2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

kayra oğluşumun isimi Fundacım biliyorsun..ben çok beğeniyorum..aslında unisex bir isim ama genelde erkek bebeklere konuluyor..ama sen kızın için karya yı düşünebilirsin..biz ikisi arasında kalmıştık..

biz kızımız olacağını öğrendiğimizden beri hemfikiriz eşimle, bi ondan bi benden; feride toprak

ben bekarken ahmed ismini çok severdim oğlum olursa ahmed koyacağım derdim ve işin ilgimnç yanı eşimde bekarken aynı şeyi düşünüyormuştun .biz evlendik ilk çocuğumuz kız oldu ,aradan 8 yıl geçti ve erkek olacağını öğrendik eee zaten adı yıllar öncesinden konmuştu zaten

Herkese merhabaaaa,

evettt oğluşumm 27 haftalık.
ilk başından beri UTKU diyordum ancak bazı eleştiriler geliyor. unısex isim koyma falan dşyen de var çok beğenen de.
Eşimin adı Mesut Oğlum da Utku olsun MESUTKU olsun diyorum:)

Ama son zamanda Arda, Emre, Kerem, Yusuf ve Ömer de cazip geliyor.
Siz ne dersiniz kızlar. Fikrimi değiştireyim mi sizce? :26::26::26:

selam, valla yazdıklarını okuyunca şaşırdım resmen, çünkü benim de kafamı karıştıran 4-5 isim vardı- utku, arda, kerem, emre ve ender ??? olacak iş değil yani, nasıl seççez hiç tavsiye veremiycem çünkü aynı isimlere takıldım

HAFTALARIMIZ DA AYNI mili UTKU ağır basıyor ben de ama ben de çok kararsızım. gerçi oğlumla konuşurken UTKU diyorum hep ama yine de emin değilim

Bizde Mehmet'in yanına isim bulamadık canım,ne koyarsak koyalım ya oğluşuma beğendiremedik ya babasınaYağız koyacaktım rüyamda koyma dediler,aras dedim rüyamda oğlumu gördüm aras diye çağırdım diye dönüp bakmadı bile bana.Bende ikisindende vazgeçtim.Sana fikir olur belki Aras ve Yağız isimleri.

Benim ençok hoşuma giden erkek isimleri arasında YUSUF,MEHMET,EMRE isimleri başta geliyor canım..bilmem sana fikir olur mu? yoksa daha çok mu kafa karıştırır.. :))

Canım Mehmet ismini koyucaz zaten yanına isim arıyorum ben

selam kızlar.. bizde inş. Berk Ay koyucaz.. soyadımız Yıldız.. uyumlu olsun istedik..:)

Aras ben de düşünmüştüm ama bir anlamı da "at kılı" demekmiş

selam kızlar.. bizde inş. Berk Ay koyucaz.. soyadımız Yıldız.. uyumlu olsun istedik..:)

Hımm ilginç olmuş.Berkayı bitişik biliyordum da hiç böyle ayrı düşünmemiştim.

canım ben de Aras'ı cok sevdim ama anlamı at kılıymış o yuzden vazgectik2 ay kaldı hala yok hala yok(( Bu arada annemden inciler Mehmet Deha, Mehmet Doruk, Mehmet Engin bunlar da dün önerildi...

Bu arada Nisan cok guzel olmuş:) Mehmet Emin de cok guzel bence eşimin ikinci adı Emin o yuzden biz koymuyoruz ama ilk basaa aklıma gelmişti belki degerlendirebilirsin

kızlar bizde iki isim arasında kaldık elif öykü ve elif ışıl sizce hangisi daha güzel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…