Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım lutfen umudunu yitirme ben alıştım mecburen ama cok yoğun bir adet yaşıyorum anlamadım işte tek korkum kist varmı yokmu bilmiyorum bu ay dr dinlen dedi zaten ilacın etkisi sürüyomus ole dedı bakalım rabbim yüzümüze güler insallah bu ay ama hıc kafama takmıcam tabii başarabilirsem benim 2.asılama haziranda olur artık belkide hic gerek kalmadan rabbin ol der oluverir

benim eşim ameliyat olacak artık aşılama yaptırmayacağım 5-6 ay bekleyecez eğer olmazsa tüp yaptıracağız ama inanın hergün siteye giriyorum güzel haberler beni mutlu ediyor.

suralcım inşallah hayırlısıyla bebeğini ameliyattan sonra kucağına alırsın canım .ben ikinci aşılamayı yaptırıcam. sanırım çarşamba olacak ama inan hiç umudum yok nedense aşılamaya güvenim kalmadı.yinede Allah bilir bir umut diyorum...olmazsa bende tüp bebğe geçicem .benim doktorum 2. yi denemeden tüp bebek yapmam dedi. korkuyorum. Allahtan güç ve sabır diliyorum hepimiz için

canım korkma lütfen.bende korkmuştum ama bizim tedirginliğimiz sonucu değiştirmiyor ben aşılamada n sonra iki dk da bir wcye gidip bakıyordum ama 15. gün adet oldum yani anlayacağın bizim elimizden birşey gelmiyor .umarım sonucun hamilelikle sonuçlanır ve bize umut olursun diğer hamile kalan arkadaşlar gibi

sanıkcım nasılsın canım?

pek iyi sayılmam canım yaa çok fena kasıklarım batıyor ve bel ağrım var ( perşembe kontrole gidecem dra keseye bakacam dedi, gebelik danışmanlığına başlarız perşembeden sonra bakalım ne dicek, inşallah bi sorun çıkmaz ... dualarım sizinle kızlar... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..:26:

canım ben de çalışıyorum, aşılama yaptırdığım gün izin aldım, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin, yine de dikkat etmek gerek tabi ki, işten sonra bol bol dinlen...

sen hamileydin galiba dimi tebrik ederim çok sevindim senin adına tavsiyeni dinlicem çünkü sanırım bu ayrıntı önemli yani 4-5 gün yatınca pek tutmuyo ama hayatını normal şekilde devam ettirince tutuo gibi :)

tedavin hayırlı olsun canım,aşılamadan sonra ben çok yatmadım,akşam 6 da yapıldı ertesi gün dinlendim,diğer günde sosyete pazarına gittim:=) sadece ev işi yapmadım,ağır kaldırmadım,yormadım kendimi,birde aşılama sonrası kabak çekirdeği ve ananas yedim bol bol.

canım kendini üzme inşallah yerleşme kanamasıdır,bende kanama olmadı ama bir çok kişide oldu yerleşme kanaması,hatta bi arkadaş adet oldu resmen meğer hamileymiş,üzme desemde biliyorum çok saçma bi teselli ama inan bana zamanı geldiyse zaten olacak,her zaman dua ediyorum rabbim bu yolda kimseyi yalnız bırakmasın,ne kadar zor bir süreç olduğunuda çok iyi biliyorum ama elimizden ne gelirki sabırlı ve güçlü olmak zorundasın unutma ümitsizlik haramdır.güzel haberlerini duymak dileğiyle,Allahım yardımcımız olsun hepimiizn.

bende senin gibi kafama takmıycam diyorum ama sonuç hep aynı sadece kendimi kandırıyormuşum.canım kist varsada herhalde böyle yoğun bi adetten sonra atılmış olabilir..inşallah ikinci aşılaman hayırlısıyla tutar..allah yardımcın olsun..

