canım yanlış anlama ama senin doktorunun diplomasından şüpheliyim.biz bile adet olunduktan sonra kontrole gidilip durum değerlendirmesi yapıldığını biliyoruz.kist oluşmuşsa tedavisi için yada ikinci aşılama için vs..sen tel.ile mı konuştun eğer öyleyse yüzyüze görüş evet seninde bildiğin gibi aşılamada ard arda olunca şans artıyor lütfen doktorunla görüş bence en azından kontrol etsin
kafam cok karıstı arkadaslar doktorla konustum dedım iste lekelenmeler var acık pembe bıseyler gelıyo dıye oda adet oluyosundur dedı ve benı hıc cagırmadı kontrole dedı kı 1 ay dinlen bisey yapmayalım benım bldiğim aşılamada ara vermeden 2.ye gecmek lazım sans artması için anlamadım ya kafam allak bullak bidaki ay adet olduğunda gitcekmişim ya bende kist olduysa bakmıcakmı eger kıst varsa doğum kontrol hap kullanmam lazım sımdı bılemicem ne olduğu bi ay daha sarkacak offfffff
waboose ve aysemeng77 sizin belli oldumu?belki yazmışsınızdır ama tam okuyamadım kusura bakmayın..yazarsanız onlarıda listeye ekleyelim..
canım benim doktorumda muayene etti....2 dinlen dedi...bu ilaçların etkisi 2 daha sürüyor eminim kendiliğinden hamile kalıcaksın dedi...artarda yapmak şart değil
biraz önce doktorla gorustum hocam geleyim mi ultrosona girmicekmiyim ya kist varsa dedim hayır yoktur gerek yok dedi bu ay hiç bir ilac kullanma kullandığın ilacın etkisi sürecek dedi bende mecburen tamam dediğiniz gibi oldun dedim.ama için rahat değil bir tıp merkezine gidip ultrosonla baktırırım herhalde
biraz önce doktorla gorustum hocam geleyim mi ultrosona girmicekmiyim ya kist varsa dedim hayır yoktur gerek yok dedi bu ay hiç bir ilac kullanma kullandığın ilacın etkisi sürecek dedi bende mecburen tamam dediğiniz gibi oldun dedim.ama için rahat değil bir tıp merkezine gidip ultrosonla baktırırım herhalde
birde okadar para veriyoruz şimdi başka doktora tekrar ultrason içinmi para vereceksin? .kist olmadığını o nerden anlıyor bakmadan?sen aşılama olurken ultrasonla bakmışmıydı yumurtalar çatlamışmı diye?eğer baktıysa tamam kist yok diyorsa yoktur yada 3. 5. günü falan aşılamadan sonra gidip kontrol ettiyse.. ama hiç gitmediysen aşılama gününden bu zamana inan doktorunu anlamak zor:26:
canım merak ettim hiçbir ilaç kullanma derken neyi kastetti doktorun?
arkadaşlar nerdesiniz?bu ay hüsrana uğrayan arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve benide yalnız bırakmayın ben sizden güç alıyordum:84::84:
arkadaşlar nerdesiniz?bu ay hüsrana uğrayan arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve benide yalnız bırakmayın ben sizden güç alıyordum:84::84:
arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum hamile kalamayanlara ise bir dahakine inşallah diyorum bn de pkoluyum 3 sefer klomen kullandım ama 2-3 aydır bıraktım ilacı filan şimdi aşılama yaptırıcam yalnız ücretsiz yaptırıcam emekli sandığından faydalanıcam aşılama için ankarada neresi güvenilirdir, aşılama yaptırdığımda iş yerinden 3-4 gün izin almalımıyım yoksa hayatıma devam mı etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?