arkadaşlar kandiliniz müberek olsun meryem suresini biz çocuk isteyenlerin okuması gerektiğini öğrenmiştim internetten buldum çünkü dua kitabında yoktu.az önce bitti hepinize okudum özellikle inception lastmoon leblebişekeri ve gülem diye başka topikten arkadaşım var isimleriniz aklıma geldi ama tüm isteyenlere okudum Allahım inşallah kabul eder..amin
saol canım ya Allah razı olsun..Tüm isteyenlere Rabbim nasip eder inşaallah..
berencim bu arada akıntısı kuruyupta hamile olan ben pek duymadım genelde akıntının artması hamilelik belirtisi olarak görülüyor en azından ben öyle biliyordum..ve bende genellikle akıntım azaldımı belim ağrıdımı ve karnım ara ara guruldamaya başladımı adetim yakındır ve bu bildim bileli şaşmadı artık şaşsın istiyorum amabide ben aşılamalarımı özelde yaptırdım hep.bundan sonra aşılama değilde tüp bebek olsa daha iyi olur diye düşünüyorum oda işte sonbaharda inşallah..istanbulda yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.ikimizde çalışıyoruz izin konusuda zor oluyor biraz. git gel falan baya uğraştırıcı burdakinede pek güvenmiyorum.artık hayırlısı zamanla karar vericez inşallah..tez vakitte Allah inşallah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip eder..
arkadaşlar kandiliniz müberek olsun meryem suresini biz çocuk isteyenlerin okuması gerektiğini öğrenmiştim internetten buldum çünkü dua kitabında yoktu.az önce bitti hepinize okudum özellikle inception lastmoon leblebişekeri ve gülem diye başka topikten arkadaşım var isimleriniz aklıma geldi ama tüm isteyenlere okudum Allahım inşallah kabul eder..amin
arkadaşlar nerdesiniz? kimseden ses seda çıkmıyor hayırdır..inception sanırım senin aşılaman yarın olacaktı değilmi inşallah hayırlısı olsun..berenece sen nerdesin napıyorsun kadim topik dostum
arkadaşlar nerdesiniz? kimseden ses seda çıkmıyor hayırdır..inception sanırım senin aşılaman yarın olacaktı değilmi inşallah hayırlısı olsun..berenece sen nerdesin napıyorsun kadim topik dostum
canım Allah razı olsun, ben de hepiniz için dua ettim..
Herkese merhaba arkadaşlar...Nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
benim aşılamam normalde yarın yapılacaktı, adetimin 12. günü olacaktı ama yumurtalarım bu ay daha yavaş büyüyor sanırım, perşembe ya da cuma dedi doktorum..bugün yumurta takipi için gittim doktora 26 mm lik folikül oluşmuş, yani eğer hamile kalmazsam bir dahaki ay tekrar kistle uğraşacağımı söyledi doktorum..moralim bozuldu yine, neyse dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
canım üzülme ve sen sadece aşılamanın güzel olmasına odaklan .benimde ilk aşılamamda kist olmuştu ve adetle attım bir dahaki ay direkt 2. aşılama yapıldı.gebe kalırsanda zaten 3. ayında kendiliğinden gidiyormuş kist ben doktora sormuştum.hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsınsen kisti dert etme zararsız kist ilaçla oluşan kistler ben çok araştırmıştım
arkadaşlar merhaba,
bu ay tüm aksilikler beni buluyor, ama hayırlısı...benim bugün adetimin 13. günü 18.5 mm ve 15 mm lik 3-4 yumurta+1 adet kistimin olduğunu söyledi doktorum, aslında bu aksam çatlatma iğnesi vurulup cuma sabahı aşılamamım yapılması gerekiyordu, ancak Cuma günü tüp bebek merkezinin doktoru olmadığından çatlatma iğnesini hemen vurdurup (sabah saat 10 gibi) yarın saat 15.00 de de aşılamam yapılacak, 36 saat dolmadan yani şartlardan ötürü 29 saat sonra yapılmış olacak.. olması gereken zamanda yapılmayacak aşılamamcok moralim bozuk..ama belki de hayırlısı budur diyerek Allah a sığınıyorum, benimle aynı durumda olup aşılaması tutan var mı acaba?...neyse arkadaslar yarın için dualarınızı bekliyorum..
merhaba kızlar napıyonuz iki gündür yazamadım okudum ama hepsini.öncelikle inception üzülmene gerek yok bence sonuçta 36 saatten geç olsaydı bence sorun o zaman olurdusonuçta erken olmasında o kadar problem değil hem 29 saat çok kötü değil yani. bugün aşılaman olucak herhalde inşaallah senin için hayırlısı olur.hayırlı evlatlarınolur inşaallah..
berencim senin bu tüp olayınada çok üzüldüm umarım maddi durumu halledip bir an önce tüp bebeğe geçersiniz.Allah yardımcınız olsun..
gelelim bana benim adet 3 gündür gecikti soğan küründendir diye düşünüyorum.soğan topiğinide okudum gecikenler oluyormuş.bu sabah bi testim vardı onu yaptım tek çizgi
ümitlenmem içinde pek bi hamilelik belirtimde yok zaten yalnız iki gündür akıntım arttı buda adett belirtiside olabilir.göğüslerde tık yok ne sızı ne damar koyulaşması.şimdi şüphede olduğu için gidip tomografi çektirmem gerekiyordu onada gidemedim riske atamadım yani..napiyim bilmiyorum.herhalde adet olmazsam pazartesiye kadar gider kanda baktırırım diye düşünüyorum.üzülmemek içinde umtlanmak istemiyorum.ama siz dua edin yinede hayırlısı olsun
canım dualarım seninle..inşallah hamilesindir.hakkında hayırlısı olsun inşallah.benimde 2. aşılamada biliyorsun göğüslerimde damarlar fazlasıyla vardı ama sonuç hüsran o hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişebiliyor biz tecrübeliyiz aslında.bazı belirti sandığımız şeylerin aslında öyle olmadığını gördük.onun için sabret bakalım inşallah olumlu olur.
Arkadaslar aşılamamı yaptırdım ,eve geldim dinleniyorum,hayırlısı inşallah .berenece ve lastmoon destekleriniz icin cok teşekkür ederim, moral verdiniz gercekten. Rabbim hepimizi meleklerimize en kısa zamanda kavuşturur insallah
ınception hayırlı olsun aşılaman inşallah meleğin seni bekletmez ve bu ay seninledir.bizede güzel haberlerini verirsin umut olursun..sana tek tavsiyem lütfen çok kafana takma yıpratma kendini olacakmı diye Allahım nasip ederse oluyor yani bu yazı meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?