SAOL CANIM YA İNŞ. DEDİĞİN GİBİ OLUR AMA BENİM ÜMİDİM KALMADI PEK KAHVERENGİ AKINTIM ARTIK KIRMIZIYA DÖNMEYE BAŞLADI YANİ KISACASI 2. AŞILAMADA OLMADI.aLLAHTAN HAYIRLISI OLSUN NAPİYİM KENDİMİ ÜZSEMDE SONUÇ DEĞİŞMİYCEK.SEN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN Bİ DAHA AŞILAMA YAPTIRICANMI?

ümitsizlik haram dediğin gibi ama insan elinde olmadan üzülüyor yani sonuç negatif olunca çünkü her aşılamaya bi ümitle başlıyoruz ama sonu hüsran oluyor.tabi sizin gibi tutanlarında olmasa yani allahın evlat nasip ettikleri desem daha iyi olacak,olmasa aşılamaya hiç güvenim kalmadı..sabretmek ve olana razı olmak aslında bir mümine yakışan budur.inşallah allah sabreden kullarından eyler hepimizi ve bu yolda kimseyi yalnız bırakmaz..

offf üzülmeyelim diyorum ama bu msjın beni üzüyor elimde olmadan .eminmisin adet gibimi yoksa kahverengimi?yerleşme kanaması falan varmış o olabilirmi?ben çarşamba büyük ihtimal ikinci aşılamayı olucam doktorum ya çarşamaba ya perşembe dedi yarın randevım var belli olacak ama çok korkuyorum

lastmoon canım şimdi ben girdim sen çıktın görmedin beniiiiineyse üzülme demiycem üzüleceksin elinde değil biliyorum ama dur sonuna kadar bekle eğer kanaman gelirsede pes etmek yokkkkk asla .benim bu ikinci aşılamada iğneleri yaparken çok canım yanıyor göbekten yapıyorum okadar acıyorki anlatamam neden bilmem.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

bugün akıntım iki kere oldu ikincisi baya kırmızıya yakındı kırmızıydı desem daha iyi olur ondan sonra bişey yok henüz inşallah ta olmaz
göbekten iğne zormu bilmiyorum ama kalçadan zor olduğunu biliyorum benim kalçam artık eleğe dönmüştü iğnelerden işte insan bunada üzülüyor o yediğin iğnelere yani o emeğe giden masrafa hepsini geç o umutla bekleyiş daha zor..yerleşme kanaması dedikleri nasıl bişey acaba bilen yaşayan yada biraz anlatabilirmi acaba.gerçi benim dananın kuyruğunun kotuğu gün yarın bakalım yarın hasta olmazsam işte o zaman ümitlenmeye başlayacam çünkü benim diğer aşılamada da 3 gün önce adet olmuştum o yüzden bu defada yarını atlatırsam tamamdır
hadi hayırlısı herkes dua etsin inşallah..

hamileler 4 kişi negatifler 6 kişi

Herkese 1 haftalık aradan sonra merhaba,

en son burada size yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Ama kurban olduğum Allah' ım bebeğimin tutunmasını istedi. 2 mayısta sonucumu öğrendiğimde, ki çok kanamam vardı, 16,98 ve dün 446 ya çıktı. Allah herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarım bütün bebek isteyenlerle :))

ay canım gözün aydın normal adetmi gördün....2 mayıs 14.gününmüydü..

sllllmmm kızzlarrr ben gelldimmm vee hala adet olmadııım.vajinal progestan yada jel kullandıgı halde sonucu negatif olup adet olan varmı kızlar.
canım bende hastalandım olmadı yanı
sen vajinal progestan kullanmışmıydın adet olmuşsun ama merak ettimde.
Ben çoktannnn hastalandım ki
canım peki sen kullandınmı vajinal ama.
bende ahstalandım...listeye yazıver :2:
canımm sende cvb verirmisin soruma.

canım hayırlı olsun hamileliin allah tamamına eerdirsin inş.sen vajinal progestan yada jel kullanmışmıydın aşılamadan sonra.

gülcezacım merhaba ben geldim canım ama dediğin gibi kızlar teker teker bıraktılar bizi sende hoşgeldin ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…