Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canım morali hep yüksek tutmak lazım ama en ufak şeyde yıkılıyor insan.Dün bir arkadaşım aradı haftasonu eşiyle bize gelecekmiş üç aylık bebeğiyle.nasıl bi duyguysa hem sevindim hem üzüldüm.1,5 yıl önce evlendi bu arkadaşım.onun adına sevindim ama kendi adıma niye bu duyguya kapılıyorsam bilmiyorum artık sonuçta verende Allah vermeyende.acaba diyorum çocuğum olmayacakta hep başkasının çocuğunumu sevicem:18: öyle değildir inşAllah
berencim sen napıyon nasıl gidiyor?bugün benim soğan küründe 6. günümdü ama gözle görülür hiç bi değişiklik olmadı akıntının artması gibi.ama ara ara sağ kasığıma ara giriyor herhalde yumurtlamadandır diyorum. bu arada yumurta rezervi hakkında bilgisi olan varmı açıklarsa çok sevinicem.bir topikte okudum artık az yumurtluyorum yumurta rezervim azaldı diyor. ne demek istiyor yani..

lastmoon iyi gidiyor canım şu hayıt suyunu içiyorum bu fsh ı düzeltiyormuş.birde bal çörekotu tarçına dvm.ben şu ovulasyon testinden aldım ama pek anlayamadım nasıl yapıldığını. kasıklarım hafif ağrıyor sanırım yumurtalar büyüyor birde geçen ayki ilaçlar hala tesir gösterirmiş doktorum demişti.yumurta rezervi fsh tan anlaşılabiliyor canım mesela benim 12 olduğu için azalmış ve yumurtalarımda fsh yüksekkken çok kaliteli olmazmış bunun yaşla ve hormonla çok alakası var.fsh lh testini falan ondan istiyor doktorlar.

bende senin gibiydim hiç çocuğum olmayacak gibi gelirdi,etrafımdaki kişilerin haberlerini alıncada tuhaf bi duyguya kapılır sonrada çok kötü kalpli biri olduğumu düşünürdüm,emin ol bebeğin olacak ve tüm bu sıkıntılarını unutacaksın inşallah...soğan kürünüde yumurtlama zamanı yapılmıyo diye biliyorum ben,soğan küründen sonra incir kürüne geçmen lazım yumurtalarının çoğalması için sonrada havuçlu incir kürü yap oda çatlamasına yardımcı oluyor,yumurta rezervim derken ya kan değerlerine göre diyordur yada ağrılarına göre öyle demiştir,bende akıntım olduğunda yumurtladığımı düşünürdüm hepde öyle bilinir ama aşılamada bende hiç akıntı olmadı yani öle uzayan sümüksü akıntı olmadı,demekki o akıntı belirti değilmiş:S:S:S: yada o akıntı olduğunda yumurtlama çok fazla oluyo heralde çünkü bende öncedende 5-6 ayda bir olurdu o akıntı,boşver sen bunlara takılma,dualarım tüm bebek isteyen herkesle birlikte.

selam kızlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.benim akıntı azaldığı için acaba yumurta rezervimmi azaldı diye düşünmüştüm.ama emel senin dediğin şey içimi rahatlattı aşılama zamanı bile yani yumurtlama olduğu zaman bile akıntım azdı ben artık yumurtlama olmadığını filan düşünmeye başlamıştım taki kontrolde iki tane olduğunu duyana kadar.ama tutmadı o ayrı mesele.
emelcim Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah.darısı bizede inşallah.
berenece:hayıt tohumu kullanıyor dinlenmede
lastmoon :soğan kürü kullanıyor dinlenmede
emelo6 :yakında doktoruyla görüşecek hamile
leblebişekeri:tüp bebek hazırlığında
pretty_girl:dinlenmede
kızlar listem nasıl

arkadaşlar merhaba,

nasılsınız? hatırlarsınız belki benim aşılama sonrası kistim oluşmuştu ikinci aşılamaya geçememiştim, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, çok şükür Rabbime, Cumartesi regli sonrası doktora gittim kistim gerilemiş, bu ay tekrar aşılama deneyelim dedi doktorum, yeni hamileler için hayırlı olsun diyorum...eee başka aşılama deneyecek yok mu bu ay?

sağol canım çok şükür iyiyim,sen nasılsın?

yatmaya devam ediyorum,10 gün içinde tekrar dr gidicem inş.sorun olmassa normal hayatıma dönücem sanırım.sen neler yapıosun?

iyiyim emelcim.çok çok daha iyiyim topladım kendimi artık sadece o dönemde sanırım hormon ilaçlarıın etkisiyle bunalım hal alıyorum ama Allahtan çabuk silkeleniyorum.ben adet günümü beklemeden randevu alıcam başka bir doktor buldum tavsiye üzerine bakalım. bu hafta içinde görüşücen fakülte doktoru adetle beraber yine testler falan olur bilemiyorum artık hayırlısı.

sana gelince Allahım sana yardımcı olsun.. bebeğin ve sen sağlıkla yolunuza dvm edin inşallah. en kötü zamanları atlattın inşallah .hep güzel düşün sende bebeğine sorumluluğun var unutma

:18:
canım nasılsın, 2. deneme mi. İNŞALLAH OLUMLU OLUR, benim eşim ameliyat oldu biz beklemedeyiz ama ben çok kilo aldım inan anlamsız şişiyorum.

