2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

canım benim oğlumda kağan olcak ya araştırdım ama farkını bulamadım.bir arkadaş birisi daha inatçı oluyo demişti ( ne kadar doğruysa artık)ama kaan mı kağan mı hatırlayamıyorum.anlam olarak aynıymış

oğluşumun adı metehan olucak sanırım
sizce nasıl kızlaR?

Bence çok güzel....

Aaa aşkol canım ya benim eşimin adı mete.Çok sakin bir yapısı vardır valla melek gibidir kocişim :)

Bende Kusay ismini çok beğenmiştim kısslar anlamının bilmiyorum ama peygamberimizin(sav) büyük büyük dedesinin adıymış ama eşim Kusay'ı Kusmak kelimesine benzettiği için vazgeçtim birden

Canım kusay saddamın oğullarından birinin ismi diye biliyorum.O yüzden bana kötü geliyor.

canım her iki türlüde kullanılıyor ama asıl öz türkçe yazılışı kaan mış. biz kaan olarak koyacagız ama kağan olduğundada yanlış diilmiş.

Ben de tam tersi öz türkçe yazılışını "ğ" li yani kağan olarak biliyorum.

Bu arada benim oğlum da hala isimsiz

kızlar isim koymadan önce şu linkede bir bakı nderim..isim anlamları konuusnda anlış yazılmış şeyleri açıklamış..

Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)

bayans bence cok guzel bır paylasım. Bir cogunu bende duymustum ozellıkle ırem dusunurken ıremın cennet bahcesı degıl cenete benzetılmeye calısılan bahce oldugunu ogrenmıstım hatta bir tufan sonucu yıkıldıgını ve kalıntılarının bulundugunuda okudum.

her ısım ıcın dogrumudur bılınmez ama bence mantıklı acıklamalar var ve ısı sansa bırakmamak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…