bende alerji için hergün ilaç kullanıyordum doktorum ilaç direnç gösteriyo galiba o engel olabilir demişti,canım moralin hep böyle yüksek olsun tedavide en önemli 1.şart moral biliyosun,zaten çok şükür inançlı insanlarız sabretmesinide şükretmesinide biliyoruz.
saol canım morali hep yüksek tutmak lazım ama en ufak şeyde yıkılıyor insan.Dün bir arkadaşım aradı haftasonu eşiyle bize gelecekmiş üç aylık bebeğiyle.nasıl bi duyguysa hem sevindim hem üzüldüm.1,5 yıl önce evlendi bu arkadaşım.onun adına sevindim ama kendi adıma niye bu duyguya kapılıyorsam bilmiyorum artık sonuçta verende Allah vermeyende.acaba diyorum çocuğum olmayacakta hep başkasının çocuğunumu sevicem:18: öyle değildir inşAllah
berencim sen napıyon nasıl gidiyor?bugün benim soğan küründe 6. günümdü ama gözle görülür hiç bi değişiklik olmadı akıntının artması gibi.ama ara ara sağ kasığıma ara giriyor herhalde yumurtlamadandır diyorum. bu arada yumurta rezervi hakkında bilgisi olan varmı açıklarsa çok sevinicem.bir topikte okudum artık az yumurtluyorum yumurta rezervim azaldı diyor. ne demek istiyor yani..
saol canım morali hep yüksek tutmak lazım ama en ufak şeyde yıkılıyor insan.Dün bir arkadaşım aradı haftasonu eşiyle bize gelecekmiş üç aylık bebeğiyle.nasıl bi duyguysa hem sevindim hem üzüldüm.1,5 yıl önce evlendi bu arkadaşım.onun adına sevindim ama kendi adıma niye bu duyguya kapılıyorsam bilmiyorum artık sonuçta verende Allah vermeyende.acaba diyorum çocuğum olmayacakta hep başkasının çocuğunumu sevicem:18: öyle değildir inşAllah
berencim sen napıyon nasıl gidiyor?bugün benim soğan küründe 6. günümdü ama gözle görülür hiç bi değişiklik olmadı akıntının artması gibi.ama ara ara sağ kasığıma ara giriyor herhalde yumurtlamadandır diyorum. bu arada yumurta rezervi hakkında bilgisi olan varmı açıklarsa çok sevinicem.bir topikte okudum artık az yumurtluyorum yumurta rezervim azaldı diyor. ne demek istiyor yani..
emellcim nasılsın iyimisin?
Çok tşk ederim :) Evet kullandım, dün iğnelerim bitince yine jele döndü doktorum..
sağol canım çok şükür iyiyim,sen nasılsın?
yatmaya devam ediyorum,10 gün içinde tekrar dr gidicem inş.sorun olmassa normal hayatıma dönücem sanırım.sen neler yapıosun?
canım nasılsın, 2. deneme mi. İNŞALLAH OLUMLU OLUR, benim eşim ameliyat oldu biz beklemedeyiz ama ben çok kilo aldım inan anlamsız şişiyorum.
benim kadim topik dostum nasılsınselam kızlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.benim akıntı azaldığı için acaba yumurta rezervimmi azaldı diye düşünmüştüm.ama emel senin dediğin şey içimi rahatlattı aşılama zamanı bile yani yumurtlama olduğu zaman bile akıntım azdı ben artık yumurtlama olmadığını filan düşünmeye başlamıştım taki kontrolde iki tane olduğunu duyana kadar.ama tutmadı o ayrı mesele.
emelcim Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah.darısı bizede inşallah.
berenece:hayıt tohumu kullanıyor dinlenmede
lastmoon :soğan kürü kullanıyor dinlenmede
emelo6 :yakında doktoruyla görüşecek hamile
leblebişekeri:tüp bebek hazırlığında
pretty_girl:dinlenmede
kızlar listem nasıl
lastmoon ben inşallah hamile kalana kadar bu topiği bırakmayacağım hamile kaldıktan sonrada Allahımın izniyle kalamayan arkadaşlara moral vericem.yani ben burdayım.nasılsın iyimisin yazdıklarından anladığım kadarıyla moralin yerinde şükürrr.berenece:hayıt tohumu kullanıyor dinlenmede
inception :2. aşılama deneyecek hayırlısı olsun..
sural :beklemede
kızlar ya bu topiğimizi bırakmayalım burdada paylaşalım görüşlerimizi fikirlerimizi,yorumlarımızı..
berencim gördün dimi listemiz kabardı çoğalır inşallah tabi inşallah hamile haberleriyle dolar
beren belki içtiğin hayıt tohumundan göğüslerin şişmiştir tabi öncesi yoksa.yeni bir doktorla görüşecekmişsin galiba hayırlısı olsun.İnşallah bu Allahın izniyle bebeğine kavuşturacak son doktorun olur..
allah' ım bu topikteki herkese ve tüm isteyenlere en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip et... Amin..
selam kızlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.benim akıntı azaldığı için acaba yumurta rezervimmi azaldı diye düşünmüştüm.ama emel senin dediğin şey içimi rahatlattı aşılama zamanı bile yani yumurtlama olduğu zaman bile akıntım azdı ben artık yumurtlama olmadığını filan düşünmeye başlamıştım taki kontrolde iki tane olduğunu duyana kadar.ama tutmadı o ayrı mesele.
emelcim Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah.darısı bizede inşallah.
berenece:hayıt tohumu kullanıyor dinlenmede
kızlar listem nasıl
canım benim inşallah herşey gönlümüzce olsun. ellerine sağlık. liste çok güzellllll........
liste yaptım ki belki sayımız artar hayırlı gelir belki.
ya ben daha karar veremedim bi aşılama dahamı denesem yoksa tüp bebeğemi geçsem hemen.
beren arayı fazla uzatma demişsin ama hesapladım olmuyor zaten yani haziran ayı için zaten para yok.temmuz ve ağustostada okul tatil olacağından memlekete gidecem tabi eşimde kendi memleketine yaklaşık iki aya yakın ayrı sayılırız.o yüzden ancak eylülden sonrası için planlarımız var.bu arada kürleri denemek istiyorum.soğandan sonra incire geçicem inşallah tabi bi süpriz olmazsa
gerçi bu ay olmadı bence adet belirtilerim başladı.belim ağrımaya başladı akıntım iyice kurudu haa bide öyle bi şiştimki görseniz 4 aylık gibi
ama bu soğan kürünün şöyle bi faydasını görüyorum bende hipotiroidden dolayı kabızlık var ılık bi şekilde soğan suyu içtiğimden dolayı bu ara öyle bi sorunum kalmadı içimi temizledi daha doğrusu bağırsaklarımı temizledi diyebilirimeeee siz napıyonuz bakimm...
arkadaslar herkese mrb ve iyi kandiller, lütfen bu gece dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...bu arada bugun benim adetimin 7. günü, Allah nasip ederse büyük ihtimalle salı günü aşılamam yapılacak, dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?