canım hakkında hayırlısı olsun umarım eşinin ameliyatı çözüm olmuştur ve inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.birde suralcım niye kilo aldın ilaçlardan mı

benim kadim topik dostum nasılsınartık pek giremiyorum bende topiğe ama kalabalıklaşmışız yine hadi bakalım hayırlısı inşallah hamile haberleriyle coşar topik. lastmoon benim göğsüm acayip şişti bu hormonlardan galiba 85 dim 90 olmuşumdur sanırım inmiyorkilo almadım ama göğüslerime birşeyler oldu:18:

berenece:hayıt tohumu kullanıyor dinlenmede
lastmoon :soğan kürü kullanıyor dinlenmede
emelo6 :yakında doktoruyla görüşecek hamile
leblebişekeri:tüp bebek hazırlığında
pretty_girl:dinlenmede
inception :2. aşılama deneyecek hayırlısı olsun..
sural :beklemede

kızlar ya bu topiğimizi bırakmayalım burdada paylaşalım görüşlerimizi fikirlerimizi,yorumlarımızı..
berencim gördün dimi listemiz kabardı çoğalır inşallah tabi inşallah hamile haberleriyle dolar
beren belki içtiğin hayıt tohumundan göğüslerin şişmiştir tabi öncesi yoksa.yeni bir doktorla görüşecekmişsin galiba hayırlısı olsun.İnşallah bu Allahın izniyle bebeğine kavuşturacak son doktorun olur..

Allah' ım bu topikteki herkese ve tüm isteyenlere en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip et... AMİN..

lastmoon ben inşallah hamile kalana kadar bu topiği bırakmayacağım hamile kaldıktan sonrada Allahımın izniyle kalamayan arkadaşlara moral vericem.yani ben burdayım.nasılsın iyimisin yazdıklarından anladığım kadarıyla moralin yerinde şükürrr.hep böyle olursun inşallah.evet canım 7 hazirana randevu aldım 9 eylül de inşallah bu sefer hayallerim gerçek olur. tabi hepimizin sen nezaman başlayacaksın tekrar nasipse ben dün show maxde prof bir doktoru dinledim ara vermeyin diyor çünkü şuan bizim vücudumuz ilaçlara alışmış ve atıyorum 1 sene sonra tekrar aşılama yaptırmak istersek o ilk gibi olurmuş .yani tedaviyi çok geniş zamana yaymamak lazımmış canım.ama inşallah buna gerek kalmaz sürpriz bekliyorum senden

canım benim inşallah herşey gönlümüzce olsun. ellerine sağlık. liste çok güzellllll........

canım benim inşallah herşey gönlümüzce olsun. ellerine sağlık. liste çok güzellllll........

liste yaptım ki belki sayımız artar hayırlı gelir belki.
ya ben daha karar veremedim bi aşılama dahamı denesem yoksa tüp bebeğemi geçsem hemen.
beren arayı fazla uzatma demişsin ama hesapladım olmuyor zaten yani haziran ayı için zaten para yok.temmuz ve ağustostada okul tatil olacağından memlekete gidecem tabi eşimde kendi memleketine yaklaşık iki aya yakın ayrı sayılırız.o yüzden ancak eylülden sonrası için planlarımız var.bu arada kürleri denemek istiyorum.soğandan sonra incire geçicem inşallah tabi bi süpriz olmazsa
gerçi bu ay olmadı bence adet belirtilerim başladı.belim ağrımaya başladı akıntım iyice kurudu haa bide öyle bi şiştimki görseniz 4 aylık gibi
ama bu soğan kürünün şöyle bi faydasını görüyorum bende hipotiroidden dolayı kabızlık var ılık bi şekilde soğan suyu içtiğimden dolayı bu ara öyle bi sorunum kalmadı içimi temizledi daha doğrusu bağırsaklarımı temizledi diyebilirim eeee siz napıyonuz bakimm...

arkadaslar herkese mrb ve iyi kandiller, lütfen bu gece dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...bu arada bugun benim adetimin 7. günü, Allah nasip ederse büyük ihtimalle salı günü aşılamam yapılacak, dualarınızı bekliyorum..

lastmoon slm sen devlettemi yaptırıyorsun özelmi?bundan önceki iki aşılamanı devlette yaptırdıysan zaten tüp bebek yapıyorlar iki aşılama sonrası.. eğer önceki ikisini özelde yaptırdıysan ve şimdi yine aşılamanı özelde yaptıracaksan bence hiç emek verme tüp bebek yaptır biraz daha fazla ver umudun artsın bu en zor durumlarda bile şansı arttırıyor kaldı ki senin Allaha şükür olmaması için kötü bir durumun yok.ben sanırım(yani doktor direk tüp bebeğe gerek görebilirmi bilmiyorum)devlete gideceğim için iki aşılama daha yaptırıcam ama zorunluluktan...tutarsa şansıma olur şükrederim ama maddi durumlar şu an el verse bir dakika durmam tüp bebek tedavisine başlarım.özelde prosedür yok sen ne dersen öyle oluyor.ben yinede fakültede öğretim üyesine gidicem ondan randevu aldım sanırım daha fazla aydınlanabilirim.canım birde akıntın niye kurudu ki adet döneminde akıntıda çok artış olur acaba hamilemisin çünkü kimisinde kuruluk yaşanıyormuş gebelik olunca

merhaba sanada hayırlı kandiller .evet bencede birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim..inşallah bu aşılama vesilesiyle bebeğine kavuşursun Allahım muradını verir.önce sırada sen olduğun için özellikle sana dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…