Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya canım inan artık doktorlara güvenim kalmadı birinin tamam dediğine öteki hayır diyor anlamadım yani biz bilinçliyken bole oluyor bide okumasak arastırmasak nasıl olucak kim bilir en iyisi bir tüp bebek merkezine gitmek galiba ya özele gidiyoruz daha iyi bizi dinlesiner ilgilensinler diye ama olmuyo iste

canım benim doktorumda muayene etti....2 dinlen dedi...bu ilaçların etkisi 2 daha sürüyor eminim kendiliğinden hamile kalıcaksın dedi...artarda yapmak şart değil

canım benim doktorumda muayene etti....2 dinlen dedi...bu ilaçların etkisi 2 daha sürüyor eminim kendiliğinden hamile kalıcaksın dedi...artarda yapmak şart değil

biraz önce doktorla gorustum hocam geleyim mi ultrosona girmicekmiyim ya kist varsa dedim hayır yoktur gerek yok dedi bu ay hiç bir ilac kullanma kullandığın ilacın etkisi sürecek dedi bende mecburen tamam dediğiniz gibi oldun dedim.ama için rahat değil bir tıp merkezine gidip ultrosonla baktırırım herhalde

canım merak ettim hiçbir ilaç kullanma derken neyi kastetti doktorun?

birde okadar para veriyoruz şimdi başka doktora tekrar ultrason içinmi para vereceksin? .kist olmadığını o nerden anlıyor bakmadan?sen aşılama olurken ultrasonla bakmışmıydı yumurtalar çatlamışmı diye?eğer baktıysa tamam kist yok diyorsa yoktur yada 3. 5. günü falan aşılamadan sonra gidip kontrol ettiyse.. ama hiç gitmediysen aşılama gününden bu zamana inan doktorunu anlamak zor:26:

canım aşılama yapmadan önce baktı 2 yumurtam vardı aşılamadan sonra ise hic gitmedim doktora bidaki ay adet olmazsan gel demişti bende anlamıyorum artık hıc bir şey

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----3 mayısta hamile oldugunu ögrendi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- test sonucu negatif
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----13. günde degeri 141,7 hamile
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......adet oldu maalesef
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------adet oldu maalesef
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama test sonucu negatif
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

arkadaşlar nerdesiniz?bu ay hüsrana uğrayan arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve benide yalnız bırakmayın ben sizden güç alıyordum:84::84:

merhab arkadaşlar,nasılsınız? yazılanları şimdi okumaya başlayacağım umarımgüzel haberler okurum,ben mutlu haberi aldığımdan beri malesef bir türlü sevinemedim,hala hiç inandırıcı gelmiyor bana,birde ürtikerim azdı o mahvediyor ilaçta alamıyorum malesefki mutluluğumu gölgelendirdi bu ürtiker,sürekli dua ediyorum şifa ayetleri okuyorum.meleğini bekleyen arkadaşlarım içinde sürekli dua ediyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet kızlar ne olur bizi yalnız bırakmayın.bu ara kimse fazla uğramıyor..bugün benim aşılama günüyle birlikte 9.günüm ama iki gündür adet olucakmışım gibi belim ağrımaya başladı vede çok kötü bi şişkinlik var.iğnelerden olamaz herhalde artık etkisi geçmiştir onların.korkmaya başladım ben önceki aşılamada ü4 gün önceden adet olmuştum yine öylemi olucak acaba
ne olur dua edin bize..

arkadaşlar nerdesiniz?bu ay hüsrana uğrayan arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve benide yalnız bırakmayın ben sizden güç alıyordum:84::84:

benim eşim ameliyat olacak artık aşılama yaptırmayacağım 5-6 ay bekleyecez eğer olmazsa tüp yaptıracağız ama inanın hergün siteye giriyorum güzel haberler beni mutlu ediyor.

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, bu iş sabır işi, birbirimiz için dua edelim, hayırlısını dileyelim lütfen.. birbirimizi en iyi anlayanlar biziz aynı süreçlerden geçiyoruz, kimse kendini yalnız hissetmesin...

canım üzülme ben de hüsrana uğradım ama tahmin ettiğim kadar dağılmadım. sonuçta rabbim bilir zamanını. biz sadece elimizden geleni yaptık. takdir yaradanın.

arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum hamile kalamayanlara ise bir dahakine inşallah diyorum bn de pkoluyum 3 sefer klomen kullandım ama 2-3 aydır bıraktım ilacı filan şimdi aşılama yaptırıcam yalnız ücretsiz yaptırıcam emekli sandığından faydalanıcam aşılama için ankarada neresi güvenilirdir, aşılama yaptırdığımda iş yerinden 3-4 gün izin almalımıyım yoksa hayatıma devam mı etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum sevgiler

canım ben de çalışıyorum, aşılama yaptırdığım gün izin aldım, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin, yine de dikkat etmek gerek tabi ki, işten sonra bol bol dinlen...

kızlar ben iyiden korkmaya başladım akıntımda artık koyu renge dönmeye başladı :84::84:
hamile olan arkadaşlar biraz bilgi verin bana sizde nasıl oldu?bugün 10. günüm ya adet içinde erken değilmi?moralim bozulmaya başladı buda tutmadı sanırım
neden kimse foruma uğramıyor artık.. adet olan kızlar naptınız tedaviyetekrar başladınızmı?
hamile olan kızlar sanik emel06 umutlu ve diğer arkadaşlar siz naptınız keseyi gördünüzmü bebeğin kalp atışını duydunuzmu sizde arada bir girip haber verin bize olmazmı hem bizim içinde umut olur.topiğimizi bırakmayalım bence devam edelim:)

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----3 mayısta hamile oldugunu ögrendi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
16 nisan iremsu_33---yaş 30-2. aşılması------hamile degeri:
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----adet oldu malesef
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----hamile degeri:94,20
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- test sonucu negatif
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----13. günde degeri 141,7 hamile
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......adet oldu maalesef
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------adet oldu maalesef
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama test sonucu negatif
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------adet oldu maalesef
24 nisan
25 nisan esenayy---yaş 26-4.aşılaması-----9 mayıs test günü
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…