Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Umutlu bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin hepimize tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla muradlarımızı versin

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin,darısı isteyen herkeze inşallah.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----3 mayısta hamile oldugunu ögrendi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklenmeyen adet tarihi 9 mayıs
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

canım mrb, senin kistin aşılama sonrası mı oluşmuştu? yoksa aşılama sırasında mı farkedilmişti?

canım benim doktorum aşılama günü ultrasonla bakmadı bende anlamadım kimi doktor bakıyor kimisi bakmıyor bilmiyorum hangisi doğru.doktorum aşılamadan 3 gün sonra beni kontrole çağırdı orada ultrasonla baktı bayağı büyük bir kist olduğunu gördü çatlamamış yumurta olmuş benim yumurtalar çok oluştu ama hepsi aynı gelişmeyi göstermedi diğer geride kalan küçükler çatlatma iğnesinden sonra çatlamamış bunlarda kiste dönüşmüş ama adetle attığımı söyledi doktor.çok ama çooook sancılı bir adet dönemi geçirdim halada belim çok ağrıyor ağlatıyor düşün ama kistten dolayı oluyormuş birde doktorun dediğine göre aşılamadan sonra gebelik olmamışsa adet çook sancılı olurmuş

senindemi kistin var?inşallah yoktur canım Allah korusun

sonuç 141.7 yarın sabah gidecem dr.a, 13. günümde bu sonuç, 15. güne kadar yükselmesi gerekiyormuş öyle mi ??

tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim gitmeden güzel haberler aldım çok şükür.inş benimkide yükselir dicem ama baksana senin 13. günde 141,7 çıkmış benimki umutsuz vaka yaniii ama adet olmadan tabi ümit bitmiyo hayırlısı allahtan .

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----3 mayısta hamile oldugunu ögrendi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklenmeyen adet tarihi 9 mayıs
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----13. günde degeri 141,7 hamile
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

ben hala inanamıyorum hamile miyim değil miyim bi garip hissediyorum:)) dr ne dicek acaba yarın merak ediyorum

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin...bugün ne güzel bir gün 3 güzel hamile haberi aldık darısı başımıza sanırım ilk aşılamandı idrarda negatif çıktı demiştin idrar testini nezaman yaptırdın..kaç yumurtan vardı ve sorun neydi yazarmısın canım

ayy çok sevindim ya 3 güzel haber .
emelo6,umutlu,sanik hayırlı olsun..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Artık darısıda bizim başımıza inşAllah

rosemmmcim benim ilk aşılamamdı, bu ay 3 yumurtam olmuştu, idrar testini 11. gün yapmıştım benim sorunum sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde tabi bu başlı başına bi problem değil dedi dr, onun dışında hiçbi sorun yoktu...Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar, bugün gidecem dra hala şok durumundayım ben, ağustosta 4 yılımız bitecek evlilikte ve hiç korunmadık biz ama vajinusmus problemim vardı benim, yaklaşık 2 yıldır düzenli ilişki yaşıyoruz ama olmuyordu bebek...Gerçekten çok sabretmek gerekiyor, bol bol dua edelim birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…