2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

cnm teoman kerem bence hoş duruyo yanyana ama tercihletnin hepsini beğendim...gönlüne göre olsun inş cnm...
çok farklı bi konudan yaklaşmışsın olaya... bende senin fikrinin tam tersini düşünüyorum bence evlendiği zaman kızlık soyadının kullanılması bana uygun gelmiyo islamiyette uygun karşılanmıyo ama bu senin takdirin cnm... çift isimli biri olarak ESRA YAĞMUR..ben çok seviyorum ve bu konuda gerçekten ailemden allah razı olsun diyorum... tek isim herzaman tercih edilebilir ama anne-baba yada diğer aile fertlerinin isteklerine göre isimler arttırılıyo bizim oğluşun ismi gibi...MUSTAFA YUSUF...sağlıklı olsunlarda cnm 3 isimde koyarım gerekirse sonuçta tek bir isimle çağırılacak nufus cüzdanında kalabalık olsun varsın..
merhaba kızlar...

bizim isim yine değişti.. kaan yada ali kaan dedik ve 3 gündürde aynı:)))) umarım değişmez ben çok ısındım çünkü:))))
hoş kulağa güzel geliyo zati allah içine o sevgiyi veriyo cnm
tek kelime ile mükemmel cnm senin için gerçekten anlamı olan maneviyat yüklü bi isim.. bende severim AYŞE İSMİNİ... DAYISI NE KADAR SEVMİŞ YEĞENİNİ Kİ ÖNCEDEN KALBİNE DEĞMİŞ CİNSİYETİ..MAŞALLAH

ne güzel canım benim... adı ile yaşasın inşallah Ayşe Bebek:)
çok teşekkür ediyorum hepimizin evlatları adları ile huzur içinde yaşasın inşALLAH

ALLAH razı olsun cnm benim evet gerçekten çok maneviyat yüklü çok değerli benim için dayısı o kadar sevmiş ki sorma rüyasında bile sayıklıyomuş kızz kız ayşee diye anneme sürekli sevcem diyomuş canım benim bitanecim

Esra Yağmurcum belirttiğim gibi evlenmeden önceki soyadını taşıma konusunda herkesin fikrine saygı duyarım ama nufus cuzdanında kaç tane olursa olsun nasılsa tek isimle çağrılacak kısmına yasal açıdan baktığımızda katılmak mümkün değil çünkü tüm resmi yazışma ve işlerde,beyanlarda kişiler nufus cüzdanında yazan tüm isimlerini kullanmak zorundadır.

Son düzenleme:

Ne kadar anlamlı bir hikaye ve her zaman özel kalacak bir isim.Kesinlikle doğru tercih bence canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aslında burda zevklerin gerçekten ne kadar da farklı ve kişiye has olduğunu görebiliyoruz.Belki benim hiç koymayacağım bir ismi başkası düşünebiliyor yada tam tersi başkasının hiç beğenmediği bir ismi ben beğenebiliyorum.

Ama bence kızlar, bebekler kendilerini sevdirdikleri için isimlerini de sevdiriyorlar.Benim gördüğüm o. Yıllar önce şuan ilkokula giden kuzenim doğduğunda "nilüfer" ismini koymak istediler.Tamam güzel bir isim ama çok ısınamadım başta çünkü bana daha kadınsı bir isim gibi geldi.Hani bir bebeğer yakışmazmış gibi.Ama şirine kendini öyle bir sevdirdi ki, nilüfer ismi benim için anlam kazandı.Ve böyle bir sürü örnek daha var.O yüzden sanırım çevreden çok etkilenmemek lazım.Hoşumuza giden ismi koymalıyız.

kzlar ne zor bişey kuzulara isim koymak!eşim 1.çocuğumuza zeynep ismini koydu.çocukluğundan beri çok severmiş.hatta kızımıza benim ismimi ve zeynep adını koydu.kızımla aynı ismi paylaşıyoruz.oğluma ilk önce buğra ismini düşünüyordum ama anlamından dolayı vaz geçtim.mert koydum.şimdi 3.de erkek ve aile fertlerimiz olarak;kızım,oğlum,eşim ve ben bir türlü ortak bir karara varamadık.neyse çocukların kararıyla METE'de karar kıldık ama daha sonra ne olur bilmem.ne dersiniz sizce METEismi nasıl kızlaaar????

canım bence çok güzel bence.. bende düşüüyordum aslında ama eşimin kuzenşnin adı ve araları açık diy istemedi..

