya başladım,puregon 600 lük 50 ünite başladım ama yumurtam oluşmadı sonra 75e çıkardık çok zor bi yumurtam oluştu sağ tarafta yumurta oluştu onu büyütmeye başladık,gün aşırı dr bakıyordu zaten yumurtalara son zamanlarda her gün baktı,aşılamadan 2 gün önce tekrar baktığında bir tane yumurta daha göründü drum bunun mümkün olmayacağını felan söyledi,kesinlikle görürdüm dedi,hemde diğer yumurtayla boyu aynıydı,bende dra Allah isterse olur dedim,meryem suresinin fazileti olarak düşünüyorum o yüzden hepinizin bir an evvel başlamasını isterim,okuyan arkadaşlar tekrar başlayın,hatta akşamları anlaşalım aynı saatte birbirimiz için okuyalım.drum hala o yumurtaya anlama veremedi.
özeldemi devlettemi yaptırdın canım
Duaların kabul olmuş, Allah sana çok guzel bir hediye vermiş çok sevindim.
benide listeye alırmısınız? 25 nisanda aşılama yaptırdım 26 yaşındayım 4. aşılamam, 9 mayısta sonuç alıcam.
tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin..
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklenmeyen adet tarihi 9 mayıs
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan
kızlar sizce degerimde bi yükselme olmuşmudurki 2 küsürden yükselirmi ki.pek umudum yok ama adet belirtimde yok.
doktorunu aradın mı ne dedi bende de aynı olmuştu değerim negatifti ama regli olmamıştım doktor kullandığım jeli bırak dedi 2 gün sonra regli oldum , ilacın varsa bırak tabi doktora sor, yada bekle acnım belki aşılama süresinde kendiliğinden gebe kalacan yani deneme haftası da kalmış olabilrsin.
çok şükür canım ya,çok güzel bir hediye aldım.darısı olmayanlara inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?