lastmoon nasılsın ?ben burdayım merak etme ama ben girdiğimde sen yoksun sen girdiğinde ben..denk gelemiyoruz.artık kimse uğramıyor artık bizde olmasak yok olacak topik.inan sırf senle haberleşmek için giriyorum.çünkü kimsenin olmadığını biliyorum sayfa hep aynı yerde son günlerde.benim şimdilik herşey iyi .beklemek dışında ama beklemek dediğin önceki gibi eve kapatmıyorum kendimi geziyorum alışverişe gidiyorum ama bir yanımda hep sonuçta.yine hayırlısı diyorum bende fazla birşey yok sadece kasıklarım çok ayakta durunca ağrıyor onun dışında karnım çok sert hemde çok ve göğüslerim acıyor ama daha 25 ine var bakalım hayırlısı inşallah
kızlar gunaydın bende burdayım unutmayın benı ya bısey sorcam kızlar biliyosunuz ben 23 nisanda aşılama oldum 4 mayısta adet başladı 10 mayısta bitti ve 17 mayısta tehrar once kahve rengi lekelenmeler sonra kahve telvesi şeklinde akıntı ve sonrasında kanamam oldu 3 gün sürdü ve bitti kasık agrım var bu neyın nesı ya bilen varmı dr aradım yurt dışındaymıs ben 4 mayıstan itibaren 10-12 ilişkiyi denedik hiç umudum yok ama ne biliyim işte
slm günaydın..sizi unutmadık siz bizi unuttunuztüm arkadaşlar yani..bu sorunla ilgili doktora danışman lazım illa kendi doktorun olmasada olur bir tıp merkezi veya poliklinikteki kadındoğumcuya sorabilirsin bence.ama yinede mantıklı olarak düşününce 10 ve 12 si ilişkiye girersen hamen 17 sinde kanaman olmaz ki hamile olsan çok çok erken oluyor ilk aşılamamda benimde kasık ağrım çok vardı kist varmış tamam senin bu aşılama değil ama ....birşey sorucam sen ilk aşılamandan sonra doktoruna kist varmı diye kontrole gittinmi dürüst olmak gerekirse aklıma o geldi ama Allah korusun inşallah yoktur.üzülme ve bence hemen doktora git canım
canım kendi drum kont.cağırmadı kist yok diye bende bir tıp merkezine gittim ordakı dr cok ılgılendı sağolsun karnımdan bakmadı görünmez kist varsa içim rahat etmez dedi altan muayene etti ve temiz çıktı sükür canım varya artık ne düşüncem bilmiyorum ama bu tur kanamalar bazen yumurtlamanın habercisiymiş ama kanama varkende iliski olmaz yani nerden baksan denk gelmıyo hıcbısey
lastmoon ben baktım varmısın diye zaten kimse yok ben çıkıyorum görüşürüz bence biz bir saat belirleyelim ve ozaman müsaitsek o saatte girelim[/QUOTE
merhaba canım bencede bi saat belirlemek lazım. ama benim tam belli olmuyor genellikle akşam 9 ve sonrası açıyorum.bazende haftaiçi 6 buçuk gibide açıyorum.
bu 4 gündündür baya yoğunduk ya görümce kızıyla geldi balıkesirden tatile eee gezdirmek gerekiyordu.3 gündür bu çarşı senin bu pazar benim ayriyeten bide akrabalarda vardı tabi onlarıda açıkta bırakmadık bol bol gezdik anlayacağın.neyse gittiler bugün bende işlerime baktım biraz.ama halen dağ gibi bi ütülük çamaşır duruyor.
