Nerdeyse 5 yıllık evliyim hic korunmadım gittiğim her dr. normal yolla olur dedi.4 yıl tedavi gördüm ilaçlar, iğneler ama olmadı en son gıttigim dr rahim duvarının ınce oldugunu söyledi döllenme olsa bile tutunmanın olmadıgını.menegon iğne ile 9 milime ulaştı ilk defa ama sadece bir yumurtam vardı.inşallah olur son denememiz artıkcanım sendeki sorun ne 4. aşılamaya kadar denedin merak ettim. benimde 2. 6 mayısta sonucu alacam ,
doktorum devlet doktoru ama hastanede infertitle bölümü olmadığı için rapor çıkarmadık o yüzden özel oldu,ankarada genart tüp bebek merkezi var doktorum orayı tanıyormuş aşılama günü orda buluştuk orda yaptı.
emellcim çok çok tebrik ediyorum okadar çok sevindimki anlatamam. Alllahımdan sana çok rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum..bende adet olmuştum ilk aşılamada 30 nisanda ve kistim olduğunu söylemişti doktorum hemde kocamandı. benim için bir mucize oldu ve kistin dünkü kontrolde kaybolduğunu gördü doktorum çok mutlu oldum ve hemen 2. aşılama için iğne vurulmaya başladım dünden beri .bu sefer beklentim ve heyecanım daha az ama bende senin gibi lap. olmuştum ve lap.den sonra hamilelik oranı artarmış onun için üst üste yapalım dedik ama maneviyat bir yana şu maddiyatta bizim belimizi büktü ameliyat aşılamalar falan daha 1. aşılamanın borcunu ödemedik yakında çocuk diye diye bu borçlardan kendimi hapiste bulucam :18: Allahım sen bize yardım et ya Rabbim
kızlar sonucumu aldım çok şükür rabbime hamileyim değerim 94,20 çıktı bugün 14.günüm.inanamıyorum bir türlü çok tuhaf ama çok sakinim sanki biri beni kandırıyormuş gibi geliyor.Darısı hpinize inşallah,yarın doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.dualarım hepinizle birlikte.
gülcezacım ben en başından beri hep senin hamile olduğuna inanıyordum kandimden bile fazla inanırmısın halada inancım var adet olmadan inanamıycam galiba.bir umut var hala.bekle bakalım inşallah değerin yükselir.bak bende olmayınca yıkılmıştım kendimi eve kapattım annnemleri bile istemedim yanımda ama şöyle düşündüm Allahım yüzünü gördükten sonra acısını yaşatmasın zaten çocuğum yoktu yine yok. inşallah hepimizin kucakları bebekle dolar ama elden gelen hiçbirşey yok maalesef onun için güçlü ol biliyorum çok zor bir dolu emek verdin hepimiz öyle ama bununda usulü böyle sabır ve emek..bize de annemler yardım ediyor 2. de.1. borçla oldu zaten düşündükçe soğuk terler boşalıyor başımdan ama ne gerekiyorsa yapıcam
emelcimmmmmmmm tebrik ederimmmm canım nasıl sevindim anlatamam....çok mutlu ol bebişinle ve bizlere dua etmeye devam et lütfen...allahım rahat bir hamilelik kolay bir doğum versin inşşş
İnşallah Gülceza bebeğin seninledir bakarsın aşılamaya gerek kalmadan normal yoldan hamile kalmışsın Rabbim hayırlısını versinaynen canım annemler yardımcı oluyo bizede kaynanamlarınsa hiiiççç yardımı olmuyo.bizim zaten kredi borcumuz var bankalarda onun yarı olmadan vermiyo çünkü onu eşimin maaşını kefil gösterdigimiz için diğerlerine göstericek bişi yok.tam biraz toparladık kendimizi aşılama için para biriktirdik oda böle borçla.artık bunları bitirmeden tekrar bi işe başlayamam.eşim yeni evliyken ağır depresyon geçirdiği için çok üsteleyemiyorum açıkcası sağlık daha önemli o ne zaman tamam derse ancek o zaman başlarız yeniye yani durumum böle.inş dedigin gibi adet olmam ve bebegim benimledir rabbimden umut kesilmez ol dedikten sonra olmıcak şey yoktur.hiç bir belirtisi yokken bile olabilir yani yeterki rabbim olsun desin.
