2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

Kızlar Poyraz,Mert,Aras,Tolga isimlerinden hangisi güzel????

cnm mert bana göre...poyraz koyma soğuk falan olur... aras vallai bana arafı anımsattı garip gelcek ama biliyosun arafında ne olduğunu...tolga nötr..ama mert şahsen

bende nisan annesi olucam inşallah ve kızımız olcak adımız ELA olcak

Klasik ama Mert i severim ben.

Çok teşekkür ederim canım.Mert yerine Mete nasıl,Mert kuzenimin oğlunun adı onu eledikte:26:

cnm mert bana göre...poyraz koyma soğuk falan olur... aras vallai bana arafı anımsattı garip gelcek ama biliyosun arafında ne olduğunu...tolga nötr..ama mert şahsen
Tespitlerinde haklısın canım bende inceleye inceleye isim bulamıyorum Mete nasıl sence?

canım çok güzel didiklemişsin isimleri teşekkür ederim.Önereceğin isim var mı peki?
Mete nasıl?

bence Mert ismi daha güzel :13:

Hayırlısı olsun..her iki ismi de ben çok çok beğeniyorum:13:

sağol canım her ne kadar yeni isimler çıksada yinede gözümüz gönlümüz anlamı güzel olana kayıyor.Mesela pars ismide çok karizmatik söyleniyor ama anlamı yırtıcı hayvan.Anlamına baktığın zaman fikirlerin değişiyor direk.nerebileceğin erkek ismi var mı canım?

Benim ençok hoşuma giden erkek isimleri arasında YUSUF,MEHMET,EMRE isimleri başta geliyor canım..bilmem sana fikir olur mu? yoksa daha çok mu kafa karıştırır.. :))

merhaba benim de kızım olacak 19 nisan doğum tarihi gözüküyor isim krizi yaşıyoruz eşimle:)) beren, öykü, bade, yada beren su tabi kafamız çok karıştı birde masal var yazarken bile ne yazsam diyorum lütfen fikir verin napıcam bilmiyorum

eşim önce bade ismine bayldı ama badem dedi hoşumuza gitmedi badem yemiş yani olmadı üzülerek vazgeçtik
şimdi neva ve asude üzerine yogunuz
br ara da kayra dedim ama erkek te çok kayra adında ne zormuş arkideş ya isim bulmak koymak :97:

Son düzenleme:
kızım olsaydı adı eylül olacaktı
oğlumun adına daha karar veremedik ilk ismi babamın adı olacak Ali 1,5 sene kaybettim babamı
ALi nin yanına artık kaan yiğit yağız v.b.
abisinin adı emre
oğlu olacaklara tavsiye ederim ben oğlumun adını maşallah akılllı uslu bir oğlum var benim bazen diyorum bunun adınıda emre koyayım diye

:)) badem dedikleri için bende vazgeçtim çok güldüm hatta.. isim bulamıyorum şu an her isme kendim bişeyler bulur oldum o derece eğer değişik ve farklı isimler varsa paylaşırsanız belki yardımınız dokunur..

canmım bizde ali kaan koyucz büyük olasılıkla. her duyanında cok hoşuna gidiyo. tavsiye ederim gerçektende.

canmım bizde ali kaan koyucz büyük olasılıkla. her duyanında cok hoşuna gidiyo. tavsiye ederim gerçektende.

canım bizimkide Ali KAan olacak galiba hayırlısı bakalım
annem buldu
ömürleri uzun ve çok sağlıklı olurlar inşallah
adlarıyla yaşasınlar

bizde isim bulamadık kızımıza yani eşimle ortak beğendiğimiz isim yok eşim ışıl diye tutturdu elif isminide beğeniyo bende öykü ipek güneş deniz bunları beğeniyorum nasıl karar vericez bilmiyorum ne zormuş isim seçmek ya:78:

İsim bulmak ne kadar zormuş kızlar.Biz eşimle aylardır kafaları yicez daha da kesinleştiremedik tam oldfu diyoruz biri bi yorum yapıyor vazgeçiyoruz.Öncelikle eğer bizim kızımız olksaydı adı hazırdı( ZEYNEP) ama oğluş geliyor.
Sevdiğim kız isimlerini yazayım belki beğenip koyarsınız:d
1.Zeynep
2.Nisanda doğacağı için Nisan
3.Derin
4.Defne ya da orjinali Dafne:) umarım işinize yarar..
Biz oğluşumuza Mehmet Saygın, Mehmet Güneş, Mehmet Ural ya da Uras isimlerini bulduk ama kimseye beğendiremedik...Kararsızız Mehmeti olacak ama yanına ne olacakkkkkkkkkkkk??????:84:

canım çok güzel didiklemişsin isimleri teşekkür ederim.Önereceğin isim var mı peki?
Mete nasıl?

cnm ben dediğim gibi anlama önemveriyorum o yüzden zaten kendi bebeğimede isim bulamadım ya..ama bence metei hiç düşünme derim görümcemin oğlu var mete diye,tövbe yarabbi mane vermek istemiyorum ama düşman başına derler ya o cinsten..kadıını sinir hastası etti..

valla benim bebekte isimsiz kaldı kızlar.. esteem diyorum ya cnm kelin merhemi olsa kendi başına

eşimde hem isim önermiyor,hem önerilenleri beğenmiyor..artıkdelircem yaa ismiyle seslenmek istiyorm..

Bende Kusay ismini çok beğenmiştim kısslar anlamının bilmiyorum ama peygamberimizin(sav) büyük büyük dedesinin adıymış ama eşim Kusay'ı Kusmak kelimesine benzettiği için vazgeçtim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…