Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sendeki sorun ne 4. aşılamaya kadar denedin merak ettim. benimde 2. 6 mayısta sonucu alacam ,
Nerdeyse 5 yıllık evliyim hic korunmadım gittiğim her dr. normal yolla olur dedi.4 yıl tedavi gördüm ilaçlar, iğneler ama olmadı en son gıttigim dr rahim duvarının ınce oldugunu söyledi döllenme olsa bile tutunmanın olmadıgını.menegon iğne ile 9 milime ulaştı ilk defa ama sadece bir yumurtam vardı.inşallah olur son denememiz artık

emellcim çok çok tebrik ediyorum okadar çok sevindimki anlatamam. Alllahımdan sana çok rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum..bende adet olmuştum ilk aşılamada 30 nisanda ve kistim olduğunu söylemişti doktorum hemde kocamandı. benim için bir mucize oldu ve kistin dünkü kontrolde kaybolduğunu gördü doktorum çok mutlu oldum ve hemen 2. aşılama için iğne vurulmaya başladım dünden beri .bu sefer beklentim ve heyecanım daha az ama bende senin gibi lap. olmuştum ve lap.den sonra hamilelik oranı artarmış onun için üst üste yapalım dedik ama maneviyat bir yana şu maddiyatta bizim belimizi büktü ameliyat aşılamalar falan daha 1. aşılamanın borcunu ödemedik yakında çocuk diye diye bu borçlardan kendimi hapiste bulucam :18: Allahım sen bize yardım et ya Rabbim

gülcezacım ben en başından beri hep senin hamile olduğuna inanıyordum kandimden bile fazla inanırmısın halada inancım var adet olmadan inanamıycam galiba.bir umut var hala.bekle bakalım inşallah değerin yükselir.bak bende olmayınca yıkılmıştım kendimi eve kapattım annnemleri bile istemedim yanımda ama şöyle düşündüm Allahım yüzünü gördükten sonra acısını yaşatmasın zaten çocuğum yoktu yine yok. inşallah hepimizin kucakları bebekle dolar ama elden gelen hiçbirşey yok maalesef onun için güçlü ol biliyorum çok zor bir dolu emek verdin hepimiz öyle ama bununda usulü böyle sabır ve emek..bize de annemler yardım ediyor 2. de.1. borçla oldu zaten düşündükçe soğuk terler boşalıyor başımdan ama ne gerekiyorsa yapıcam

canım mrb, senin kistin aşılama sonrası mı oluşmuştu? yoksa aşılama sırasında mı farkedilmişti?

emelcim bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş. allahım kucağına almayı da nasip etsin.bende senin gibi inanamadım hala da inanamıyorum sanki allahım buradaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin...

aynen canım annemler yardımcı oluyo bizede kaynanamlarınsa hiiiççç yardımı olmuyo.bizim zaten kredi borcumuz var bankalarda onun yarı olmadan vermiyo çünkü onu eşimin maaşını kefil gösterdigimiz için diğerlerine göstericek bişi yok.tam biraz toparladık kendimizi aşılama için para biriktirdik oda böle borçla.artık bunları bitirmeden tekrar bi işe başlayamam.eşim yeni evliyken ağır depresyon geçirdiği için çok üsteleyemiyorum açıkcası sağlık daha önemli o ne zaman tamam derse ancek o zaman başlarız yeniye yani durumum böle.inş dedigin gibi adet olmam ve bebegim benimledir rabbimden umut kesilmez ol dedikten sonra olmıcak şey yoktur.hiç bir belirtisi yokken bile olabilir yani yeterki rabbim olsun desin.

emelcimmmmmmmm tebrik ederimmmm canım nasıl sevindim anlatamam....çok mutlu ol bebişinle ve bizlere dua etmeye devam et lütfen...allahım rahat bir hamilelik kolay bir doğum versin inşşş

canım benim güzel dileklerin için sağol,inan daha öncede olduğu gibi dualarım hepinizle.bu yolda yürümeyen bizleri anlamaz,Allahım hepimize kolaylıklar versin.

İnşallah Gülceza bebeğin seninledir bakarsın aşılamaya gerek kalmadan normal yoldan hamile kalmışsın Rabbim hayırlısını versin

Emell 06 tebrik ederim

Dün doktoru aradım 2. aşılama da olmadı diye hemen tüp bebeğe geçin dedi yaşım 34 ama evlilik yılım 2 yıl 2 ay devletin karşılaması için 3 yıl şartı varmış sanırım. Ne yapacağımı şaşırdım bizde sorun benim yumurtlamam bazen oluyor bazen 16 milime ulaşınca çatlıyor yani yumurtlama problemi eşimde herşey normal
Ya özelde tüp deniycem ki bu da maliyete bakıyor ya da bu yıl bekliycem seneye yaptırcam kafam allak bullak oldu sizce ne yapabilirim? :26:

sağol canım,darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere inşallah.....bende kendimde kist olduğunu düşünmüştüm açıkcası hatta kist olmasında adet olayım diye dua etmeye başlamıştım bile.kistinin kaybolması çok güzel canım aşılamada ara vermemen ondan daha iyi bi haber,eminimki 2.aşılamda hayırlı haberleri alacaksın.Allah yardım eder canım ödenir borçlar üzülme bunlara yeterki Rabbim sağlık versin hepsi olur.