30 uma girdim.yani yaş kemali geçti:) eşinin dediği gibi sen daha gençsin o yüzden üzme kendini. bugün senin 12.günün dimi?akıntının artması güzel hamileliğin belirtisiymiş bence sen hamilesinvarya içime doğdu.test günün çarşambamı ne zaman.haber bekliyoruz bak unutma bizi
kızlar gunaydın bende burdayım unutmayın benı ya bısey sorcam kızlar biliyosunuz ben 23 nisanda aşılama oldum 4 mayısta adet başladı 10 mayısta bitti ve 17 mayısta tehrar once kahve rengi lekelenmeler sonra kahve telvesi şeklinde akıntı ve sonrasında kanamam oldu 3 gün sürdü ve bitti kasık agrım var bu neyın nesı ya bilen varmı dr aradım yurt dışındaymıs ben 4 mayıstan itibaren 10-12 ilişkiyi denedik hiç umudum yok ama ne biliyim işte
canım iyiki doğdun nice yıllara seni tanımasamda tanıyor gibiyim beni anladığını hissediyorum umarım yeni yaşında tüm dileklerin olur tabi öncelikle sağlıklı bir bebeğin olur inşallah hayırlısıylalastmoon ben baktım varmısın diye zaten kimse yok ben çıkıyorum görüşürüz bence biz bir saat belirleyelim ve ozaman müsaitsek o saatte girelim[/QUOTE
merhaba canım bencede bi saat belirlemek lazım. ama benim tam belli olmuyor genellikle akşam 9 ve sonrası açıyorum.bazende haftaiçi 6 buçuk gibide açıyorum.
bu 4 gündündür baya yoğunduk ya görümce kızıyla geldi balıkesirden tatile eee gezdirmek gerekiyordu.3 gündür bu çarşı senin bu pazar benim ayriyeten bide akrabalarda vardı tabi onlarıda açıkta bırakmadık bol bol gezdik anlayacağın.neyse gittiler bugün bende işlerime baktım biraz.ama halen dağ gibi bi ütülük çamaşır duruyor.
30 uma girdim.yani yaş kemali geçti:) eşinin dediği gibi sen daha gençsin o yüzden üzme kendini. bugün senin 12.günün dimi?akıntının artması güzel hamileliğin belirtisiymiş bence sen hamilesinvarya içime doğdu.test günün çarşambamı ne zaman.haber bekliyoruz bak unutma bizi
canım ben dün adet oldum lastmoon.çok çok çok ağladım ama biraz topladım yine kendimi.bu sefer önce nokta nokta lekeler geldi kahverengi dün bütün gece herhalde sökülemedi bugün adet kanamasına döndü çok üzgünüm ve kafam allak bullak ne yapayım bilmiyorum
canım ya üzme kendini.dün gece yazını görünce moralim bozuldu bişey yazamadım.uzun süre girmeyince tahmin ettim ama olmasın diye dua ettim.herşeyin hayırlısı olsun ama bunun için dua etmek lazım.benim zaten aşılamaya pek güvenim kalmadı.ya doğal yollar yada direk tüp bebek bence.sen peki bi karar verdinmi?ben iki gündür soğan kürüne başladım peşinden incir kürü deniyeceğim.en son olmazsa tüp bebek inşAllah.ama herşey Allahın nasip etmesine bağlı yoksa aşılaması tüp bebeği tutmayanda çok okudum bu forumda.sadece dua etmek lazım hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun diye.banada dua etmeyi unutma inşAllah..
canım iyiki doğdun nice yıllara seni tanımasamda tanıyor gibiyim beni anladığını hissediyorum umarım yeni yaşında tüm dileklerin olur tabi öncelikle sağlıklı bir bebeğin olur inşallah hayırlısıyla
lastmoon şimdi girdim yoksun umarım herşey yolundadır nerelerdesin?şu üstteki msjı okuyunca çok güldüm sen 30uma girdim yazmışsın ben doğum günün kutlu olsun yazmışım o kafayla :26:üzüntüden gözlerim görmüyor beynim algılamıyorkusuruma bakma canım ya
