Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rosemm ben aşılamadan 8 gün sonra adet oldum şimdi de kistlerim oluşmuş ne yazıkki

canım kaç yumurta vardı aşılamada onlar çatlamamış benimde birkere çatlamamış kocaman olmuştu ama adetle attım inşallah seninde öyle olur.ilk aşılamanmıydı

canım kaç yumurta vardı aşılamada onlar çatlamamış benimde birkere çatlamamış kocaman olmuştu ama adetle attım inşallah seninde öyle olur.ilk aşılamanmıydı
Rosemm ikinci aşılamam dı yumurta 4-5 tane vardı 18 e ulaşan ama 3 tanesi daha çatlamamış kocaman duruyorlarmış benim şu an adetin 5. günü ve hala duruyorlar. İlaç mı veriyorlar hemen ?
Yoksa kan testine göre mi Ca diye bir test varya ona göre mi ilaç veriyorlar ki?

ben ilaç kullanmadım 4-5 ymurtan vardıysa çatlayan diğer iki taneyle hamile kalmış olabilirsin çünkü 8.gün adet olunmaz belki yerleşme kanamasıydı her ihtimale karşı gebelik testi yaptır ve sonra doktorla görüş bence

ben özel hastanede yaptırdım kendim ssk çalışanım hastane kendi rapor çıkardı 2 defa aşılama 1 defa tüp için şansın var ücretsiz 50 tl. her iki aşılamaya girerken ödedim ilaçlara da 500 tl muayene vs. derken herbiri 1000 tl oldu aksi taktirde ilaçlar daha pahallı eşime ve bana ilaç verdi eşiminkiler daha pahallı idi, 2. eşim haplarına devam etti kutu bitmemişti ama ben progon ve ovitrelle aldım onlarada 200 tl verdim birde jel 13tl. yani ssk olmazsan daha phallı sadece aşılama günü 450 tl veriliyo ama ben 50 tl verdim . ama her hastanede farklıymış benimki trabzon özel karadeniz hastanesi, araştırmak gerek , raporu kendileri çıkarıyo sen uğraşmıyorsun .yardımcı oalbildimse ne mutlu ,

kızlar ben dayanamadım kan testi için hastaneye gittim saat 2 de sonuçlar çıkacak ama ben işte çalıştığım için eşim alabilirse yazarım yada akşama yazarım benim 12. günüm bugün gerçi 2 gün erken ama merak ettim sivilcelerim çıkınca dayanamadım ,

canım verdiğin bilgiler için saol mutlu haberlerini bekliyorum canım

kafam cok karıstı arkadaslar doktorla konustum dedım iste lekelenmeler var acık pembe bıseyler gelıyo dıye oda adet oluyosundur dedı ve benı hıc cagırmadı kontrole dedı kı 1 ay dinlen bisey yapmayalım benım bldiğim aşılamada ara vermeden 2.ye gecmek lazım sans artması için anlamadım ya kafam allak bullak bidaki ay adet olduğunda gitcekmişim ya bende kist olduysa bakmıcakmı eger kıst varsa doğum kontrol hap kullanmam lazım sımdı bılemicem ne olduğu bi ay daha sarkacak offfffff

sural sonuç belli olmadımı paylaş lütfen bizimle merak ettim...

canım yanlış anlama ama senin doktorunun diplomasından şüpheliyim.biz bile adet olunduktan sonra kontrole gidilip durum değerlendirmesi yapıldığını biliyoruz.kist oluşmuşsa tedavisi için yada ikinci aşılama için vs..sen tel.ile mı konuştun eğer öyleyse yüzyüze görüş evet seninde bildiğin gibi aşılamada ard arda olunca şans artıyor lütfen doktorunla görüş bence en azından kontrol etsin

ve tahminlerimde yanılmadım ve test 0,03 çıkmış negatif ,RABBİM böyle uygun gördü başım üstüne ne yapayım.((

ve tahminlerimde yanılmadım ve test 0,03 çıkmış negatif ,RABBİM böyle uygun gördü başım üstüne ne yapayım.((

suralcım inan böyle sonuçları duyunca okadar çok üzülüyorum ki...benimde olumsuzdu biliyorsundur. elimizden gelen birşey olmuyor ne yazıkki neolur güçlü ol hayırlısıyla inşallah bizede birgün nasip olacak o güzel sonuç

canım sağ tüpün kapalıysa soldaki yumurtan kaçtaneydi

waboose ve aysemeng77 sizin belli oldumu?belki yazmışsınızdır ama tam okuyamadım kusura bakmayın..yazarsanız onlarıda listeye ekleyelim..

evet nasip değilmiş bakalım artık oluruna bırakacam. belki tüp denerim ilerde,

evet nasip değilmiş bakalım artık oluruna bırakacam. belki tüp denerim ilerde,

canım günaydın sıkma canını ne olur ben toparlandım biraz nasip diyorum iyice kırmızılar gelmeye başladı benım dr bir ay dinlen daha sonra bakarız dedı anlamadım kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…