eşim önce bade ismine bayldı ama badem dedi hoşumuza gitmedi badem yemiş yani olmadı üzülerek vazgeçtik
şimdi neva ve asude üzerine yogunuz
br ara da kayra dedim ama erkek te çok kayra adında ne zormuş arkideş ya isim bulmak koymak :97:
güzel... Anlamdaş isimler mert ve yiğit..isimleri gibi birer genç olurlar inş...
Herkese merhabaaaa,
evettt oğluşumm 27 haftalık.
ilk başından beri UTKU diyordum ancak bazı eleştiriler geliyor. unısex isim koyma falan dşyen de var çok beğenen de.
Eşimin adı Mesut Oğlum da Utku olsun MESUTKU olsun diyorum:)
Ama son zamanda Arda, Emre, Kerem, Yusuf ve Ömer de cazip geliyor.
Siz ne dersiniz kızlar. Fikrimi değiştireyim mi sizce? :26::26::26:
Herkese merhabaaaa,
evettt oğluşumm 27 haftalık.
ilk başından beri UTKU diyordum ancak bazı eleştiriler geliyor. unısex isim koyma falan dşyen de var çok beğenen de.
Eşimin adı Mesut Oğlum da Utku olsun MESUTKU olsun diyorum:)
Ama son zamanda Arda, Emre, Kerem, Yusuf ve Ömer de cazip geliyor.
Siz ne dersiniz kızlar. Fikrimi değiştireyim mi sizce? :26::26::26:
rana düşünüyorum..yanına ne koyacağıma hala karar veremedim
İsim bulmak ne kadar zormuş kızlar.Biz eşimle aylardır kafaları yicez daha da kesinleştiremedik tam oldfu diyoruz biri bi yorum yapıyor vazgeçiyoruz.Öncelikle eğer bizim kızımız olksaydı adı hazırdı( ZEYNEP) ama oğluş geliyor.
Sevdiğim kız isimlerini yazayım belki beğenip koyarsınız:d
1.Zeynep
2.Nisanda doğacağı için Nisan
3.Derin
4.Defne ya da orjinali Dafne:) umarım işinize yarar..
Biz oğluşumuza Mehmet Saygın, Mehmet Güneş, Mehmet Ural ya da Uras isimlerini bulduk ama kimseye beğendiremedik...Kararsızız Mehmeti olacak ama yanına ne olacakkkkkkkkkkkk??????:84:
Benim ençok hoşuma giden erkek isimleri arasında YUSUF,MEHMET,EMRE isimleri başta geliyor canım..bilmem sana fikir olur mu? yoksa daha çok mu kafa karıştırır.. :))
sen mete ismini de sormuşsun ama bence Mehmet Mete çok yakın gibi ben olsam koymazdım..listende yoktu ama ben , Mehmet in yanına ençok Akif i yakıştırıyorum.." Mehmet Akif " ne dersin?Canım Mehmet ismini koyucaz zaten yanına isim arıyorum ben
Canım Mehmet ismini koyucaz zaten yanına isim arıyorum ben
Bizde Mehmet'in yanına isim bulamadık canım,ne koyarsak koyalım ya oğluşuma beğendiremedik ya babasınaYağız koyacaktım rüyamda koyma dediler,aras dedim rüyamda oğlumu gördüm aras diye çağırdım diye dönüp bakmadı bile bana.Bende ikisindende vazgeçtim.Sana fikir olur belki Aras ve Yağız isimleri.
selam kızlar.. bizde inş. Berk Ay koyucaz.. soyadımız Yıldız.. uyumlu olsun istedik..:)
Bizde Mehmet'in yanına isim bulamadık canım,ne koyarsak koyalım ya oğluşuma beğendiremedik ya babasınaYağız koyacaktım rüyamda koyma dediler,aras dedim rüyamda oğlumu gördüm aras diye çağırdım diye dönüp bakmadı bile bana.Bende ikisindende vazgeçtim.Sana fikir olur belki Aras ve Yağız isimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?