2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

tatlixsxoxgxlum

kızım İLKE 1 yaşında:))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.707
2
116
Diğer
hadi bakalım nisan anneleri bebişlerimizin cicilerini görelim gerçi ben henüz daha bişey almadım ama sizler aldıysanız ekleyin...

annem aldi bi kac kiz cicileri :)) ama daha cinsiyeti belli degil. kiz olmazsa hediye götürürüm dedi..
eklerim eger bana verirse

canım bende bu modelden kızıma öreceğim ama yelek mş olsun hırka mı karar vermedim bu hafta cok yogun geçti bir türlü oturupta öremedim
inşaşah bu akşam başlarım
ben bebeğime sadece don ve bir battaniye almsıtım birde daha cinsiyeti netleşmeden hediye gelen cicilerimiz var onlarıda bir ara eklerim

ekle cnm..oh görelim...cicilerimiz..ne güzel elinden geliyo..benim hiç marifetim yoktur..üzülüyorum ya..

yaaa ben bu topiği merakla bekliyorum valla kızlar bebişler biraz büyüsün kim bilir neler eklenecek

Anneannemizin ördüğü yelek bu kızlar...Tabi hep kız beklediğinden işlemelerini pembe renkle yapmış ama şimdi mavi renk yapmak için değiştirecek...İşlemelerinin rengini değiştirmeye vermeden resmini çekeyim dedim çünkü doğuma kadar vermeyecekmiş...Bütün aldıklarını doğuma 1 hafta kala vereceğim diyor...

http://img16.imageshack.us/img16/2766/8tr8040b079bd7e1c696ee0.jpg

Babannemizin ördüğü yelek buda kızlar...

http://img704.imageshack.us/img704/1299/9tr91e6a9e5ba08f419749f.jpg

Yine anneannemizin kız niyetine aldığı minik su torbamız...

http://img15.imageshack.us/img15/4306/4trd9b9192c9d1df32fa6c7.jpg

çok beğendiğim bi model..direk int siparişini verip aldım...

Canımmm çok şirin ya bayıldım,ne kadara aldın peki,aldığımız şeylerin fiyatlarını da yazalım da fiyat aşinalığı olsun bizde deguclubacismile
hamile olduğumu öğrenince hediye gelen bikaç parça ıyafet var bide annemin hamileyken giyeyim diye yeni ördüreceği yelek var onlarıda çeker koyarım bende artıkaklinialirimsmile
cinsiyetimiz belli olsun teyzesi aldığımız cicileride koyarızsositososito

WELCQME canım çok şeker şeyler,güle güle kullansın minik bebiş,kayınvalidene söyle de hepsini bohça yapsın getirsin,artık modaymış süsleyip püsleyip bohça getiriyorlarmış anneler:hulya:

cnm hepsi çok güzel..ama su torbası ne işe yarıyo.:lepi:

cnm 35 yaptırdım takımı..kargo dahil..valla model kolay esasından..yakın olsak veririm yaptırırsınız uyguna gelirkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

anneanneye 10 puan.. çok güzel örmüş yaa.. özendim walla... Babaanneyi beğenmedim :))))

anneanneye 10 puan.. çok güzel örmüş yaa.. özendim walla... Babaanneyi beğenmedim :))))

annanneler her zaman daha düşünceli ve becerikli oluyorlar,becerikli babannelerde özenmiyorlar sanırım,benim annem ne ördürsem ne yaptırsam diye düşünürken,kayınvalidem de geçen gün pazarda bebek takımı gördüm çok güzeldi cinsiyeti belli olsunda alayım dedi,heralde gelinlerine yaptıklarını zarar görüyorlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…