haklısın cnm çok içime sinmedi kafam karışık..eymene uyuyor ama aradıgım tam bu değil sanki..eşim beğeniyorum dediği için bir sorayım dedim..kayrayı bende seviyorum anlamı harika ama eşim istemiyor..büyüklerde söylemesi zor diyorlar..
Arkadaslar biz de daha hala karar veremedik. :) benim cok var begendigim AMA esim begenmiyor. Ben DEMIR ismini cok begeniyorum mesela yada DEMIRALP. KUZEY. RUZGAR. DORUK. UMUT. UMUTALP. vs. Sizin oneriniz var mi???
Kızlar sizce "kutay" ismi nasıl? Lütfen dürüstçe fikirlerinizi söyleyin.Eşim beğeniyor bu ismi,Ben kararsız kaldım.Belki "alp kutay" olabilir.Ya hiçbir isimde uyuşamıyoruz napıcaz bizz
Kızlar sizce "kutay" ismi nasıl? Lütfen dürüstçe fikirlerinizi söyleyin.Eşim beğeniyor bu ismi,Ben kararsız kaldım.Belki "alp kutay" olabilir.Ya hiçbir isimde uyuşamıyoruz napıcaz bizz
ay bizde isimsisiz arkadaşi dyr ki kağtlara yazn doğnca bebişin elnn degdnı koyun dyr ama o kadar bekleyemem ben
kızlar bende kızıma bi isim bulamadım daha ama mira ismi hoşuma gitmeye başladı sizce nasıl, anlamına bakıyorum bir yerde latince yazıyor bir yerde arapça bira ve hira mağaraları varmış..
bence Mert ismi daha güzel :13:Kızlar Poyraz,Mert,Aras,Tolga isimlerinden hangisi güzel????
Hayırlısı olsun..her iki ismi de ben çok çok beğeniyorum:13:benim kızım da ayşe şeyma olacak rabbim nasib ederse ...
benim kızım da ayşe şeyma olacak rabbim nasib ederse ...
Kızlar Poyraz,Mert,Aras,Tolga isimlerinden hangisi güzel????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?