çok teşekkürler canım AMİN inşallah hepimizinki bizimle olur
yarım saat kaldı bakalım yaa çok heyecan yaptım
çok sağolun kızlar Allahım sizlerede nasip etsin benim ikinciydi canım size tek diyebileceğim klomenle tedavi olmayın iğne olun bana gonal f çok etkili oldu bizde bi sorun yoktu ama ilkine göre iğneyle rahim kalınlığı çok ii olmuştu çok stres yapmayın bende ilkinde hep yattım tutmadı ikincide eve geldim bi kaç saat uyumuşum sonra hep ayaktaydım normal yaşantıma döndüm benim kasık batmam oluyodu şimdide var ama en belirğin özellik gögüslerdi kızlar
ii akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim aşılamanın 28 adetinde 39. günüydü kanda bakmadı doktorum direk ultrasona aldı ve 5 buçuk haftalık hamileymişim keseyi gördük benim hiç ümidim yoktu doktor babası gel tek taş pırlantaya bak dedi çok güzel gözüküyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabretmek zor umarım çabuk geçer ve bebeğim sağlıklı olur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım..
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin,darısı isteyen herkeze inşallah.
Umutlu bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin hepimize tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla muradlarımızı versin
çok tşk ederim senin bebişinde hayırlı olsun Allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ve herkeze Allahım bu duyguyu tattırsın inşallahh
çok teşekkürler canım AMİN inşallah hepimizinki bizimle olur
sonuç 141.7 yarın sabah gidecem dr.a, 13. günümde bu sonuç, 15. güne kadar yükselmesi gerekiyormuş öyle mi ??
canım mrb, senin kistin aşılama sonrası mı oluşmuştu? yoksa aşılama sırasında mı farkedilmişti?
sonuç 141.7 yarın sabah gidecem dr.a, 13. günümde bu sonuç, 15. güne kadar yükselmesi gerekiyormuş öyle mi ??
ben hala inanamıyorum hamile miyim değil miyim bi garip hissediyorum:)) dr ne dicek acaba yarın merak ediyorum
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin...bugün ne güzel bir gün 3 güzel hamile haberi aldık darısı başımıza sanırım ilk aşılamandı idrarda negatif çıktı demiştin idrar testini nezaman yaptırdın..kaç yumurtan vardı ve sorun neydi yazarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?