canım bizimkide Ali KAan olacak galiba hayırlısı bakalım
annem buldu
ömürleri uzun ve çok sağlıklı olurlar inşallah
adlarıyla yaşasınlar[/QU
benim oğlumda büyük ihtimalle KAĞAN olcak.tek isim düşünüyorum
kızlar isim koymadan önce şu linkede bir bakı nderim..isim anlamları konuusnda anlış yazılmış şeyleri açıklamış..
Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)
kaan mı
kağan mı koyacağız farkı
bilen varmı
oğluşumun adı metehan olucak sanırım
sizce nasıl kızlaR?
cnm ben dediğim gibi anlama önemveriyorum o yüzden zaten kendi bebeğimede isim bulamadım ya..ama bence metei hiç düşünme derimgörümcemin oğlu var mete diye,tövbe yarabbi mane vermek istemiyorum ama düşman başına derler ya o cinsten..kadıını sinir hastası etti..
valla benim bebekte isimsiz kaldı kızlar..esteem diyorum ya cnm kelin merhemi olsa kendi başına
eşimde hem isim önermiyor,hem önerilenleri beğenmiyor..artıkdelircem yaa ismiyle seslenmek istiyorm..
Bende Kusay ismini çok beğenmiştim kısslar anlamının bilmiyorum ama peygamberimizin(sav) büyük büyük dedesinin adıymış ama eşim Kusay'ı Kusmak kelimesine benzettiği için vazgeçtim birden
canım her iki türlüde kullanılıyor ama asıl öz türkçe yazılışı kaan mış. biz kaan olarak koyacagız ama kağan olduğundada yanlış diilmiş.
kızlar isim koymadan önce şu linkede bir bakı nderim..isim anlamları konuusnda anlış yazılmış şeyleri açıklamış..
Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)
beril mi hazel mi kızlarrr???????
benim ilk oğlumun ismi mert şuanda ikinci oğlum geliyor ismini yiğit düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?