rosemm ben aşılamadan 8 gün sonra adet oldum şimdi de kistlerim oluşmuş ne yazıkki
Rosemm ikinci aşılamam dı yumurta 4-5 tane vardı 18 e ulaşan ama 3 tanesi daha çatlamamış kocaman duruyorlarmış benim şu an adetin 5. günü ve hala duruyorlar. İlaç mı veriyorlar hemen ?canım kaç yumurta vardı aşılamada onlar çatlamamış benimde birkere çatlamamış kocaman olmuştu ama adetle attım inşallah seninde öyle olur.ilk aşılamanmıydı
Rosemm ikinci aşılamam dı yumurta 4-5 tane vardı 18 e ulaşan ama 3 tanesi daha çatlamamış kocaman duruyorlarmış benim şu an adetin 5. günü ve hala duruyorlar. İlaç mı veriyorlar hemen ?
Yoksa kan testine göre mi Ca diye bir test varya ona göre mi ilaç veriyorlar ki?
canım ben bu olayları hiçbilmıyorum ssk karsılaması için rapor mu cıkartmak gerekiyor ben bugune kadar hep özel aldım ilaçları ovitrelliyi ama artık şartları zorluyorum allah hepimizin yardımcısı olsun iğneyi toplam kac adet klanıyosun
ben özel hastanede yaptırdım kendim ssk çalışanım hastane kendi rapor çıkardı 2 defa aşılama 1 defa tüp için şansın var ücretsiz 50 tl. her iki aşılamaya girerken ödedim ilaçlara da 500 tl muayene vs. derken herbiri 1000 tl oldu aksi taktirde ilaçlar daha pahallı eşime ve bana ilaç verdi eşiminkiler daha pahallı idi, 2. eşim haplarına devam etti kutu bitmemişti ama ben progon ve ovitrelle aldım onlarada 200 tl verdim birde jel 13tl. yani ssk olmazsan daha phallı sadece aşılama günü 450 tl veriliyo ama ben 50 tl verdim . ama her hastanede farklıymış benimki trabzon özel karadeniz hastanesi, araştırmak gerek , raporu kendileri çıkarıyo sen uğraşmıyorsun .yardımcı oalbildimse ne mutlu ,
kızlar ben dayanamadım kan testi için hastaneye gittim saat 2 de sonuçlar çıkacak ama ben işte çalıştığım için eşim alabilirse yazarım yada akşama yazarım benim 12. günüm bugün gerçi 2 gün erken ama merak ettim sivilcelerim çıkınca dayanamadım ,
kızlar ben dayanamadım kan testi için hastaneye gittim saat 2 de sonuçlar çıkacak ama ben işte çalıştığım için eşim alabilirse yazarım yada akşama yazarım benim 12. günüm bugün gerçi 2 gün erken ama merak ettim sivilcelerim çıkınca dayanamadım ,
kafam cok karıstı arkadaslar doktorla konustum dedım iste lekelenmeler var acık pembe bıseyler gelıyo dıye oda adet oluyosundur dedı ve benı hıc cagırmadı kontrole dedı kı 1 ay dinlen bisey yapmayalım benım bldiğim aşılamada ara vermeden 2.ye gecmek lazım sans artması için anlamadım ya kafam allak bullak bidaki ay adet olduğunda gitcekmişim ya bende kist olduysa bakmıcakmı eger kıst varsa doğum kontrol hap kullanmam lazım sımdı bılemicem ne olduğu bi ay daha sarkacak offfffff
ve tahminlerimde yanılmadım ve test 0,03 çıkmış negatif ,RABBİM böyle uygun gördü başım üstüne ne yapayım.((
rosemmmcim benim ilk aşılamamdı, bu ay 3 yumurtam olmuştu, idrar testini 11. gün yapmıştım benim sorunum sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminde tabi bu başlı başına bi problem değil dedi dr, onun dışında hiçbi sorun yoktu...Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar, bugün gidecem dra hala şok durumundayım ben, ağustosta 4 yılımız bitecek evlilikte ve hiç korunmadık biz ama vajinusmus problemim vardı benim, yaklaşık 2 yıldır düzenli ilişki yaşıyoruz ama olmuyordu bebek...Gerçekten çok sabretmek gerekiyor, bol bol dua edelim birbirimize...
suralcım, hiç üzülme hayırlısı olsun. İnşallah biz de birgün anne oluruz.ve tahminlerimde yanılmadım ve test 0,03 çıkmış negatif ,RABBİM böyle uygun gördü başım üstüne ne yapayım.((
canım sağ tüpün kapalıysa soldaki yumurtan kaçtaneydi
canım solda 1 tane sağda 2taneydi sanırım
listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----3 mayısta hamile oldugunu ögrendi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklenmeyen adet tarihi 9 mayıs
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----13. günde degeri 141,7 hamile
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama test sonucu negatif
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan
waboose ve aysemeng77 sizin belli oldumu?belki yazmışsınızdır ama tam okuyamadım kusura bakmayın..yazarsanız onlarıda listeye ekleyelim..
suralcım inan böyle sonuçları duyunca okadar çok üzülüyorum ki...benimde olumsuzdu biliyorsundur. elimizden gelen birşey olmuyor ne yazıkki neolur güçlü ol hayırlısıyla inşallah bizede birgün nasip olacak o güzel sonuç
evet nasip değilmiş bakalım artık oluruna bırakacam. belki tüp denerim ilerde,
waboose ve aysemeng77 sizin belli oldumu?belki yazmışsınızdır ama tam okuyamadım kusura bakmayın..yazarsanız onlarıda listeye ekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?