emelcim bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş. allahım kucağına almayı da nasip etsin.bende senin gibi inanamadım hala da inanamıyorum sanki allahım buradaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin...

sağol canım,Rabbim sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.İnşallahh burdaki arkadaşlarımızdan hepsinden yakın bi zamanda alıcaz güzel haberleri.

teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlere inşallahhh...
benimde yumurtam çok fazla büyümüyordu zorla büyüttük bu aydada,maddi açıdan tüp insanı zorluyor 2 ay felan dinlen sonrada imkanlarını zorla ve tüp bebek yaptır dilerim dinlenme süresince meleğin kendiliğinden gelir,Allah yardımcın olsun cnm.

ii akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim aşılamanın 28 adetinde 39. günüydü kanda bakmadı doktorum direk ultrasona aldı ve 5 buçuk haftalık hamileymişim keseyi gördük benim hiç ümidim yoktu doktor babası gel tek taş pırlantaya bak dedi çok güzel gözüküyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabretmek zor umarım çabuk geçer ve bebeğim sağlıklı olur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım..

çok tşk ederim . benim ikinci aşılamamdı ilki tutmadı ikinciyi gonal f ile yaptık 4 yumurta oluştu bendede eşimdede him sorun yokmuş 12. gün aşılama yapıldı bugüne kadar doktorum bekletti aşılamadan sonra 7 10 gün hiç sorunum yoktu tek sorun gaz 10 günden sonra hafif karın ağrısı ama en büyük belirtim gögüs ağrısıydı çok ağrıdı günlerce ama artık geçti damarları hala belirgin rahat olun hiç takmayın ben işimi filan yaptım temzlik filan ama artık herşey yassak dedi doktorum iş yapma şunu bunu yeme diye çok şey söledim bakalım bebeğimiz için herşeye değer Allahım herkeze tattırsın bu duyguyu Allahın izniyle hayırlısıyla kucağıma alırım inşallahh.

tebrik ederim canım umarım saglıkla kucagına alırsın.hayırlı olsun.

kızzlar ara ara kasık agrılarım var bikaç saattir.adet agrısı gibi yarın sabah evde test yapıcam tekrar bakalım ama köyde olucagım için belki paylaşamaya bilirim sonucumu. son 2 testim kaldı zaten bitene kadar yapcam 2 gün arayla beklemedigim adetim gelmezse eger.umarım gelmez ve rabbimin ol dediğiyle beraber olurum.midem bulanıyo birazda.ama yemek yiyesim yok atıştırma şeklinde yiyiyorum çerez falan yani canım yemek yemek istemiyo ve 12 gün yattım ondanmı bilmem yatmak istemiyorum sadece vajenden progestan koydugumda 1 saat falan yatıp kalkıyom gece 12 de eşim ,işten gelince beraber köye gidicez.beni bırakcak sabah dönücek eve.annemlerle vakit geçirmek istiyorum biraz.bana en güzel onlar destek oluyo çünkü 16 sene beklemişler benim için.anneminde babamdan kaynaklanan çocukları olmamış 16 sene sonunda ben olmuşum.annemde sorun olmadıgı için onu tedavi etmemiş dr sadece babama 1 aylık klomen tedavisi yapmış biliyosunuzki erkeklerde sperm için kullanılıyo klomen babamada 1 aylık tedavi sonucunda bana hamile kalmış annem.inş benim bebegimde süpriz yapıp gelicek bana.

ayyyy umutlu bu negüzel bir haber böyle çok mutlu oldum bu senin ilk aşılamanmıydı canım?inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsinve hayırlı bir evlat olur çok tebrik ederim

çok sağolun kızlar Allahım sizlerede nasip etsin benim ikinciydi canım size tek diyebileceğim klomenle tedavi olmayın iğne olun bana gonal f çok etkili oldu bizde bi sorun yoktu ama ilkine göre iğneyle rahim kalınlığı çok ii olmuştu çok stres yapmayın bende ilkinde hep yattım tutmadı ikincide eve geldim bi kaç saat uyumuşum sonra hep ayaktaydım normal yaşantıma döndüm benim kasık batmam oluyodu şimdide var ama en belirğin özellik gögüslerdi kızlar

kızlar ben de kan testi yaptırdım az önce, idrar testinde tek çizgi çıkmıştı ama eşim ısrar etti kan tahlili yaptıralım diye, bugün aşılamamnın 13. günüydü bakalım bekleyip görecez sonucu..dua edin lütfeeeennnnn

inş canım hayırlı sonuçlar alırsın bebegin seninledir inş.dualarımdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…