Ne kadar anlamlı bir hikaye ve her zaman özel kalacak bir isim.Kesinlikle doğru tercih bence canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin cnm cümlemize.. evet kesinlikle benim için daha anlamlı ve özel bir isim olamazdı söz verdim bitanemin dediği olacak kız olursa dedim inş. Rabbim o güne kavuşturursa bebeğim melek dayısının koyduğu ismi taşıyacak

Sağol canım... Nisacım söylediğin isimlerin 3üde çok güzel ve popüler isimler...Ben daha az kullanılan bir isim istiyorum. her sınıfta 3 tane aynı adlı çocuk var, e öğretmen olunca insan gözüne batıyor ister istemez...Yolumuz uzun ama işimiz zor...Hayırlısı
Canım DUHAN, TALHA , TAHA, EYMEN bunları düşünmezmisin???
Canım hayırlısı olsun ne diyelim...Sağlıcakla gelsinlerde alışıyoruz işte bak ... Taylan güzel bir isim ama unisex oda aklında bulunsun. Aren kulağa daha hoş geliyor, Armininde anlamı güzelmiş yahu :44: Ay ne zormuş isim seçmek...

Canım benim özel bir dayıdan özel bir isim yeğenine...Rabbim sağlık versin her ikisinede...
Mete çok güzel canım hemde güncel bir isim

benim bebişim kız olsaydı okyanus, dua, masal, nil, siren arasında kalırdım. aklıma daha gelirse yazarım.

arkadaşlar ben seçkin koyacaktım bebişimin adını ama yaşlılar siçkın gibi bi şey diyorlar. isimden soğudum yaa şu anda moda olan isimler dışında önerisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

teoman kerem kulağa hoş geliyor bence..

merhaba kızlar...

bizim isim yine değişti.. kaan yada ali kaan dedik ve 3 gündürde aynı:)))) umarım değişmez ben çok ısındım çünkü:))))
kaan alide güzel cnm..bu kadar beğendiysen değiştirme bence..
dayısı çok sevecek yeğenini baksaana cnm..senin kardeşine olan sevgin ,ondada senin bebişine sevgi oluşturmuş.. sağlıkla doğsun ayşecin inş..cümlemizinki sağlıklı olsun..

mete ismi çok var cnm..birde meteler çok yaramaz oluyor aman dikkat..görümcemin oğlu mete şuan 6 yaşında keşke bu ismi koymasaydım diyor..

kızlar eymene uygun bu ara egemen ismine takıldık ,eşim ben bu ismi çok beğeniyorum dedi ama bana biraz uzun geldi..soyadımızda 6harfli çok mu uzun olur..yani eymenin söylenişi akıcı ve kısa ya ,bu sanki uzun gibi geldi bana siz ne dersiniz?

EGEMEN : Hakim , hüküm süren anlamı bu..güzel sanırım değil mi ?

Son düzenleme:
evet değişikmiş senin önerilerinde
yaman , yalçın , melih, asil , asrın nasıl canım?

ay doğru senin oğluşunun adı eymen di unutmuşum kusura bakma :) egemen güzel bir isim, ama istedğin kadar manevi bir isim mi canım sence? Kayra : iyilik,lütuf,ihsan demek bir alternatif olarak sunmak istedim

bnde mete ismine bayılıyorum çok kibar geliyor bana.
ama ilkerde koyabilirim. ikinciside kız olursa ilkay koyarım diyorum içimden.

aslında ilk önce doruk demiştim annem moruk diye dalga geçti, eşimde cindoruk diye dalga geçiyor. doruk isminden soğudum sayelerinde.

dayısı çok sevecek yeğenini baksaana cnm..senin kardeşine olan sevgin ,ondada senin bebişine sevgi oluşturmuş.. sağlıkla doğsun ayşecin inş..cümlemizinki sağlıklı olsun..
inş. amin cnm evet benim sevgim onunda bebeğimi daha doğmadan sevmesine vesile olmuş demekki dediğin gibi

ay evet eşimde benm bazı isimlerimle dalga gecyr soğttlar beni de

şu anda kızımız için yoğunlaştığımız isimler neva ve asude anlamlarından dolayı istedik bakalım hangisi kısmet olacak kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…