emellcim çok çok tebrik ediyorum okadar çok sevindimki anlatamam. Alllahımdan sana çok rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum..bende adet olmuştum ilk aşılamada 30 nisanda ve kistim olduğunu söylemişti doktorum hemde kocamandı. benim için bir mucize oldu ve kistin dünkü kontrolde kaybolduğunu gördü doktorum çok mutlu oldum ve hemen 2. aşılama için iğne vurulmaya başladım dünden beri .bu sefer beklentim ve heyecanım daha az ama bende senin gibi lap. olmuştum ve lap.den sonra hamilelik oranı artarmış onun için üst üste yapalım dedik ama maneviyat bir yana şu maddiyatta bizim belimizi büktü ameliyat aşılamalar falan daha 1. aşılamanın borcunu ödemedik yakında çocuk diye diye bu borçlardan kendimi hapiste bulucam :18: Allahım sen bize yardım et ya Rabbim
emelcim bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş. allahım kucağına almayı da nasip etsin.bende senin gibi inanamadım hala da inanamıyorum sanki allahım buradaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin...
İnşallah Gülceza bebeğin seninledir bakarsın aşılamaya gerek kalmadan normal yoldan hamile kalmışsın Rabbim hayırlısını versin
Emell 06 tebrik ederim
Dün doktoru aradım 2. aşılama da olmadı diye hemen tüp bebeğe geçin dedi yaşım 34 ama evlilik yılım 2 yıl 2 ay devletin karşılaması için 3 yıl şartı varmış sanırım. Ne yapacağımı şaşırdım bizde sorun benim yumurtlamam bazen oluyor bazen 16 milime ulaşınca çatlıyor yani yumurtlama problemi eşimde herşey normal
Ya özelde tüp deniycem ki bu da maliyete bakıyor ya da bu yıl bekliycem seneye yaptırcam kafam allak bullak oldu sizce ne yapabilirim? :26:
ii akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim aşılamanın 28 adetinde 39. günüydü kanda bakmadı doktorum direk ultrasona aldı ve 5 buçuk haftalık hamileymişim keseyi gördük benim hiç ümidim yoktu doktor babası gel tek taş pırlantaya bak dedi çok güzel gözüküyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabretmek zor umarım çabuk geçer ve bebeğim sağlıklı olur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım..[/QUOTE
tebrik ederimcanım sabrının sonunu aldın sonunda bugün aldığımız ikinci güzel haber bu bizide umutlandırıyor...canım sende bize tedavi sürecin hakkında biraz bilgi veririmisin problemin neydi kaçıncı aşılamaydı kaç yumurtan vardı belirtilerin neydi falan biraz bahset canım
ii akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim aşılamanın 28 adetinde 39. günüydü kanda bakmadı doktorum direk ultrasona aldı ve 5 buçuk haftalık hamileymişim keseyi gördük benim hiç ümidim yoktu doktor babası gel tek taş pırlantaya bak dedi çok güzel gözüküyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabretmek zor umarım çabuk geçer ve bebeğim sağlıklı olur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım..
ii akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim aşılamanın 28 adetinde 39. günüydü kanda bakmadı doktorum direk ultrasona aldı ve 5 buçuk haftalık hamileymişim keseyi gördük benim hiç ümidim yoktu doktor babası gel tek taş pırlantaya bak dedi çok güzel gözüküyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabretmek zor umarım çabuk geçer ve bebeğim sağlıklı olur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım..
kızlar ben de kan testi yaptırdım az önce, idrar testinde tek çizgi çıkmıştı ama eşim ısrar etti kan tahlili yaptıralım diye, bugün aşılamamnın 13. günüydü bakalım bekleyip görecez sonucu..dua edin lütfeeeennnnn
inş canım hayırlı sonuçlar alırsın bebegin seninledir inş.dualarımdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?