slm canım dün hep ağlayarak geçirdim depresyona giriyorum galiba bebek olsun derken... eve kapattım 4 gün oldu bugün sokağa çıkmadım istemiyorum çıkmak.aynı fikirdeyiz benimde pek güvenim kalmadı aşılamaya.ama tabi tutanlarda varama bende işe yaramadı sanırım.ne yapacağımı bilmiyorum ve en kötüsü hiç olmayacak korkusu sardı beni umutsuzluğa kapıldım kitap okumayı çok seviyorum kafamı ancak o şekilde dağatıyorum başka hayal alemlerinde dolaşarak bana aslında orası gerçek gelmeye başladı ya son günlerde hadi hayırlısı...bende fmf var canım genetik akdeniz ateşi deniyor bunu ben doktorlarıma şuana kadar olan kadın doğumculara hep sordum fmf engelmi diye hayır diyorlar ama ben ilaç kullanıyorum hergün ve bu ilacın tutmamada etkisinin olduğunu düşünüyorum artık dün çok araştırdım ve gerçekten olsa bile hepsinin çok zor bebeği olmuş.senin gibi bende bal tarçın ve çörekotu yaptım bugün bakalım dvm edeyim .birde annem bana hayıt tohumu getirdi onu içicem birazdan daha ilk kez tadına kötü diyorlar daha şimdiden içim kalkıyor.sanaa dua ediyorum kendime ve tüm evlat isteyenlere hehalde bir zamanı var herşeyin.inan şuan bir tek sen anlıyormuşsun gibi geliyor.eşim annem babam ağlıyorum diye kızıyorlar başka birşey yapmıyorlar beni anlamadıklarını dşünüyorum eşim çocugumuz olmasada ben seni asla bırakmam diyor ama bu psikolojideki bir kadınlada nereye kadar katlanır buda bir soru işareti.birşey yapmak istemiyorum ama toplamrım kendimi inşallah.Allah yardımcımız olsun ve sabır versin şuan bize tek lazım olan sabır bence..
beren ece az önce yazdıklarını okuyunca seninle baya benzer taraflarımız varmış onu anladım:)en son adet olduğumda yani aşılama tutmayınca bende aynı duygulara kapılmıştım yok çocuğum olmayacak diye baya üzülüp ağlamaıştım.beni teselli ettiğini belki hatırlarsın.eşimde bazen bana kızıyor böyle üzüldüğüm için ama sonra saçmaladığımı farkediyorum sonuçta bu bi imtihan.bizimkiside bu şekilde kimini de Allah hayırsız evlatla sınıyor o yüzden hep hayırlısını istemek lazım olmayıncada sabretmek ve dua etmek bize düşen bu yani..gerisi boş..
iki gündür fırsat bulup nete giremedim işler baya birikmiştı onları anca halledebildim.hayıt tohumundanbahsetmişsin onun hakkında hiç bilgim yok hiç kullanmadım.fmf hastalığınıda ilk defa senden duydum.bunun bi tedavisi yokmu?benim hipotiroide benziyor senin gibi hergün ilaç alıyorum.
nursel35 burdan okuduğum kadarıyla aşılama ve ilaç fiyatları yaşadığın yere göre değişiyor.herşeyi 250 ye yapan da var benim gibi 500 e yapanda var.düşünüyorsan bence doktoruna danış fiyat konusunda bilgi al onlar daha ii biliyorlar.
kızlar KONUYLA NEKADAR İLGİLİ BİLMİYORUM AMA MERAKIMI BAĞIŞLAYIN AŞILAMA İÇİN İLAÇ VE DR ÜCRETLERİNİ YAZARMISINIZ ALLHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AŞILAMASI TUTMAYANLARDA YIKILMASIN RABBİMİN BİLDİĞİ VARDIR BİZİM AKLIMIZIN ERMEDİĞİ BİRŞEYLER..... SABIR SEBAT DLİYORUM BENDE YAŞIYORUM AYNI YIKILIŞLARI AMA ZAMAN BAZEN MERHEM OLUYOR BAZEN ZAMANIN KENDİSİ DERT HAYAT BU AYAĞIMIZ TÖKEZLEYECEK TABİ AMA YÜRÜMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZDE YOK TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERİN DUACISIYIM..
DERT ETMEK SIKINTI ETMEK ANCA KENDİMİZE ZARAR ÜZÜNTÜYLE SIKINTI STRESLE HAMİLE KALINSAYDI BENİMDE BİR DÜZÜNE ÇOCUĞUM OLURDU TABİKİ İNSANIN ELİNDE DEĞİL AMA BEN AŞMAYI ÖĞRENDİM AŞINCA DAHA İİ BAKIYOR HAYATA İNSAN AŞILMAYACAK ŞEY DEĞİL BUNLAR ALLH DERMANSIZ DERT VERMESİN....SAĞLICAKLA KALIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?