Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde bugün moralim bozuldu çünkü yüzümde sivilceler çıktı sanırım regli olacam geçen aşılamada da böyle olmuştum gene aynıyım.NASİP RABBİM böyle istiyor ne yapayım.

canım benimde bugün moralim bozuldu çünkü yüzümde sivilceler çıktı sanırım regli olacam geçen aşılamada da böyle olmuştum gene aynıyım.nasip rabbim böyle istiyor ne yapayım.

suralcım hayırlı haberlerini alırız inşş....ben başaramadım kızlar...sabah pembe pembe gelmeye bşalamışlar...bu sefer çokk erken geldiler...buda birşeydir herhalde :2:

kızlar gunaydın moralim cok bozuk sabah bir kalktım böle kahve kahve leke pembe gibi biseyler gelmiş adet oluyorum galıba bu kadar erken mı ya ya test bile yapmadan okadar kotuyum ki ağladım cok eşimde bana kızıyo nıye ağlıyosun dıye tabı olan bız kadınlara oluyo gene aynı seyler sil baştan başlıcaz ama gene belki bir umut var içimde ped koydum ama daha hiç kırlenmemiş belki sadece lekelenmedir ya da kendimi avutuyorum

benimde aynı canım...test yapma heycanını yaşamadım bile...elimde pedle dolaşıyorum...ağlayamıyorumda işyerimdeyim...birazdan izin alıp gidicem..kafamı dinlemeye

benimde aynı canım...test yapma heycanını yaşamadım bile...elimde pedle dolaşıyorum...ağlayamıyorumda işyerimdeyim...birazdan izin alıp gidicem..kafamı dinlemeye

bende işteyim nefesim daralıyor bağırmak istiyorum avaz avaz hala bişi gelmedi tam olarak dru arasam mı bilmiyorum:2:

canım belkide lekelenmedir, ama üzülme Rabbim böyle yakıştırmış demekten başka çare yok .bende çok kötüyüm bu sabah sivilceler sinyal verdi regli olmam için geliyoruz diyolar sanki inan 2. denememdi ilaçlara karşı gücümde yok çok şiştim vücüdum çok yoruldu,ama elden birşey gelmiyo ne yapayım.

bende işteyim nefesim daralıyor bağırmak istiyorum avaz avaz hala bişi gelmedi tam olarak dru arasam mı bilmiyorum:2:

kırmızıya dönüştü pembeler...ben gidiyorum...hamişlere allah tamamınız yaşatsın...hamiş olmak isteyenlerinde rabbim kucaklarını boş bırakmasın

kırmızıya dönüştü pembeler...ben gidiyorum...hamişlere allah tamamınız yaşatsın...hamiş olmak isteyenlerinde rabbim kucaklarını boş bırakmasın

tamam canım görusuruz sıkma canını dicem biliyorum olmuyor elde değil bende daha kırmızı yok bakalım beklıyorum

canım benimde vucudum inanılmaz şişti senin derğerin yüksek değikmiydi kanda yanlış mı hatırlıyorum birde bisey sorucam sen iğne mi yoksa ilacmı kullanmıstın ben ilaç kullandım herhalde dr sonrakı asamada iğne verir gonal f bu iğne ile ilgili bilgin var mı kac kere vuruluyor bir kutu içinde bi tane mi var çok pahalı ozaman ya bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

evet canım benim de kistim var, adetin 3. günü ikinci aşılamaya başlamak için gitmiştim doktora, 4,5 cm lik kistim oluşmuş, çok üzüldüm, bu ay boş geçecek doğum kontrol hapı kullanıcam çünkü...
bu adatte atmam imkansız ki doğum kontrol hapı verdi doktorum

:79:
ben göbekten progan-600 kullandım 2. aşılamada ilkinde gonal-f kullanmıştım 75 cc. günde ama benim vücüduma çok dokundu, ne yapacam bilmiyorum, ben ssk karşılamış hali ilaçlara 500 verdim, ama sonuçta negatif malesef içimden bir his öyle diyo.

canım ben bu olayları hiçbilmıyorum ssk karsılaması için rapor mu cıkartmak gerekiyor ben bugune kadar hep özel aldım ilaçları ovitrelliyi ama artık şartları zorluyorum allah hepimizin yardımcısı olsun iğneyi toplam kac adet klanıyosun

ya offf canım neolur üzülme bende adetin 3.günü d. kontrol hapı için gitmiştim bana patlamış yok olmuş dedi ama ne bileyim artık kimseye güvenemiyorum bile ben anlayamıyorum ki yok olup olmadığını iyice psikopata bağladım doktora bile dicem ki çekil ben bakayım okadar yani okadar kocaman kist kaybolmuş hem çok sevindim hemde kafamda soru işareti ya hala ordaysa delirmeye başlıyorum herhaldecanım vardır bundada bir hayır neyapalım üzülme olurmu

Bende bugün evin yakınında bir polikliniğe gittim ultrasona girmek için belki kist oluşmuştur aşılamadan sonra diye iyiki de gitmişim 3 tane 38 mm lik folikül kistim oluşmuş şimdi adetimin 5. günü ne yapacağımı şaşırdım aşılamayı yapan doktorada ulaşamadım daha önce bende hiç kist oluşmuyordu bu iğneler benim dengemi fena bozdu ilk defa merional igneler vuruldum böyle oldu halbuki klomeni 7 ay falan kullandım bir kez bile kistim olmamıştı. Şimdi bana doğum kontrol hapı mı verecekler? :26:

içini ferah tut canım gitmiştir kistin, ben muayene ederken kendim de gordum kisti, bayağı büyük 4,5 cm, adetle atılır muhtemelen bir dahaki ay dedi ama, büyümesini engellemek için doğum kontrol hapı verdi, bu ay yumurta oluşmayacak ben de yani..cok zor geliyor ya bebek isterken doğum kontrol hapı kullanmak, bir dahaki ay da koruma sağlamasından korkuyorum, acaba hiç hap içmeden soğan kürü mü uygulasam?

rosemm ben aşılamadan 8 gün sonra adet oldum şimdi de kistlerim oluşmuş ne yazıkki

canım yumurtaların çatlamamış demekki aşılamadan sonra kontrole çağırmalıydı doktorun yumurtalar çatlamışmı diye neyse benimde birkere yumurtam çatlamamış koskocaman olmuştu ama adetle attım inşallah sende atarsın üzülme lütfen bu iğneyle ilk aşılamanmıydı kaç yumurtan vardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…