kızlar ben iyiden korkmaya başladım akıntımda artık koyu renge dönmeye başladı :84::84:
hamile olan arkadaşlar biraz bilgi verin bana sizde nasıl oldu?bugün 10. günüm ya adet içinde erken değilmi?moralim bozulmaya başladı buda tutmadı sanırım
neden kimse foruma uğramıyor artık.. adet olan kızlar naptınız tedaviyetekrar başladınızmı?
hamile olan kızlar sanik emel06 umutlu ve diğer arkadaşlar siz naptınız keseyi gördünüzmü bebeğin kalp atışını duydunuzmu sizde arada bir girip haber verin bize olmazmı hem bizim içinde umut olur.topiğimizi bırakmayalım bence devam edelim:)
benim eşim ameliyat olacak artık aşılama yaptırmayacağım 5-6 ay bekleyecez eğer olmazsa tüp yaptıracağız ama inanın hergün siteye giriyorum güzel haberler beni mutlu ediyor.
kızlar ben iyiden korkmaya başladım akıntımda artık koyu renge dönmeye başladı :84::84:
hamile olan arkadaşlar biraz bilgi verin bana sizde nasıl oldu?bugün 10. günüm ya adet içinde erken değilmi?moralim bozulmaya başladı buda tutmadı sanırım
neden kimse foruma uğramıyor artık.. adet olan kızlar naptınız tedaviyetekrar başladınızmı?
hamile olan kızlar sanik emel06 umutlu ve diğer arkadaşlar siz naptınız keseyi gördünüzmü bebeğin kalp atışını duydunuzmu sizde arada bir girip haber verin bize olmazmı hem bizim içinde umut olur.topiğimizi bırakmayalım bence devam edelim:)
sanıkcım nasılsın canım?
canım ben de çalışıyorum, aşılama yaptırdığım gün izin aldım, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin, yine de dikkat etmek gerek tabi ki, işten sonra bol bol dinlen...
arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum hamile kalamayanlara ise bir dahakine inşallah diyorum bn de pkoluyum 3 sefer klomen kullandım ama 2-3 aydır bıraktım ilacı filan şimdi aşılama yaptırıcam yalnız ücretsiz yaptırıcam emekli sandığından faydalanıcam aşılama için ankarada neresi güvenilirdir, aşılama yaptırdığımda iş yerinden 3-4 gün izin almalımıyım yoksa hayatıma devam mı etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum sevgiler
canım lutfen umudunu yitirme ben alıştım mecburen ama cok yoğun bir adet yaşıyorum anlamadım işte tek korkum kist varmı yokmu bilmiyorum bu ay dr dinlen dedi zaten ilacın etkisi sürüyomus ole dedı bakalım rabbim yüzümüze güler insallah bu ay ama hıc kafama takmıcam tabii başarabilirsem benim 2.asılama haziranda olur artık belkide hic gerek kalmadan rabbin ol der oluverir
canım korkma lütfen.bende korkmuştum ama bizim tedirginliğimiz sonucu değiştirmiyor ben aşılamada n sonra iki dk da bir wcye gidip bakıyordum ama 15. gün adet oldum yani anlayacağın bizim elimizden birşey gelmiyor .umarım sonucun hamilelikle sonuçlanır ve bize umut olursun diğer hamile kalan arkadaşlar gibi
canım kendini üzme inşallah yerleşme kanamasıdır,bende kanama olmadı ama bir çok kişide oldu yerleşme kanaması,hatta bi arkadaş adet oldu resmen meğer hamileymiş,üzme desemde biliyorum çok saçma bi teselli ama inan bana zamanı geldiyse zaten olacak,her zaman dua ediyorum rabbim bu yolda kimseyi yalnız bırakmasın,ne kadar zor bir süreç olduğunuda çok iyi biliyorum ama elimizden ne gelirki sabırlı ve güçlü olmak zorundasın unutma ümitsizlik haramdır.güzel haberlerini duymak dileğiyle,allahım yardımcımız olsun hepimiizn.
SAOL CANIM YA İNŞ. DEDİĞİN GİBİ OLUR AMA BENİM ÜMİDİM KALMADI PEK KAHVERENGİ AKINTIM ARTIK KIRMIZIYA DÖNMEYE BAŞLADI YANİ KISACASI 2. AŞILAMADA OLMADI.aLLAHTAN HAYIRLISI OLSUN NAPİYİM KENDİMİ ÜZSEMDE SONUÇ DEĞİŞMİYCEK.SEN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN Bİ DAHA AŞILAMA YAPTIRICANMI?
offf üzülmeyelim diyorum ama bu msjın beni üzüyor elimde olmadan .eminmisin adet gibimi yoksa kahverengimi?yerleşme kanaması falan varmış o olabilirmi?ben çarşamba büyük ihtimal ikinci aşılamayı olucam doktorum ya çarşamaba ya perşembe dedi yarın randevım var belli olacak ama çok korkuyorum
hamileler 4 kişi negatifler 6 kişi
Herkese 1 haftalık aradan sonra merhaba,
en son burada size yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Ama kurban olduğum Allah' ım bebeğimin tutunmasını istedi. 2 mayısta sonucumu öğrendiğimde, ki çok kanamam vardı, 16,98 ve dün 446 ya çıktı. Allah herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarım bütün bebek isteyenlerle :))
sen vajinal progestan kullanmışmıydın adet olmuşsun ama merak ettimde.canım bende hastalandım olmadı yanı
canım peki sen kullandınmı vajinal ama.Ben çoktannnn hastalandım ki
canımm sende cvb verirmisin soruma.bende ahstalandım...listeye yazıver :2:
Herkese 1 haftalık aradan sonra merhaba,
en son burada size yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Ama kurban olduğum Allah' ım bebeğimin tutunmasını istedi. 2 mayısta sonucumu öğrendiğimde, ki çok kanamam vardı, 16,98 ve dün 446 ya çıktı. Allah herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarım bütün bebek isteyenlerle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?